Arkadaşlar ben çarşamba gunu tedaviye başlıyorum fakat emin değilim yardım lütfen

deniz0509

Birgün geliceksin bebeğim
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2009
742
11
96
40
İstanbul
Arkadaşlar ben çarşamba gunu tedaviye başlıyorum fakat emin değilim yardım edin lütfen.
belki bana kızacaksınız hem başlıyorsun hem de aklın nerdeydi diye.
benim eşimden kaynaklanan problemim var sadece 50 sperm var morfolojide %4
istanbul tüp bebek merkezinde aret beye gidiyorum ama bazı arkadaşlarla konuştuk çok farklı yerler söylediler
ne yapıcam çok kararsız kaldım acaba erteleyip biraz daha mı araştırsam yoksa kader diyip buraya mı gitsem.
memorial, bahceci kliniği
istanbul cerrahi falan diyorlar. lütfen yardım edin.

gunaydın canım tedavin hayırlı olsun senin gonlunden neresi geciyosa oraya git kaydirigubbakcemileistersen aklındaki merkezleri arayıp konus konusmakla bile kararsızlıktan cıkabilirsin ama istanbul tupbebek merkezinide iyi biryer olarak biliyorum belkide bebislerin orda seni bekliyodur :ecrin_bebek:icinden geleni yap canım allah utandırmasın dualarım seninle:Saruboceq::Saruboceq:

Erkek infertilitesinde en iyi merkezin Memorial olduğu söyleniyor. Ön görüşme de ücretsiz. ıstersen arayıp randevu al, gidip bir görüş. En enazından fikir edinirsin. Tedavinde kolaylıklar diliyorum

Erkek infertilitesinde en iyi merkezin Memorial olduğu söyleniyor. Ön görüşme de ücretsiz. İstersen arayıp randevu al, gidip bir görüş. En enazından fikir edinirsin. Tedavinde kolaylıklar diliyorum

geç kalmış olmam mı ama
bugun reglimin gunu çarşambada doktora gidicem dedim
kandimi acaip şartlandıdım ama biyandan da acele etmek istemiyorum offff
memorial da kimi önerirsiniz peki
bilindik var mı

ben de amandaya katılıyorum. bu ilk denemen mi olacak bilmiyorum.
ama benim eşimde de spermler problemliydi. istanbulda memorial ankara'da maya çıktı hep karşımıza. geçen ay maya'da tedavi gördüm. ve çok şükür şimdilik herşey yolunda. benim ilk denememdi.
bence iyice araştır ve içine sinen bir yere git. 1 aydan birşey olmaz... ayrıca belki çarşambaya kadar araştırır karar vermiş bile olabilirsin. bence sen kolalrı sıva biran önce... nerede yaptırırsan yaptır umutlu olmayı ihmal etme. rahat oalcağın yeri tercih et.... başarılar...

Son düzenleme:
kızzzzzzzz sen hala karar veremedinmi........başla hemen daha strese girme .....senin için neresi hayırlısıysa inş orası olsun.......şimdiki aklım olsaydı ben bahçeci yada mayaya giderdim diyorum .......ama sen kalbinin sesini dinle.....o seni yönlendirecektir zaten......canımmmmmmm arkadaşımmmmmmm

acele etme yaşın çok genç yanlış merkeze karar verip pişman olma hem para gidiyor hem sinirler.
memoriai da güvenç karlıkaya ve hale karagözoğlunu övüyorlar. ben hale hanıma gitmiştim beğendim.
hemen tüm hastanelerle görüştüm (medaical park ve eurofertil dışında) memorial ı beğendim. almanda tüp yaptırdım ama keşke memorial da yaptırsaymışım sonuç farklı olabilirdi tabii allahın bileceği iş ama. çidere üyeolursan 1650 eur artı ilaçlar. erkek infertilitesi ise mutlaka görüş derim. ön görüşme muayene olmazsan üzcetsiz. muayene galiba 190 lira çidere üye olursan galiba o da ücretsiz ya da sağlık sigortası indirimi yaptılar bana 100 lira. ama zaten senin bir problemin olmadığı için rahime yumurtalıklara ultrasonla bakmaları şart değil. bende şarttı.
ama kadın infertilitesi olsa en beğendiklerim hemen hemen eşit düzeyde kadıköy şifa, medicana çamlıca(faruk vanlıoğlu) ve istanbul cerrahi. kadın infertilitesinde ne alman ne memorial mutlaka ve şiddetle bu üçünü öneriyorum kaydirigubbakcemile3

memorial ile görüşmeden karar verme. eğer reglinin ilk günü ise bugün yarın memorial dan randevu alabilirsiniz. eşinin iş yerini bilemiyorum ama herhalde hafta içi cumartesi olduğu gibi 1 saat bekletmezler. önemli bir karar. lütfen memorial ile görüş ve için rahat bir şekilde çarşamba da hangisi ile devam edeceksen onunla et. memorial için erkek infertiletisinde uzman diyorlar. konu şiddetli erkek problemi olunca 3-4 denemede başaramayanlar da var. sonradan tüh memorial mı olsaydı deme en azından. git görüş hayatım.

canim ayni kararsizliklar bende de vardi yani herkezde olabilir
boyle aklin karistiysa biraz bekle
tam emin oldugun bir yerde basla lutfen
cunku cok sabir istiyor bu yol
bende burdaki arkadaslarin erkekler icin memorial i dedikleri icin tercih ettim hastane ve doktorlarindan da memnun kaldiklarini bahsediyorlardi
benim en cok dikkatimi cekende su oldu spermleri 6000 7000 kat buyutuyorlarmis
bende temmuzda randevu alicam daha gitmedim
hakkinda hayirlisi olsun

Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim
mapavrili kızma bana inan çok stersliyim çünkü benim eşimde şiddetli infertilite var evet ve kendiside bu duruma çok siddetli biraz anlatmıştım bu konuyu
yani neredeyse bana ek sans veriyor olmadı boşanacagız diyor
bilmiyorum belki kendince bir sıgınma bir af dileme galiba acındırma ama beni çok uzuyor
o yuzden allahın işinede karışmak istemiyorum ama iyi yer olsun istiyorum
peki sizce 3 gun direk ben geldim tedaviye başlamak istiyorum desem tum raporlarımla,

o da olur. 2. veya 3. günüm günümdeyim başlamak istiyorum ona göre görüşeceğim dersin. çidere üye olup 150 lirayı ödersin zaten ilk randevuyu onlar alıyor vs. güvenç beye veya hale hanıma gidebilirsin. özgeçmişlerini incele internetten. benim bu cumartesi adetin 2. günüydü şifa ön görüşmede hemen başlayabiliriz dedi. camlıca medicana da histeroskopi önerdi (6 merkezden 3 ü yapalım 3 ü gerekmez dedi) ve sonunda sağlık sigortamdan çamlıca medicana onay alabilen tek yer olduğu ve doktoru da beğendiğim için onunla devam edeceğim. yarın histeroskopi olacağım. 42 yaşındayım vaktim yok. ilk negetiften sonra ben istedim rahim filmi ve az yapışıklık çıktı. ve rahimde incelik. bunu duyunca 3 haftada işimden izin alıp olmadı cumartesi gidip 6 doktor dolaştım ve bu adete histeroskopiyi yetiştirdim. bu arada eşimle sürekli kavga edip 2 kere ayrıldım. birinde eşyalarıyla gitti. yani bu kadar stres üstüne sıyırdım :roflol:eşinin üstüne gitme. o da seni seviyordur mutlaka ama adam kendini eksik hissediyor. düşünsene sadece 50 sperm bulunuyor. kendini erkek gibi bile hissetmiyordur şu an. bir de senin dediğin falan tam mahvetmiştir. ona da azıcık zaman ver. sen destek ol. mutlaka atlatırsınız ve bebeğinize kavuşursunuz inşallah da ilk denemenizde olura.s.

canım ablacım çok teşekkür ederim
zaten senin bu seciciliğin fedakarlığın titizliğin beni biraz da yönlendirdi
biliyorsun ben istanbul tup bbek merkezine gidecektim
randevuyu biile aldım ama
evet eşimin üstüne gitmeyecegim suan kendini eksik hissediyor
kaç gundur bir çocuk görsem hemen kafamı çeviriyorum görmesin diye

canım benim ben sana kızarmıyım...sadece senin için en güzelini isterim....o yüzden kafanı çok karıştırma...şimdi ben sana çok överim bi yeri oraya gidersin tutmaz...herkezinki farklı....tabiyki araştır liste yap hangisi daha çok tutuluyo diye...ama sonra kararını kendin ver......eşin niye boşanalım dedi anlamadım.....ama oda haklı erkek sonuçta gurur yapıyo......canım senin için neyse en hayırlı yer rabbim sana orayı nasip etsin.....

Son düzenleme:
erkek infertilitesi gerçekten zormuş. inşşşşaaalllah ilk denemede olur olmazsa sakın moralinizi bozmayın. sen destek çık yaşımız genç nasıl olsa olur de. istanbul tüp bebek de herkes iyi diyor ama memorial, brüksel tüp merkezi daha iyi diyorlar. brüksel tüp aşırı paracı asla önermiyorum. muayene 250 lira ve her gelene daha birşey yapmadan size histeroskopi yapıldı mı yapalım 3000 lira diye başlıyor. memorial hem güvenilir hem ekip iyi hem labaratuar iyi. inşallah içinize o gün neresi sinerse başlayın ve bebeğinizi kucağınıza alın opuyorumnanaktan

tekrar merhaba
ben memorial dan yarın saat 14:30 a randevu aldım arkadaşlar.
idere de uye oldum 200 küsür olan muane ücretini almayacaklar. artı 1900 euro olan tüp bebek ücreti 1650 euro oluyormuş. yaşımın gençliğinden de ilaçlar 1000-1500 tutarmış acaba burasıylada konuşayım dimi
semra hanım yıllık izindeymiş
guvenç bey varmış

mapavrilim canım arkadaşım
eşim çok guru yaptı bu konuyu o yuzden çok stersliyim
birde yarın 14,30 randevu verdilernasıl gidicem bilmiyorum
ama gitmek zorundayım

denizcım once uye oldun sonramı aradım memorıalı hemen randevu verdılermı benımde 3.gunum yarın cok acıl karar vermem lazım
yasın kac bu arada ?

denız bulut arkadasım senınde tecrubelerınden yararlanıyorum hastande konusunda cok sagolasın

işinden izin alabilecek misin? eşin gelebilecek mi? nasıl olsa adetinin 2. günü ist tüp bebeği de biliyorsun görüştün. eğer karar verirsen hemen orada başlarsın. olmadı diğerine gidersin. güvenç bey özgeçmişi harika iyi yapıyorsun ona gitmekle. zaten semra hn devamlı ilgilenemiyor sonrasında başkasına devrediyormuş. inşallah sağlıklı karar verir ve doğru merkezde tedaviye başlarsınız. gerisi allaha kalmış. rabbim yar ve yerdımcınız olsun :Saruboceq:

canim senin için hayirlisi nerde olcaksa rabbim seni oraya yönlendirsin.insallah güzel haberler alirsin.git konus en azindan daha rahat karar verirsin.hadi bakalim hayirlisi.

canım bismillah diyorum ve memorial a balıcam saırım
şimdi ben çidere üye oldum
hemen beni belirtiğim numaramdan aradılar özel sorular sordular cevapladım ve onlar hangi anlaşmalı hastanelerden başlıyacaksan senin için hemen doktorla görüşüp senin için randevu alıyorlar. yani bunları yapan çider.
ben memorial tercih ettim ve doktorla görüşüp yarına randevu verdiler ama nasıl ilgililer anlatamam bıkmadan soru sor bıkmadan cp veriyorlar
ve doktor muane ücreti olan 200 küsürü ödemiyorsun uyeolduğun için ve 1900 olan tup bebek ücretide 1650 euro ya iniyor
ben açıkcası ekib hakkında bi kaç haftadır çok fazla öneri alıp emin olamadığım için karar verememiştim ama sanırım karar verdim ve orayı tercih edicem
sonuçta adlarına tutturamadı die konşulsun istemezler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…