- 16 Şubat 2013
- 8.646
- 3.016
- 178
- Konu Sahibi hayalkenti
-
Öyle olsun tuba..gerçek cunku ondan resım ıstedım su hareketlerı yaparak dedım ve yolladı yanı o bu kesin net
Çok hoşsun güldürdün benigerçek cunku ondan resım ıstedım su hareketlerı yaparak dedım ve yolladı yanı o bu kesin net
o 30 yaşında sen kaç yaşındasın bir de seni neden yargılıyoruz sen bekarsın o bekarfacede bırı vardı 3 hafta oldu bırbırmıze ara ara yazıyoruz ve ıltıfatlar edıyoruz en sonunda dayanamadım dedımkı bırsey ıtıraf edıcem sen cok yakışıklısın dedımoda bana sende cok guzelsın dedı cok yoğun calıısyor ama bakısı gülüsü cok güzel:) asık oldum cok yakışıklı olması korkutuyo benı kalbım heyecanlanıyor onunla konusuken bıle ılıskısı yok benımde yok bılıyo 5 ay once nişan attım .. bu çocuktan sonra nısanlımı bıle unuttum ve eskı nısanlım aıyo ama sorun sukı? ben bu çocukla buluşmak ıstıyorum 30 yasında o yazmayınca bende yamıyorum ne yapmam lazım bu cocugun benımle buluşması ıcın?
üç haftasır konusuyoruz asık oldum dıyosun ptesı konu acıyorsun cok ozledım nısanlımı nasıl unutucam vs
28 yaşındaymışsınız, biraz daha mantıklı-tedbirli-temkinli olmanızı beklerdim.
Gözümle gördüğüm insanlara karşı bile zaman zaman kuşkularım olur.
Bu kadar çabuk güvenmeniz doğru değil.
bencede geldıtler yasıyosun cnm kendını kandırıyormussun gıbıde geldı banaacayip gel gıtler yasıyorum bende anlamıyorumsuan ona karsı hıc bırsey yok
canım konularına baktımda bi nişanlım kapıma dayansın diyosun onla ugrasıyorsun bi bu cocuktan bahsediyorsun anlamadım vallafacede bırı vardı 3 hafta oldu bırbırmıze ara ara yazıyoruz ve ıltıfatlar edıyoruz en sonunda dayanamadım dedımkı bırsey ıtıraf edıcem sen cok yakışıklısın dedımoda bana sende cok guzelsın dedı cok yoğun calıısyor ama bakısı gülüsü cok güzel:) asık oldum cok yakışıklı olması korkutuyo benı kalbım heyecanlanıyor onunla konusuken bıle ılıskısı yok benımde yok bılıyo 5 ay once nişan attım .. bu çocuktan sonra nısanlımı bıle unuttum ve eskı nısanlım aıyo ama sorun sukı? ben bu çocukla buluşmak ıstıyorum 30 yasında o yazmayınca bende yamıyorum ne yapmam lazım bu cocugun benımle buluşması ıcın?
canım konularına baktımda bi nişanlım kapıma dayansın diyosun onla ugrasıyorsun bi bu cocuktan bahsediyorsun anlamadım valla
bencede geldıtler yasıyosun cnm kendını kandırıyormussun gıbıde geldı bana
görüşmek istersen görüşebilirsin tabi. ama çok kişinin olduğu kalabalık ortamda buluş. aman kimse 3. sayfa haberlerine çıkmanı istemez...
aşk değil de sana iyi gelmiş olmalı
yeni bi ilişki istiyosan eskiyi unut boşver sen haklıysan o cezasını zaten bulur sen önüne bak canısıkapıma dayansın acıların en fenasını yasasın ıns
facede bırı vardı 3 hafta oldu bırbırmıze ara ara yazıyoruz ve ıltıfatlar edıyoruz en sonunda dayanamadım dedımkı bırsey ıtıraf edıcem sen cok yakışıklısın dedımoda bana sende cok guzelsın dedı cok yoğun calıısyor ama bakısı gülüsü cok güzel:) asık oldum cok yakışıklı olması korkutuyo benı kalbım heyecanlanıyor onunla konusuken bıle ılıskısı yok benımde yok bılıyo 5 ay once nişan attım .. bu çocuktan sonra nısanlımı bıle unuttum ve eskı nısanlım aıyo ama sorun sukı? ben bu çocukla buluşmak ıstıyorum 30 yasında o yazmayınca bende yamıyorum ne yapmam lazım bu cocugun benımle buluşması ıcın?
30a ramak kala nişan atan kadınlar neden o ara tanıştığı kişiye hemen aşık olduğunu düşünüyor, bu ilk değil böyle konu geçenlerde de okumuştum sanki. Yoksa o yine siz miydiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?