Arkadaslar ben embriyo transferi yaptırdım ama hiç dinlenmedim aranızda benim gibi davranan varmı

Kusursuz34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2018
32
18
3
45
İşim gereği dinlenemedim evde de aynısı benim gibi transfer olup da gebe kalmış arkadaşlar varmı aranızda lütfen yazın benim 5 inci günümdeyim daha

Nasibinizde varsa olur zaten. Tabi dinlenmek lazım ağır işler şakın yapmayın. Hatta ilk gün uzanıp dinlensen daha iyi
Yeni girebildim ancak her şey nasip kısmet kader dir bu işler bazı doktorlar dinlenin bazı doktorlar rutininizden şaşmayın diyorlar kafam karıştı

İşim gereği dinlenemedim evde de aynısı benim gibi transfer olup da gebe kalmış arkadaşlar varmı aranızda lütfen yazın benim 5 inci günümdeyim daha
Ben 2 gün evde hafif işler yaparak dolandım sonrasında yine ağır iş yapmadım ama kızımla ilgilendim onu okula götürüp getirdim araba kullandım yemek yaptım avm ye gittim arkadaşlarımla kahvaltıya gittim okul etkinlikleri vardı ona katıldım çok şükür pozitif ağır işler yapmadan normal hayatınıza dönün sürekli yatmak fayda vermiyor

Allah annelik babalı büyüt sün allah devamı ni getirir inşallah darısı başıma bende aynı okul is ev umarım benimki de pozitif olur

Yeni girebildim ancak her şey nasip kısmet kader dir bu işler bazı doktorlar dinlenin bazı doktorlar rutininizden şaşmayın diyorlar kafam karıştı
Haklısınız ama nedense sizinki pozitif gibime geliyor oyle hissediyorum hayırlısı olsun :)
Test gününüz ne zamandı?

Hayırlı olsun cok sevindim. Bende adet oldum sanırım yarın giderim doktora. Bu süre içinde ne önerirsiniz yeme içme

Pazartesi kısmet se gidicem teste cumartesi transferim yapıldı umarım hislerinizde yanilmamışsınızdır sonucu özellikle size yazacagim
İnsallah güzel haberlerle dönersiniz bende sizi bekleyeceğim. Rabbim hakkınızda ne hayırlı ise onu nasip etsin canım benim

Çok teşekkür ederim sizde çok sağlıklı bir gebelik süreci geçirirsiniz umarım hayırlısı ile Bebeğinizin kucağınıza alırsınız allaha emanet olun

Tüp bebek denemis biri olarak bu işin dinlenme ile uzaktan yakından alakasi olmadığını söyleyebilirim.
Yumurta + sperm + rahim = kısmetinde varsa olur.

Hayırlı olsun cok sevindim. Bende adet oldum sanırım yarın giderim doktora. Bu süre içinde ne önerirsiniz yeme içme
Vitamin takviyesi al d vitamini eksikliğin varsa kullan ben adetin 2. Gününden toplama gününe kadar bal polen propolis arı sütü yedim bal tarçın çörekotu karıştırıp yedim şekeri azalttım paketli gıda ve çikolata yemedim. Düzgün beslenmeye çalıştım. Hayırlısı Allahtan

Canım.transfer den sonra kendim araba kullandım anneme gittim orda durdum biraz sonra evime geçtim yine tek başına asansör bozuktu 6 kat çıktım hiç dinlenmedim.
Ilerleyen günlerde de fazla dikkat etmedim ama pozitif olma ihtimalini bende düşünmedim.ama veren Allah
Ins senin sonucun da pozitif olur canım

Senin işlemin sonuçları ne durumda çok fazla bir şey yazmadın seninle ilgili
Hadi hayırlısı canım bende bekliyorum dört gözle :) belirtilerin varmı nasılsın :))
Sukur canım iğnelerimi yapıyorum şu sıralar. 4.günüm bugun. Çarşamba günü kontrolüm var. 300 lük vuruyorum ben. Seninki nasıldı?

Ay çok sevindim aynı yız nerdeyse bende üç günde bir iğne vuruluyorum birde günlük ilaçlarım var ama belirti ile ilgili hiç bir şeyim yok mide bulantısı dışında oda ilaçlardan dolayi bişey sorcam senin transfer oldumu yoksa hazırlık iğnesimi

Rabbim kalbimize göre versin canım benim inan çok mutlu oldum han gi hastanede yaptın kaçıncı deneme bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…