arkadaslar beni yadırgamayın lütfen ama ben asık oldum :p

hayır kendımı kandırmaca degıl aslında cok begendıgım bır gerçek ama nısanlımı unutmak ıcın belkıde daha fazla yonelıp cıddıye alıyorum
hıh dogru cvbı kendın vermıssın cnm.. ask degıldır begenıdır ve nısanlını unutmak ıcın kendını ıttıryosundur

ya geçen hafta bi haber vardı görmediniz sanırım o haberi
adamın biri facebook yoluyla kadınları dolandırmış
herkese farklı bir meslek söylemiş kimine doktorum demiş kimine pilot , hakkatende ameliyat masasının başında , pilot kiyafetiyle uçağın içinde bile resimleri var dı .. resme bakıp bile güvenme

hayır asla guvenmıyorum zaten sadeece nedense cok begendım :\\

kullandığın bir ilaç var mı, antidepresan gibi.bu ilaçlar insanı biraz gerçeklerden koparıyor ilaçlarıne tkisiyle böyle hissedebilirsin.benim de kullandığım bir dönem olmuştu.yatıp kalkıp sağa sola dönüp kocama tekrar tekrar aşık oluyordum

:) :) :)

Sadece heves olabilir onunki, psikopatın teki olabilir, hatta o fotoğraflardaki o olmaya bilir, o olsa bile bir sevgilisi olabilir.
Ben korkarım böyle şeylerden, daha 3 hafta olmuş zaten bence fazla irdelemeyin bırakın kendi kendine gelişsin. Önce bir görüntülü konuşmayı denemenizi öneririm.

olabılır evet bundan 4 yıl öncede aynı sey eskı nısanlımın basına gelmıstı kızın bırı güzelce bunu dolandırmış:) o kız 4-5 kışı ıle daha sözlüymüş nısanlımda bu kızı sözlüsü olarak görmüş aılesını goturmus kızın evıne bır dünya para yedırmıs kız kız güzelce dolandırmış yanı ohhh canıma degsın ıyı etmıs

Bende sizi anlamıyorum. Ne kadar çabuk güveniyorsunuz. Üstelik reel bile değil.
Adam yakışıklı ama kötü biride olabilir. Canınıza kastınız mı var anlamıyorum.

Madem çok hoşlanıyorsunuz biraz zaman tanıyın onu tanımaya.
Kaç yaşınızdasınız bilmiyorum ama devir kötü, cümlenin sonunu getirmek istemiyorum.

aılesı var facede gerçek resımler

hayır o aılesı var ayrıca dedımkı soyle bır resım at yolla ve yolladı yanı o
Ya ailesi var demişsin hep ne ailesi, almıştır başkasının fotoğraflarını atmıştır internette açabildiğine hesap açıyorsun istesem 15 dakika içinde kendime sülale oluştururum bu kadar kendinizi kandırmayın lütfen

ee kız madem böyle olayları duyuyonda ne diye tanışıyon facebooklarda
boşver sen facebooklardaki tuklardaki adamları

Kesİnlikle buluşmayın.face de okadar yakışıklı gördüm hiçbirinden fayda gelmez onlar için ayşe olmazsa fatma olur her kıza ağızlarının suyu akar.bağlandığınla kalırsın

Kesİnlikle buluşmayın.face de okadar yakışıklı gördüm hiçbirinden fayda gelmez onlar için ayşe olmazsa fatma olur her kıza ağızlarının suyu akar.bağlandığınla kalırsın

aynen sen bir onunla konuşursun o 10 larca kızla konuşur.sakat gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…