Arkadaşlar ben bir ay önce normal doğum yaptım bir hafta sonra kabız oldum

kara ela

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2023
18
7
1
25
Arkadaşlar ben bir ay önce normal doğum yaptım bir hafta sonra kabız oldum kendimi zorlayınca makat bölgemde yırtılma oldu şimdi hergun tuvalete çıkınca çok ağrıyor oturamiyorum üstüne içerden çok ağrıyor bide kan oluyor nedeni acaba hemoroid mi bilemedim nasıl geçer yardım edin lütfen

Çok muhtemelen makat çatlağı denilen anal fissür. Genel cerrahiden randevu almalısınız. Ilık oturma banyosu, krem vs cesitli tedavileri var.

Normal doğumda ıkınmalara bağlı hemoroid olmuşsunuzdur, kabız olup zorlayınca da ufak bir çizik ya da yırtılma yaşamış olabilirsiniz. Yırtık ne kadar büyükse kanamalar da onunla orantılı artar. Emziriyorsunuz kansızlık sizin için iyi olmaz, az az da olsa kan kaybı iyi değil.
Genel cerrahiye gitmeniz gerekiyor.
Annem ihmal ettiği için 26 yıldır çekiyor sizin anlattığınız bu durumu. Zaman geçtikçe düzeltmesi zor oluyor.
Size burada şu otu şu çayı iç geçer denmesini beklemeyin, durumunuzu önemseyip bir an önce doktora gitmenizi tavsiyesi ediyorum.

Tşk ederim canım bende yeni öğrendim hemoroid olduğumu onun için krem aldım şuan kanamam durmuş ağrılarım da azaldı bir kaç gün kabız olmamaya çalışıyorum tam iyileşene kadar 5 gündür kremi kullanıyorum şuan daha iyiyim

Çok sevindim iyi olmanıza, geçmiş olsun

Doktora gittiniz mi acaba benimde geçen sene olmuştu kabızlık sonucu kanama bu gün yine oldu kanama çok acıyor cam keser gibi oldu çok korktum

Şikayetiniz devam ediyor mu peki kanama gibi benimde uzun zamandır olmuyordu ama dün yine kanama oldu kabız gibiydim cam keser gibi oldu yine kanadı çok acıdı yanıyor resmen

Şikayetim devam ediyor bir hafta iyi oluyor sonra tekrar devam ediyor bir tane Krem kullandım etkisi iyi ama bilmiyorum şuan şikayetim yok geçmiş inşallah tekrarlamaz kabız olmamaya çok dikkat et bide soğuk almamaya çalış soğuk alınca gerçekten çok ağrı oluyor sıcak suya otur rahatlatır seni

Türkiye de var mı bilmiyorum ama ben bu kremi kullanıyorum iyi etkisi var cnm istersen dene bunu ama hastaneye gözük bence utanmana gerek yok bu kadar acıyı çekeceğine

Eklentiler

• Screenshot_2023-10-18-20-52-40-31_680d03679600f7af0b4c700c6b270fe7.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 24
İnşallah bir an önce iyileşirsin gerçekten çok zor bir şey oturmak bile eziyet oluyor insana bir de ben bebeğimi emziriyorum ya mecbur oturuyorum canım çıkıyor resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…