- 3 Ocak 2018
- 32
- 18
- 3
- 45
- Konu Sahibi Kusursuz34
-
Canım çok teşekkür ediyorum darısı benim başıma allah devamı ni getirsin inşallah ama yinede öyle altı kat falan cikma dikkat etCanım.transfer den sonra kendim araba kullandım anneme gittim orda durdum biraz sonra evime geçtim yine tek başına asansör bozuktu 6 kat çıktım hiç dinlenmedim.
Ilerleyen günlerde de fazla dikkat etmedim ama pozitif olma ihtimalini bende düşünmedim.ama veren Allah
Ins senin sonucun da pozitif olur canım
Canım çok teşekkür ediyorum darısı benim başıma allah devamı ni getirsin inşallah ama yinede öyle altı kat falan cikma dikkat et
Ben varim canım:) ertesi gun calismaya basladim... yalniz her hareketime dikkat ettim cok yormamaya calostim kendimi ,hizli hareket etmedim, yukariya uzanmadim, agir kaldirmadim yani bilinen korumalari hep yaptim ama çalıştım... ki dr um rapora gerek yok hareket etmen lazim demişti... sukur hamileyimİşim gereği dinlenemedim evde de aynısı benim gibi transfer olup da gebe kalmış arkadaşlar varmı aranızda lütfen yazın benim 5 inci günümdeyim daha
Çok sevindim hayırlı ugurlu olsun bebişiniz sağlıkla mutlulukla kucağınıza alırsınız umarımBen varim canım:) ertesi gun calismaya basladim... yalniz her hareketime dikkat ettim cok yormamaya calostim kendimi ,hizli hareket etmedim, yukariya uzanmadim, agir kaldirmadim yani bilinen korumalari hep yaptim ama çalıştım... ki dr um rapora gerek yok hareket etmen lazim demişti... sukur hamileyim
Senin sonuc ne zaman? Insallah hayirli haberler alirsinÇok sevindim hayırlı ugurlu olsun bebişiniz sağlıkla mutlulukla kucağınıza alırsınız umarım
İnşallah canım çarşamba gününe belli olucak allah hepimize oYok şimdi çıkmıyorum canım o zaman mecburi oldu
Amin inş güzel sonuçlarını alırız seninde
Çarşamba belli olucak kısmet olursa canimSenin sonuc ne zaman? Insallah hayirli haberler alirsin
Yok bitanem yanlış anlattım sanırım daha başımdayım ben. İğne kullanıyorum yumurtaları geliştirmek için. Daha 4 gündür iğne yapıyorum cok basındayım anlicagın. İlk denemem olacak daha. Önceden 2 kez dış gebelik geçirdim. 2 negatif aşılamam var canım.Ay çok sevindim aynı yız nerdeyse bende üç günde bir iğne vuruluyorum birde günlük ilaçlarım var ama belirti ile ilgili hiç bir şeyim yok mide bulantısı dışında oda ilaçlardan dolayi bişey sorcam senin transfer oldumu yoksa hazırlık iğnesimi
test icin daha.erken degilmiydi canim kacinci gunun bugun. Allah buyuktur. hakkinda hayirlisi olsunArkadaslar merhabalar Nasılsıniz test sonucumu bu gün aldım maalesef negatif çıktı 3 tane embriyo tutma mış ikinci denemem idi üzüldüm ama sağlık olsun umarım sizden hayırlı haberleri alırım
Sence 12 gün erkenmidir yükselme şansı varmıdır bak şimdi kafama takıldı hakkımızda hayırlısı olsuntest icin daha.erken degilmiydi canim kacinci gunun bugun. Allah buyuktur. hakkinda hayirlisi olsun
bugun 12.gununmuydu canm . yukselme olurmu pek bilemedim canmSence 12 gün erkenmidir yükselme şansı varmıdır bak şimdi kafama takıldı hakkımızda hayırlısı olsun
Evet canım dün verdim 13 gün oldu yok negatif çıkardı yoksa beta değerindebugun 12.gununmuydu canm . yukselme olurmu pek bilemedim canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?