- 17 Nisan 2012
- 30.408
- 65.370
- 598
- Konu Sahibi hayalkenti
-
Anladım. Acele etmeyin ama yine de. 3 hafta çok erken, bir de onun reelde görüşmeye meyli var mı diye sormuştum ama cevap vermediniz.hayır ben degıldım ben nısanlıma asık degıldım zamanla alıştım sevdım
Anladım. Acele etmeyin ama yine de. 3 hafta çok erken, bir de onun reelde görüşmeye meyli var mı diye sormuştum ama cevap vermediniz.
senı tanımak ısterım dedı ama henüz reelde goruselım demedı
hıh dogru cvbı kendın vermıssın cnm.. ask degıldır begenıdır ve nısanlını unutmak ıcın kendını ıttıryosundurhayır kendımı kandırmaca degıl aslında cok begendıgım bır gerçek ama nısanlımı unutmak ıcın belkıde daha fazla yonelıp cıddıye alıyorum
hayır asla guvenmıyorum zaten sadeece nedense cok begendım :\\
hıh dogru cvbı kendın vermıssın cnm.. ask degıldır begenıdır ve nısanlını unutmak ıcın kendını ıttıryosundur
Burcu ne?
kullandığın bir ilaç var mı, antidepresan gibi.bu ilaçlar insanı biraz gerçeklerden koparıyor ilaçlarıne tkisiyle böyle hissedebilirsin.benim de kullandığım bir dönem olmuştu.yatıp kalkıp sağa sola dönüp kocama tekrar tekrar aşık oluyordum
Sadece heves olabilir onunki, psikopatın teki olabilir, hatta o fotoğraflardaki o olmaya bilir, o olsa bile bir sevgilisi olabilir.facede bırı vardı 3 hafta oldu bırbırmıze ara ara yazıyoruz ve ıltıfatlar edıyoruz en sonunda dayanamadım dedımkı bırsey ıtıraf edıcem sen cok yakışıklısın dedımoda bana sende cok guzelsın dedı cok yoğun calıısyor ama bakısı gülüsü cok güzel:) asık oldum cok yakışıklı olması korkutuyo benı kalbım heyecanlanıyor onunla konusuken bıle ılıskısı yok benımde yok bılıyo 5 ay once nişan attım .. bu çocuktan sonra nısanlımı bıle unuttum ve eskı nısanlım aıyo ama sorun sukı? ben bu çocukla buluşmak ıstıyorum 30 yasında o yazmayınca bende yamıyorum ne yapmam lazım bu cocugun benımle buluşması ıcın?
zaten kımse kotu yapıyor demedıkı ...eee unutması da gerekir.bence iyi yapıyor.
ya geçen hafta bi haber vardı görmediniz sanırım o haberi
adamın biri facebook yoluyla kadınları dolandırmış
herkese farklı bir meslek söylemiş kimine doktorum demiş kimine pilot , hakkatende ameliyat masasının başında , pilot kiyafetiyle uçağın içinde bile resimleri var dı .. resme bakıp bile güvenme
Ya ailesi var demişsin hep ne ailesi, almıştır başkasının fotoğraflarını atmıştır internette açabildiğine hesap açıyorsun istesem 15 dakika içinde kendime sülale oluştururum bu kadar kendinizi kandırmayın lütfenaılesı var facede gerçek resımler
hayır o aılesı var ayrıca dedımkı soyle bır resım at yolla ve yolladı yanı o
ee kız madem böyle olayları duyuyonda ne diye tanışıyon facebooklardaolabılır evet bundan 4 yıl öncede aynı sey eskı nısanlımın basına gelmıstı kızın bırı güzelce bunu dolandırmış:) o kız 4-5 kışı ıle daha sözlüymüş nısanlımda bu kızı sözlüsü olarak görmüş aılesını goturmus kızın evıne bır dünya para yedırmıs kız kız güzelce dolandırmış yanı ohhh canıma degsın ıyı etmıs
:) :) :)
Kesİnlikle buluşmayın.face de okadar yakışıklı gördüm hiçbirinden fayda gelmez onlar için ayşe olmazsa fatma olur her kıza ağızlarının suyu akar.bağlandığınla kalırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?