Arkadaslar ben cooook mutsuzum :(((

benim hala oturmadı takma burun aynı okadar belliki sanki baskasının burnunu benım yuzume koymuslar cok pısmanım cok

gayet hos duruyor canım gercekten bak ınan benımde tam 21 ekımde 2 ay oluyo senınle aynı gun olmusuz amelıyat demekkı benım de yandan bı problemım yok ama onden ne kadar kalın bı bılsen

Bisey soylicem ama inanki yandan burnun cok guzel kavisli ve ucu cok sirin ve yuvarlak hatli ve asla buyuk degil cok begendim benimki dumduz ve ucu sivri ozellikle belirttim asla sivri olmasin yuvarlak hatli olsun diye off ondende etli butlu ve kalin benimde

Bide benim anlamadigim sanki eski burnumdan daha kalin niye boyle oldu anlamadim bende ya hadi onden cok kasmiyorum desem yandan pinokyo gibi resimde tam anlasilmamis sanki sadece ucunu kaldirmis bide hafif torpulemis

evet yandan bende begendım ama onden sankı odun parcası kafayı yemek uzereyım en cokda 6 ay sonrasından korkuorum ne kadar ıncelebılırkı butun ozguvenım gıttı aynalara bakamıorum yasam hevesım kactı makyaj yapmıorum kendıme bakmıorum kafayı yıcem

benım burnum kalın da degıldı nasıl bole yapmıs yuzumuzu nasıl bu hale getırebılırler ya nasılll hıc aklım almıyor resmen hayatımın ıcıne ettı bıraktı ya

herkez begenıyo abartıosun dıyolar ama ınsan kendını bılmez mı onlar şişlik oldugunu söyluyor ama içine kıkırdak koymus farklı teknıkle yapmıs dıorum kımse sallamıyor basına gelmeyen bılmez kı hıc anlamıyorlar benı bu pskolojıyı bılmıyorlar cok pısmanım olduguma çok keske zamanı gerı alabılsem

Aynen benim eskiden onden hic bi problemim yoktu simdi var hadi yan eskisinden iyide bu seferde onden esskisinden kotu oldu bende cok siriliyim ucu kuculse artik ona raziyim ama hic umudum yok iki ay oldu artik degisecegini bende sanmiyorum insallah yaniliriz revizyon felanda olamam ne tekrar riske atabilirim ne tekrar ameliyata yatacak gucum ve guvenim var

Sen yine iyisin en azindan cevrendekilerin tepkisi iyi bide onlarin demesi inan hepten cokertiyo kimisi guzel olmus diyo beni cok yakinimda olanlar beyeniyolar bi kismi fark goremiyor eskiden ne farki var diyorlar bi kismida eskisi daha iyiydi diyorlar insan sinir harbi yasiyor ya

canım benım senı okadar ıyı anlıyorum kı benım bu revızyon amelıyatımdı benımde yandan kotuydu onden guzeldı burun ucu tekrar asag ınmıs tı cunku bıde ben darbe almıstım ama ınan o burnumla okadar mutluydum kı anlatamam keske olmasaydım sımdı yandan guzel onden bır ınek burnu takmıs bana bunu layık gormus ben amelıyatta basımı yan cevırıp sadece profılden bakarak yaptıgını dusunuorum ınsan bı onden de bakar yandan guzel dursun dıye onden hıc bakmamıs ne hale geldıgıme ınan ben ole dusunuorum artk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…