Erkek infertilitesinde en iyi merkezin Memorial olduğu söyleniyor. Ön görüşme de ücretsiz. ıstersen arayıp randevu al, gidip bir görüş. En enazından fikir edinirsin. Tedavinde kolaylıklar diliyorumArkadaşlar ben çarşamba gunu tedaviye başlıyorum fakat emin değilim yardım edin lütfen.
belki bana kızacaksınız hem başlıyorsun hem de aklın nerdeydi diye.
benim eşimden kaynaklanan problemim var sadece 50 sperm var morfolojide %4
istanbul tüp bebek merkezinde aret beye gidiyorum ama bazı arkadaşlarla konuştuk çok farklı yerler söylediler
ne yapıcam çok kararsız kaldım acaba erteleyip biraz daha mı araştırsam yoksa kader diyip buraya mı gitsem.
memorial, bahceci kliniği
istanbul cerrahi falan diyorlar. lütfen yardım edin.
Erkek infertilitesinde en iyi merkezin Memorial olduğu söyleniyor. Ön görüşme de ücretsiz. İstersen arayıp randevu al, gidip bir görüş. En enazından fikir edinirsin. Tedavinde kolaylıklar diliyorum
Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim
mapavrili kızma bana inan çok stersliyim çünkü benim eşimde şiddetli infertilite var evet ve kendiside bu duruma çok siddetli biraz anlatmıştım bu konuyu
yani neredeyse bana ek sans veriyor olmadı boşanacagız diyor
bilmiyorum belki kendince bir sıgınma bir af dileme galiba acındırma ama beni çok uzuyor
o yuzden allahın işinede karışmak istemiyorum ama iyi yer olsun istiyorum
peki sizce 3 gun direk ben geldim tedaviye başlamak istiyorum desem tum raporlarımla,
o da olur. 2. veya 3. günüm günümdeyim başlamak istiyorum ona göre görüşeceğim dersin. çidere üye olup 150 lirayı ödersin zaten ilk randevuyu onlar alıyor vs. güvenç beye veya hale hanıma gidebilirsin. özgeçmişlerini incele internetten. benim bu cumartesi adetin 2. günüydü şifa ön görüşmede hemen başlayabiliriz dedi. camlıca medicana da histeroskopi önerdi (6 merkezden 3 ü yapalım 3 ü gerekmez dedi) ve sonunda sağlık sigortamdan çamlıca medicana onay alabilen tek yer olduğu ve doktoru da beğendiğim için onunla devam edeceğim. yarın histeroskopi olacağım. 42 yaşındayım vaktim yok. ilk negetiften sonra ben istedim rahim filmi ve az yapışıklık çıktı. ve rahimde incelik. bunu duyunca 3 haftada işimden izin alıp olmadı cumartesi gidip 6 doktor dolaştım ve bu adete histeroskopiyi yetiştirdim. bu arada eşimle sürekli kavga edip 2 kere ayrıldım. birinde eşyalarıyla gitti. yani bu kadar stres üstüne sıyırdım :roflol:eşinin üstüne gitme. o da seni seviyordur mutlaka ama adam kendini eksik hissediyor. düşünsene sadece 50 sperm bulunuyor. kendini erkek gibi bile hissetmiyordur şu an. bir de senin dediğin falan tam mahvetmiştir. ona da azıcık zaman ver. sen destek ol. mutlaka atlatırsınız ve bebeğinize kavuşursunuz inşallah da ilk denemenizde olura.s.
canım benim ben sana kızarmıyım...sadece senin için en güzelini isterim....o yüzden kafanı çok karıştırma...şimdi ben sana çok överim bi yeri oraya gidersin tutmaz...herkezinki farklı....tabiyki araştır liste yap hangisi daha çok tutuluyo diye...ama sonra kararını kendin ver......eşin niye boşanalım dedi anlamadım.....ama oda haklı erkek sonuçta gurur yapıyo......canım senin için neyse en hayırlı yer rabbim sana orayı nasip etsin.....Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim
mapavrili kızma bana inan çok stersliyim çünkü benim eşimde şiddetli infertilite var evet ve kendiside bu duruma çok siddetli biraz anlatmıştım bu konuyu
yani neredeyse bana ek sans veriyor olmadı boşanacagız diyor
bilmiyorum belki kendince bir sıgınma bir af dileme galiba acındırma ama beni çok uzuyor
o yuzden allahın işinede karışmak istemiyorum ama iyi yer olsun istiyorum
peki sizce 3 gun direk ben geldim tedaviye başlamak istiyorum desem tum raporlarımla,
tekrar merhaba
ben memorial dan yarın saat 14:30 a randevu aldım arkadaşlar.
idere de uye oldum 200 küsür olan muane ücretini almayacaklar. artı 1900 euro olan tüp bebek ücreti 1650 euro oluyormuş. yaşımın gençliğinden de ilaçlar 1000-1500 tutarmış acaba burasıylada konuşayım dimi
semra hanım yıllık izindeymiş
guvenç bey varmış
denizcım once uye oldun sonramı aradım memorıalı hemen randevu verdılermı benımde 3.gunum yarın cok acıl karar vermem lazım
yasın kac bu arada ?
denız bulut arkadasım senınde tecrubelerınden yararlanıyorum hastande konusunda cok sagolasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?