Doğuma Hazırlık arkadaşlar bende çin takvimi vat tarihi eser 700 yıl önce ki hiç kimsede yanılmadı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
dogruuu, tesekkur ederim. peki yogun degilsen erkek icin bakar misin? hangi aylari onerirsin? ikincisini de hizlica yapayim, beraber buyusunler diyorum. malum yasim da kucuk degil.

Merhaba. Ben 3. çocuk için uğraşıyorum. Bugün adet oldum. Erkek çocuk için hangi ayları önerirsiniz?Doğum tarihim 28.07.1978 Rica etsem bakar mısınız?

merhaba, bana kızın olacak demiştiniz, ama takvime çok ta güvenmemek lazımmış, doktorumuz bugün erkek dedi, ilginiz için teşekkür ederim

Merhaba. Ben 3. çocuk için uğraşıyorum. Bugün adet oldum. Erkek çocuk için hangi ayları önerirsiniz?Doğum tarihim 28.07.1978 Rica etsem bakar mısınız?

tam denk gelmiş eylül ekim kasım da erkek zaten bence bu üç ayı tuttur derim ama adetinin 1 gününden say 12 günde kalırsan olur daha iyi yumurtlama dönemine gelir ok canım

@papatyakozmetik

arada beni es gecmissinnnn, meraktan catlatma bizi :))

22 kasim 1975 dogumluyum, erkek icin hangi aylari onerirsin.

son adetn mayısın 15 den önceyse erkek ama mayısın 15 den sonraysa kızın olur doğum gününle aynı ayda hamile kalmışın bu çok önemli canım
yaaa şöyle birşey var son adet tarihimi tam bilmedigim için tahmini gün söyledim kendimde mayıs doğumluyum ama kaç mayıs burası muallak yani size göre kız doktoruma göre erkek yinede ilgin için teşekkürler tatlımm.sorun bende aslında tarihleri net bilmeyişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…