arkadaslar beni yadırgamayın lütfen ama ben asık oldum :p

hayalkenti

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2014
467
100
38
39
facede bırı vardı 3 hafta oldu bırbırmıze ara ara yazıyoruz ve ıltıfatlar edıyoruz en sonunda dayanamadım dedımkı bırsey ıtıraf edıcem sen cok yakışıklısın dedım oda bana sende cok guzelsın dedı cok yoğun calıısyor ama bakısı gülüsü cok güzel:) asık oldum cok yakışıklı olması korkutuyo benı kalbım heyecanlanıyor onunla konusuken bıle ılıskısı yok benımde yok bılıyo 5 ay once nişan attım .. bu çocuktan sonra nısanlımı bıle unuttum ve eskı nısanlım aıyo ama sorun sukı? ben bu çocukla buluşmak ıstıyorum 30 yasında o yazmayınca bende yamıyorum ne yapmam lazım bu cocugun benımle buluşması ıcın?

Reelde görüşmeye niyeti var mı? Hiç ima etti mi? Daha 3 hafta olmuş acele etmeyin bence.

görmen şart! adam o adam mı belli bile değil.sanalda neler neler oluyor insanın aklı almıyor artık.

şeklini şemalini düşünmeden çık dışarı görüşelim de adama!

aılesı var facede gerçek resımler

hayır o aılesı var ayrıca dedımkı soyle bır resım at yolla ve yolladı yanı o

nisan attim 2 yil olcak..asik olmayi birak kimseye yuzune bile bakamiyorum ama sizinki ask degil begenme

sende nısan atmıştın dımı? ben nısanlıma hıc asık olmadım ama begenıyordum sadece yaptığı hareketler buz gıbı oldum 5 ay oldu sen neden attın?

gerçek cunku ondan resım ıstedım su hareketlerı yaparak dedım ve yolladı yanı o bu kesin net

Sakin ol öncelikle ve nefes aL...

Gerçekten erkeğin hayatında biri yoksa ve seni beğendiyse, muhakkak senle görüşmek isteyecektir zaten. yok hayatında unutamıdığı biri veya biri varsa bu biraz daha geç olacaktır.

hem yazışarak seni kendine nasıl aşık etmeyi başardı aklım almıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…