- Konu Sahibi Munevvergul
Tam olarak sorunları bilmiyorum ama boşanmanın eşiğinde biri olarak şunu söyleyebilirim. Bunları yaşaman çok normal. Dibine kadar yaşamalısın acını. Gerekirse bir psikiyatristten yardım al. Acını yaşamalısın ki içindeki zehri atabilesin. Unutma yukarı doğru çıkmak için en dibe inmek gerekiyor bazen. Ancak hayattan da kopma. Kendine meşgaleler bulmalısın. Sakın salma kendini. Lütfen bir doktora git.
Allah yardımcın olsun.
canım ben,3 aylık evlıyken annem 33 yıllık evlılıgını bıtırdı,yularıdakı alıntıyı aldıgım arkadaşım çokkkkk guzel yazmış... yukarı çıkman için dibe ınmen gerekıyor,,,,, babam dediğim kişi,okadar çok zulüm yaptı ,hırpaladıkiii anlatamam,sürekli meşgul ettik annemizi başka şeylerle,çok şükür attlattı,9 ayda ,kafası dalgın değil artık eskisi gıbı,kardeşimin bebeğine bakıyor suan onlarla bırlkte yaşıyor,gununu dolu dolu torun sevgısıyle geçiriyor,hatta fırsatıı oldugunda bana gelır kalır ,dun gece bendeydı mesela,oturduk konustuk,mutlaka açılıyor eskıler konusuluyor,
farkettı kiiii konustukça ZEHIRI AKIYOR ,anlatıyor konusuyoruz,kendını daha ıyı hıssedıyor, kısaca bassettım sıkmayım senıde