- 6 Haziran 2008
- 7.376
- 6.264
- 248
- Konu Sahibi hayalkenti
-
bu uyarıya ben de katılıyorum ama tuba sen üzerinde durmadın heyecandan olsa gerek:))Tubaaymen içinde bulunduğun boşluktan kurtulmalısın,bir uzmandan destek alabilirsin mesela..
oo yaş ta az değilmiş.ben seni küçük sanmıştım yahu:))28 bende
sende nısan atmıştın dımı? ben nısanlıma hıc asık olmadım ama begenıyordum sadece yaptığı hareketler buz gıbı oldum 5 ay oldu sen neden attın?
acayip gel gıtler yasıyorum bende anlamıyorumsuan ona karsı hıc bırsey yok
kapıma dayansın acıların en fenasını yasasın ıns
ve de nişanlına da çok aşıksın unutamıyorsun zannetmiştim eski konularından.daha 3 gün önce unutamıyorum kapıma gelsin derken bu ne hızz:))hayır kendımı kandırmaca degıl aslında cok begendıgım bır gerçek ama nısanlımı unutmak ıcın belkıde daha fazla yonelıp cıddıye alıyorum
ve de nişanlına da çok aşıksın unutamıyorsun zannetmiştim eski konularından.daha 3 gün önce unutamıyorum kapıma gelsin derken bu ne hızz:))
Kesİnlikle buluşmayın.face de okadar yakışıklı gördüm hiçbirinden fayda gelmez onlar için ayşe olmazsa fatma olur her kıza ağızlarının suyu akar.bağlandığınla kalırsın
Başıma geldi tanıştığım oldu öyle adam görsellerden bulduğu balon resmi hediye paketi resmini sana aldım diye gösterdi daha ne yalanlar tövbe dedim nette birimi.adam ne kadar uyanık ki böyle yaptı bana.bi de inkar etti yüzüne vurunca.hiç aklıma gelmezdi görsellerden bulduğu şeyi sana aldım diye gösterceği ondan zekiymişim ki geç olmadan anladım.yani tecrübe ile sabit Uzak dur Bacim
Başıma geldi tanıştığım oldu öyle adam görsellerden bulduğu balon resmi hediye paketi resmini sana aldım diye gösterdi daha ne yalanlar tövbe dedim nette birimi.adam ne kadar uyanık ki böyle yaptı bana.bi de inkar etti yüzüne vurunca.hiç aklıma gelmezdi görsellerden bulduğu şeyi sana aldım diye gösterceği ondan zekiymişim ki geç olmadan anladım.yani tecrübe ile sabit Uzak dur Bacim
Balon resmi idi sana aldım diye.bi de kavga etmiştk bu hediyeyi sana almıştm kavga edince çöpe attım al bu da resmi diye whatsaptan göndermişşti.bunlar yalanlarının bi kısmi daha neler neler....
Vallaha bacım doğru büyük şok içine girdiminternette görsellerde görünce. Uzak mesafe ilişkisi idi.bi gün buluştuk ben balon severim falan diyince bu memleketine gidince balon aldım sana ama burda evimde dedi.meğerse hiç almamışAyy bacim istemsizce guldum kusura bakma ciddi misin nasil bir sey bu adam
Vallaha bacım doğru büyük şok içine girdiminternette görsellerde görünce. Uzak mesafe ilişkisi idi.bi gün buluştuk ben balon severim falan diyince bu memleketine gidince balon aldım sana ama burda evimde dedi.meğerse hiç almamış
Birde whatsap son görülmeyi kapamış o ara son görülme kapama ıphone larda vardi sadece bende bilmiyordm tabi ben niye son görülmeyi göremiyorum deyince net paketm yok dedi bu da yalan
facede bırı vardı 3 hafta oldu bırbırmıze ara ara yazıyoruz ve ıltıfatlar edıyoruz en sonunda dayanamadım dedımkı bırsey ıtıraf edıcem sen cok yakışıklısın dedımoda bana sende cok guzelsın dedı cok yoğun calıısyor ama bakısı gülüsü cok güzel:) asık oldum cok yakışıklı olması korkutuyo benı kalbım heyecanlanıyor onunla konusuken bıle ılıskısı yok benımde yok bılıyo 5 ay once nişan attım .. bu çocuktan sonra nısanlımı bıle unuttum ve eskı nısanlım aıyo ama sorun sukı? ben bu çocukla buluşmak ıstıyorum 30 yasında o yazmayınca bende yamıyorum ne yapmam lazım bu cocugun benımle buluşması ıcın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?