- 3 Ocak 2018
- 32
- 18
- 3
- 45
- Konu Sahibi Kusursuz34
-
Yeni girebildim ancak her şey nasip kısmet kader dir bu işler bazı doktorlar dinlenin bazı doktorlar rutininizden şaşmayın diyorlar kafam karıştıNasibinizde varsa olur zaten. Tabi dinlenmek lazım ağır işler şakın yapmayın. Hatta ilk gün uzanıp dinlensen daha iyi
Ben 2 gün evde hafif işler yaparak dolandım sonrasında yine ağır iş yapmadım ama kızımla ilgilendim onu okula götürüp getirdim araba kullandım yemek yaptım avm ye gittim arkadaşlarımla kahvaltıya gittim okul etkinlikleri vardı ona katıldım çok şükür pozitif ağır işler yapmadan normal hayatınıza dönün sürekli yatmak fayda vermiyorİşim gereği dinlenemedim evde de aynısı benim gibi transfer olup da gebe kalmış arkadaşlar varmı aranızda lütfen yazın benim 5 inci günümdeyim daha
Allah annelik babalı büyüt sün allah devamı ni getirir inşallah darısı başıma bende aynı okul is ev umarım benimki de pozitif olurBen 2 gün evde hafif işler yaparak dolandım sonrasında yine ağır iş yapmadım ama kızımla ilgilendim onu okula götürüp getirdim araba kullandım yemek yaptım avm ye gittim arkadaşlarımla kahvaltıya gittim okul etkinlikleri vardı ona katıldım çok şükür pozitif ağır işler yapmadan normal hayatınıza dönün sürekli yatmak fayda vermiyor
Haklısınız ama nedense sizinki pozitif gibime geliyor oyle hissediyorum hayırlısı olsun :)Yeni girebildim ancak her şey nasip kısmet kader dir bu işler bazı doktorlar dinlenin bazı doktorlar rutininizden şaşmayın diyorlar kafam karıştı
Hayırlı olsun cok sevindim. Bende adet oldum sanırım yarın giderim doktora. Bu süre içinde ne önerirsiniz yeme içmeBen 2 gün evde hafif işler yaparak dolandım sonrasında yine ağır iş yapmadım ama kızımla ilgilendim onu okula götürüp getirdim araba kullandım yemek yaptım avm ye gittim arkadaşlarımla kahvaltıya gittim okul etkinlikleri vardı ona katıldım çok şükür pozitif ağır işler yapmadan normal hayatınıza dönün sürekli yatmak fayda vermiyor
Pazartesi kısmet se gidicem teste cumartesi transferim yapıldı umarım hislerinizde yanilmamışsınızdır sonucu özellikle size yazacagimHaklısınız ama nedense sizinki pozitif gibime geliyor oyle hissediyorum hayırlısı olsun :)
Test gününüz ne zamandı?
İnsallah güzel haberlerle dönersiniz bende sizi bekleyeceğim. Rabbim hakkınızda ne hayırlı ise onu nasip etsin canım benimPazartesi kısmet se gidicem teste cumartesi transferim yapıldı umarım hislerinizde yanilmamışsınızdır sonucu özellikle size yazacagim
Tüp bebek denemis biri olarak bu işin dinlenme ile uzaktan yakından alakasi olmadığını söyleyebilirim.İşim gereği dinlenemedim evde de aynısı benim gibi transfer olup da gebe kalmış arkadaşlar varmı aranızda lütfen yazın benim 5 inci günümdeyim daha
Vitamin takviyesi al d vitamini eksikliğin varsa kullan ben adetin 2. Gününden toplama gününe kadar bal polen propolis arı sütü yedim bal tarçın çörekotu karıştırıp yedim şekeri azalttım paketli gıda ve çikolata yemedim. Düzgün beslenmeye çalıştım. Hayırlısı AllahtanHayırlı olsun cok sevindim. Bende adet oldum sanırım yarın giderim doktora. Bu süre içinde ne önerirsiniz yeme içme
Amin canım Allah razı olsunÇok teşekkür ederim sizde çok sağlıklı bir gebelik süreci geçirirsiniz umarım hayırlısı ile Bebeğinizin kucağınıza alırsınız allaha emanet olun
İşim gereği dinlenemedim evde de aynısı benim gibi transfer olup da gebe kalmış arkadaşlar varmı aranızda lütfen yazın benim 5 inci günümdeyim daha
Merhaba canım nasılsın? Belli oldumu sonuçlarınÇok teşekkür ederim sizde çok sağlıklı bir gebelik süreci geçirirsiniz umarım hayırlısı ile Bebeğinizin kucağınıza alırsınız allaha emanet olun
Merhaba canım nasılsın? Belli oldumu sonuçların
Dualarım seninle[/QUOTcanım randevum çarşamba idi aslında ben pazartesi kan testiyle öğrenirim diye acele etdim ama ultrasyon falan daha kesin diye çarşambayı kendi doktorumu bekliycem kesinlikle yazıcam sna sonucu inan bende sabirsizlasiyorum
Hadi hayırlısı canım bende bekliyorum dört gözle :) belirtilerin varmı nasılsın :))Senin işlemin sonuçları ne durumda çok fazla bir şey yazmadın seninle ilgili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?