Doğuma Hazırlık arkadaşlar bende çin takvimi vat tarihi eser 700 yıl önce ki hiç kimsede yanılmadı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
banada bakar mısın? hep kız çıktı çin takviminde falan ama bunu da merak ettim :)

haziranda hamile kaldım doğum t: 25.05.1983

temmuz sonu ve ağustos başı ovulasyon günlerimdi ve ben bir gün arayla ilişki yaşadım o yüzden ya temmuz sonu ya ağustos başı hamile kaldım bilemiyorum nete bakarsan döllenme günüm 3 ağustos,doğum tarihim ise 5 Eylül 1985, umarım bi fikrin vardır :26:

Hamile kalınan ay nasıl belli oluyor sat ın olduğu ay mı? sat bi ayda ovulasyon diğer ayda olursa ne olacak mesela?

Canım ben arada kaynadım, bankada bakarmısın? Teşekkür ederımmm

Merhaba arkadaşlar,
Çin takvimi gerçekliği olmayan bir takvimdir..bu şekilde doğruluğu olsaydı dunyada bınlerce ınsan sırf kız yada erkek olsun dıye ozel yontemlere bır suru para vermek zorunda kalmazdı..ınsanlar cınsıyetı tutturmak ıcın cok ozel hastanelerde farklı dollenme metodlarıyla ugrasıyorlar..hıc cın takvımı bu olayı cozebılır mı sızce? ha kahve falı gıbı eglencelık olabılır sadece..eger su anda hamıle degılsenız ve kalmak ıstıyorsanız kız ve erkek bebek yapmayı kesınlestırmeyen ancak olasılıgı cok yuksek sevıyeye getıren bır kac yontem var sıze bunu anlatabılırım..acıkcası ben bu sekılde kız cocuk dunyaya getırdım..

anlatın bakalım kız çocuk için ney yapıluıyomuş tek günlermi yoksa adet gününden sayıyosunuz 10gün sonraıs tek gün diyorlar öylemi

Bu takvimde yanılmam mümkün değil diye çok iddialı konuşuyorsunuz her defasında, bu iddianız baştan beri hep dikkatimi çekti. Daha önce de konuşmuştuk, takvime gör kız demiştiniz, değişecek bak gör demiştiniz , 20. haftamdayım, 2 tane farklı doktora daha gittim, ikisi de erkek dedi, pipisini bile gösterdiler. Ben de yine inatla söylüyorum kii, bu takvime çok güveniyorsunuz ama gördüğünüz gibi yanılma olabiliyor. Bilgilendirmek için ilerleyen haftalarda yine yazacağımı söylemiştim. İlginiz için bir kez daha teşekkür ederim.

..SAT 08/07/2013 doğum tarihi 08/06/1984..bekliyorum papatyacıım..lütfeen bir kaç sayfa önce de yazdım görmedin galiba bacıım..bekliyooom...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…