Doğuma Hazırlık arkadaşlar bende çin takvimi vat tarihi eser 700 yıl önce ki hiç kimsede yanılmadı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Merhaba dogum tarihim:19.06.1988 eylul sonrasi hangi aylar erkek olur
ilk bebegimde 26 aralik 2011 adet tarihim ocakta hamile kaldim bunada bakarsan sevinirim simdiden tesekkurler

Merhaba dogum tarihim:19.06.1988 eylul sonrasi hangi aylar erkek olur
ilk bebegimde 26 aralik 2011 adet tarihim ocakta hamile kaldim bunada bakarsan sevinirim simdiden tesekkurler

ilk bebeğin son adetinde ocaksa erkek arakısa kız diyorum ama ocaksa kesin erkek eylülden aralığa kadar kız erkek yok taki gelecek sene temmuzdan ekime kadar erkek

bende de çin takvimi tuttu

merhaba, ben de rica edecegim. gerci bir suru kisi sirada bekliyor ama, araya kaynayivereyim:))

kasim 1975 dogumluyum. ilk cocuguma 29 subatta hamile kaldim. hatta bazen bu yuzden tereddute dusuyorum, acaba mart mi kabul etsem diye. (4 yilda bir gelen gune denk oldu)

velhasil erkek icin hangi aylari onerirsiniz, bi de ilkinin tutup tutmayacagini merak ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…