Arkadaslar ben ne yapacagım? Nasıl iyi olacağım :(

Munevvergul

Guru
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2012
944
275
323
Merhaba arkadaslar; su an o kadar kotuyumki. Boşanıyorum ama icim öyle aciyorki bugün evlilik yıldönümümüz olacaktı. Ağlıyorum ağlıyorum :( kendime engel olamıyorum bazen ölmeyi bile istiyorum cunku dayanamıyorum. Bana yaptıkları aklıma geldikçe... Hiç iyi değilim arkadaslar ne yapacagım :(

oy arkadasim oy ben de bosaniyorum 7 temmuz evlilik yıldönümümüz ve tam 1 yil olacak
ama biz 2 gün önce boşanma karari aldik seni en iyi ben anlarim ben

Çok zor arkadaslar hakkımi helal etmiyorum ne ona ne de ailesine :( bütün hayallerim tükendi :( ben tükendim :( şimdi de öyle bir acı varki icimde Allah onu bin beter etsin inşallah :(

canım seni çok iyi anlıyorum bende evlilik yıldönümümüzde evi terkettim. ama o kadar kararlıydım ki ayrılmaya hiç barışmak istemiyordum. çünkü her barıştığımızda sorunlar artarak devam ediyordu. çok mücadele verdim ama dönüp arkama baktım resmen bir hiçle uğraşıyorum dedim. çekişmeli boşanıyoruz 15 gün sonra biticek hayırlısıyla, ona harcadığım enerjiyi artık kendime harcıyorum çokta mutluyum, ben ona bir kadın olarak gücümü gösterdim cnm, her kadınında bunu yapmasından yanayım, eğer seni üzüyorsa hiç düşünme göster ona yapabileceklerini. işte sende o gücü gördüklerinde köpek oluyorlar kapında ama iş işten geçiyor.
sakın ölmekte ne demek. senin yaşaman gerekiyor bir kadın olarak ona dersini vermek için, tekrar nasıl mutlu olunurmuş cümle aleme göstermek için. burda o kadar acı çeken kadın var ki her birimiz sinerse halimiz ne olur iyice tepemize çıkmalarındansa her kadın erkeğe hakkettiği dersi verirse sinen değil sindiren taraf oluruz meleğim.
silkelen ve kendine gel, şimdi içindeki en güçlü seni çıkarmalısın görsünler canım üzülür müsün yoksa üzer misin?

Sagolun arkadaslar ama çok yorgun ve kırgının. Bu ara iyice bir kötü oldum yerimden kalkamiyorum o derece yani icim sıkışıyor sıkışıyor bazen de dayanamıyorum nasıl ona güvendim diyorum nasıl :(

Daha hersey cok taze, boyle hissetmen cok normal. Uzgunsun, ofkelisin.. Ama bu boyle devam etmeyecek tabi, zaman herseyin ilaci.. Acilarin hafifleyecek, ofken azalacak, hatta kendini ozgur ve mutlu hissettigin gunler gelecek. Geriye donup baktiginda gene bir burukluk hissedersin belki, ama bunlar en kotu gunlerin inan.. Hepsi gececek.. Zamanla..
Basini dik tut ve ileriye bak, kendin icin hayattan en iyisini iste ve onun icin ugras ver bundan sonra...

Belki benim yanlış secimimdi belki de kaderdi ama geriye dönüp bakınca ona güvendiğim için kendimi o kadar kötü hissediyorumki. Sanki dünya benim için burada bitmiş gibi geliyor. Gelecegim karanlık ve sisler icinde :( ölü gibiyim ne yiyorum ne iciyorum öyle yatıyorum ya da ölü gibi dolaşıyorum:( bana dua edin arkadaslar :( Allah inanmasam yasamak istemezdim artık :( 25 yasında ama ruhen 50 yasında gibiyim çok kötüyum :(

benim de aynı senin gibi düğünde sorunlarım başlamıştı. senin kadar ağır değildi yaşadıklarım ama seni çok iyi anlıyorum. artık seni üzemeyeceklerini düşün, hayatını yaşa, pişman olma sakın. bu da senin imtihanındı öyle düşün. benim bir arkadaşım var o da 3-4 aydan sonra ayrıldı. eşi ona mesela anneme iyi davranırsan sana tv sehpası alırım falan demiş. düşün. intiharın eşiğinden dönmüştü evliyken. şimdi o kadar mutlu ki. kurtulduğu için ve bunu ömür boyu yaşamayacağı için. kendimi hiç evlenmemiş olarak görüyorum diyor. ben bunu evlilik olarak saymıyorum diyor.

lütfen kendini seviyorsan, kendine bir şans tanı. kim kötü bir tecrübeyi hak eder ki? herkes illa ki bir şey yaşar. dua et ki çocuğun yok. çocuğun hasta olsaydı? bir sevdiğini kaybetseydin bunları arkanda bırakma şansın olmazdı. ama o elin oğlu. hayatında bir durakmış ve onu geçmişsin. öyle düşün

seni en başından beri takip ediyorum yaşadıklarımız benzer, o yüzden seni kendime yakın hissediyorum

Sen nasılsın umarım iyi gidiyordur evliliğin. Zor işte bilmiyorum içim çok acıyor. Hiç kıymetim yokmuş bunu düşündükçe deli oluyorum.Burası bana iyi geliyor insanlar bir yere kadar yanında o yüzden yazıyorum buraya.

iyi gidiyor çok şükür, ancak aileler birbirleriyle konuşmuyor ve anmıyorlar. kardeşlerim benden uzaklaştı sanki o aileyi ben bilerek onlarla muhattap ettim. şimdi boşanıp gitsem sevinirler bile:( ama biz iyiz o kötü günleri anmıyıoruz

sizi ayrılma tarihlerimiz aynı zamanlara denk geldiği için biliyorum.özelden de msj laşmıştık. ara ara konular açıp içinizi burada soğutmaya çalışıyosunuz. sizi çok iyi anlıyorum. aynı şeyleri sizden daha hafif atlatmayı başarmış biri olarak söyluyorum ki bunu kendinize yapmaya hakkınız yok. evliyken sizi üzen adamın ayrıykende üzmesine izin vermemelisiniz. zararınız sadece kendinize ve sizi böyle üzgün gören ailenize, sevdiklerinize. biraz tevekkül herşeyi kolaylaştırıyor. İnan bana sosyal yaşamına adapte olursan evliykenden daha mutlu huzurlu olduğunu hissedeceksin. Sana bu yaşadıklarını unutturacak birisi çıkabilir karşına. Ama buna fırsat vermen lazım. Sen böyle olursan hayatı kaçırırsın.geçen zaman senden gidiyor. Koyver ne hali varsa görsün. mesela tatile çık. arkadaşlarınla beraber ol. sohbeti hoşuna giden insanlarla vakit geçirmeye çalış. hobiler edin.
Mesela ben yeni tatilden geldim, yeni bir araba aldım. şimdi bunları düşünüyorum. kendi parama kendim yön veriyorum. o çok bilmiş ukala dümbeleği aklıma bile gelmiyor. Anasıyla koyun koyuna uyusunlar, inan aklıma gelmiyor. davalarıda zaten avukatım giriyor. bana gelmenize gerek yok dedi. gel deseydi koşa koşa giderdim. hiç de gocunmam. o beni kaybettiğine yansın. ben değil.... falan filan....
diyeceğim o ki mutlu olmak, unutmak için kendinize şans verin. sen yapacağını yapmışsın artık. gerisini o düşünsün....

boşanmak tabiki çok zor ama şöyle düşün evliliğinde mutlu olsaydın eşin kıymetini bilseydi boşanmazdın ki:50:bu nedenle seni üzen huzur vermeyen bir insan için artık daha fazla kendini yıpratma :19:çalışıyor musun bilmiyorum ama işe gir yada kurslara yazıl sevdiğin insanlarla vakit geçir kafanı dağıt geçmişi değil geleceğini düşün zaman herşeyin ilacı canım herşey geçer acın azalır sadece biraz zamana ihtiyacın var ama kendini bırakma güçlü ol

Sagolun arkadaslar. İnsanın elinde değil iste biliyorum aslında onun hiç bir seye degmedigini ama bazen çok kötü oluyorum. O evde yaşadıklarım bazen aklıma geliyor çok kötü oluyorum :( Ben ne büyük bir hata yapmisim onunla evlenmemiş meger... Hiç taniyanamisim onu... Beni ikna etmek için ne diller ne gözyaşları döktü bu muydu yapacagı. Cidden aklım almıyor :( 35 yaşındaki adam anasının dibinde oturmaktan ne anlar onu da bilemiyorum :( şükür ki çalışıyorum geziyorum falan ama bazen dibe vuruyorum :( en dibe :(

burda bizler ne desek boş bunu atlatmak senin elinde aslında ne yapacagınıda gayet iyi biliyosun..

unut denilince unutulmaz ara ara kanar için sızlar kalbin ama şunu unutma ki sen güçlüsün...

çok şükür çalışıyosun özgürsün daha ne için üzülüyosun ki...

üzülecek hiç bişey yok. seni tam yıktıkları anda kalk ve kaldığın yerden yürümeye deam et. sana engel oldular düşürdüler ama tekrar kalkıp yürüyecek kadar güçlü ol.
bende boşandım ama kalkıp yürümek ne kelime hayata koşuyorum. evliyken konulan engelleri bir bir kırdım, günlerim dolu dolu ve çok huzurluyum. ne koca dırdırı, ne görümce kıskançlığı, nede kaynana bilmişliği var. sülalesine yetmeye çalışmaktan bıkmıştım zaten. şimdi çok şükür yalnızlığımla ve huzurumlayım. ne kadar evli kaldın neler yaşadın bilmiyorum ama 2.5 yıl evli kaldım. tabiiki zaman zaman hatırlıyorum özlemlerim oluyor. ama kötü yaşanılanları düşündükçe nefretim artıyor. bazen onları suçluyorum bazende kaderde varmış diyorum.
umarım sende çok iyi olursun. dünya kocadan ibaret değil ve onun etrafında dönmüyor. artık gün senin günün, hayat snein hayatın. kaldığın yerden devam etmelisin...

Tam olarak sorunları bilmiyorum ama boşanmanın eşiğinde biri olarak şunu söyleyebilirim. Bunları yaşaman çok normal. Dibine kadar yaşamalısın acını. Gerekirse bir psikiyatristten yardım al. Acını yaşamalısın ki içindeki zehri atabilesin. Unutma yukarı doğru çıkmak için en dibe inmek gerekiyor bazen. Ancak hayattan da kopma. Kendine meşgaleler bulmalısın. Sakın salma kendini. Lütfen bir doktora git.
Allah yardımcın olsun.

Sagolun arkadaslar bugün daha iyiydim. Sizde de oluyor mü bazen başkalarıyla kendimi çok kıyaslıyorum neden ben? Bekle evlenen arkadaslarım hamile ben ise boşanıyorum. Gözüm yok ama onları görünce icim acıyor :(

Back
X