Arkadaşlar ben çarşamba gunu tedaviye başlıyorum fakat emin değilim yardım lütfen

canım eşim gelmeyecek onun muane olmasına gerek yok bence
çünkü zaten sorunu belli onun tahlil sonuçlarını göturecegim
14,30 da randevum

keşke daha öğlen saatleri olsaydı
yada akşam
bakalım belki onu değiştirebilirim

canım hakkında hayırlısı olsun ınsallah hıc beklemeden bu ay gelır bebegın
bende medıcalparktan handan hanımdan randevu aldım yarın ıcın bı gorusecegım
ılkkez gıdecegım anlatacagım bakalım ne yol gosterecek
benım tupumun bırı kapalı asılama derse bu ay asıalama yaptıralım dıyorum rapor ıcınde gereklıymıs sanırım hemde denerız belkı tupe gerek kalmadan tutar zaten sorun bende esımde sorun yok
boyle bızım durumda karısık kafalar yanı
bıdahakı ay olmazsa memorıale gıdrım bende ınsallah

canım hepimizin hakkında hayırlısı olsun
yavrularımız bizi bekletmeden saglıklarıyla gelsinler inşallah

denizcim çok iyi karar vermişsin.bizmde sorunumuz erkek faktörlüydü eşimle çok araştırmalar sonucu memorialde karar kıldık ve çokda iyi yapmışız.ben dondurulmuşalrıda sayarsak 3 kez hale hanımda tedavi gördüm çok memnunum hale hanımdan hep olumlu ve güzel sonuçlar aldım.hastanedeki bütün personel çok ilgili için rahat ederek oradan çıkıyorsun.ben düşük yaşadım kürtajımı hale hanım yaptı benimle beraber okadar üzüldüki ben ağlarken oda benimle beraber ağladı.tekrar tedaviye başlamayı düşünüyordum rapor geçtiği için istanbul tüp bebek merkeziyle görüşmeye gittim fakat ben memnun kalmadım eşimle karar aldık pahalıda olsa memorialden vazgeçmeyeceğiz.sende inşallah benim gibi memnun ayrılırsın hastaneden.

canım ya herkes öyle söylüyor
bende bir suredir istanbul tüp bebek merkezine gidiyorum ilk görüşmede aynıydı sonuncusuda toplam iki kere gittik ama bi sıcaklık alamadığım halde eşime ne guzel konuştular dimi falan diye hem ona hem kendime yalan söyledim sanırım
yani benimle iyi konuştuklarını sandım bikaç arkadaşı yönlendirdim hatta sende git dr. bey iyi konuşuyor diye
ama diğer merkezlere giden arkadaşların tepkilerini okuyunca bizimkinde bir eksiklik var dedim çarşamba gunu istanbul tup bebek merkezinde randevum var ama yarın memorialda da var
memorial a gidicem görüşücem ve başlayalım derse başlayacagım
kan testleri yapılması lazımmış degerlerim uygunsa iğnelere başlayacakmışım. onunda ne olduğunu anlıyamadım ama ne testi yapıyorlar?

e2 testidir o. başlangıç doz ayarlamak için. sonra her kontrolunda da yapılıyor. fazla yükselip ohhs olmaman için. ona göre dozunu da ayarlıyorlar ultrason kontrolüyle tabii

e2 testidir o. başlangıç doz ayarlamak için. sonra her kontrolunda da yapılıyor. fazla yükselip ohhs olmaman için. ona göre dozunu da ayarlıyorlar ultrason kontrolüyle tabii

öyle dediler sağol yardımların için
allah bize beklediklerimizi göndersin inşallah
peki biz bu iğneleri ne zaman yaptırıcaz
iğnelerin saatini falan nasıl ayarlıcaz dışarda gece bile yaptırma ihtimalimiz var o zaman degil mi

Merhaba deniz0509 tedavin hayırlı olsun.Bende 2 kez memorialde micro yaptırdım.Bende yumurta sayısı azdı 4 tane.Eşimde çok sorun yok.Micro için bir tek sağlıklı sperm olması yeterli eşin çok fazla üzülmesin.Memorialin lab. çok iyi.Ordaki doktorlar ekip halinde çalışıyo.Gittiğin doktor sadece ultroson takibini yapıyo kullanacağın ilaç dozunu uygulanacak protokolü tüm doktorlar bir araya gelerek belirliyolar.Bende bu hafta sonu 3.ye başlıcam.1.de tuttu ama 2 aylıkken gelişimi durdu.2.de tutunamadı.Hepimizin inşallah son denemeleri olur ve bebişlerimize kavuşuruz.AMıN

Hastanede iğneleri ne zaman yaptıracağını söylüyorlar.Genelde akşama doğru oluyo.Sadece çatlatma iğnesi pregnyl gece olabiliyo hastanede yapıyolar çok önemli çünkü.bunu yaptıktan 35-36 saat sonra yumoşlar toplanıyo.

saol canım benim
ay o yumaşlar bi gelsin allahın izniyle ben onların popolarına vurucam bana neler çektiriyorlar diye :)
alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…