arkadaslar beni yadırgamayın lütfen ama ben asık oldum :p

Tubaaymen içinde bulunduğun boşluktan kurtulmalısın,bir uzmandan destek alabilirsin mesela..
bu uyarıya ben de katılıyorum ama tuba sen üzerinde durmadın heyecandan olsa gerek:))

oo yaş ta az değilmiş.ben seni küçük sanmıştım yahu:))

sende nısan atmıştın dımı? ben nısanlıma hıc asık olmadım ama begenıyordum sadece yaptığı hareketler buz gıbı oldum 5 ay oldu sen neden attın?

acayip gel gıtler yasıyorum bende anlamıyorum suan ona karsı hıc bırsey yok

kapıma dayansın acıların en fenasını yasasın ıns

hayır kendımı kandırmaca degıl aslında cok begendıgım bır gerçek ama nısanlımı unutmak ıcın belkıde daha fazla yonelıp cıddıye alıyorum
ve de nişanlına da çok aşıksın unutamıyorsun zannetmiştim eski konularından.daha 3 gün önce unutamıyorum kapıma gelsin derken bu ne hızz:))

Belki bana kizarsiniz ama inanin sizi kirmak gibi bir amac icinde degilim ama ablacim siz 28 yasidasiniz gerek burada gerek bu yasa kadar cevrenizde cok sey gormussunuzdur ben netten ask olmaz demeyecegim olur ama su var siz yeni nisan atmissiniz ne olursa olsun saglikli dusundugunuze inanmiyorum ve asik oldum demenizi elestiriyorum acaba duygu boslugunda olabilir misiniz? Cunku asik oldum u gorustukten sonra deseniz tamam da 3 haftada hemde cok konsmadan bu ya duygu boslugu ya ilgi bu duygu boslugunuz sizi kotu sonuclara itebilir bence belki cok kotu biri bilemeyiz ki insan bu devirde gordugune yanindakine bile guvenemiyor bence biraz yavas hareket edin

Başıma geldi tanıştığım oldu öyle adam görsellerden bulduğu balon resmi hediye paketi resmini sana aldım diye gösterdi daha ne yalanlar tövbe dedim nette birimi.adam ne kadar uyanık ki böyle yaptı bana.bi de inkar etti yüzüne vurunca.hiç aklıma gelmezdi görsellerden bulduğu şeyi sana aldım diye gösterceği ondan zekiymişim ki geç olmadan anladım.yani tecrübe ile sabit Uzak dur Bacim

Valla anlamadim. Görsellerden buldugu sey ne? Google görseller mi?

Ayy bacim istemsizce guldum kusura bakma ciddi misin nasil bir sey bu adam

Balon resmi idi sana aldım diye.bi de kavga etmiştk bu hediyeyi sana almıştm kavga edince çöpe attım al bu da resmi diye whatsaptan göndermişşti.bunlar yalanlarının bi kısmi daha neler neler....

Ayy bacim istemsizce guldum kusura bakma ciddi misin nasil bir sey bu adam
Vallaha bacım doğru büyük şok içine girdiminternette görsellerde görünce. Uzak mesafe ilişkisi idi.bi gün buluştuk ben balon severim falan diyince bu memleketine gidince balon aldım sana ama burda evimde dedi.meğerse hiç almamış
Birde whatsap son görülmeyi kapamış o ara son görülme kapama ıphone larda vardi sadece bende bilmiyordm tabi ben niye son görülmeyi göremiyorum deyince net paketm yok dedi bu da yalan

Şüphelendim işte Allah korucakmış içime mi doğdu bilmiyorum artık bu ilk bi baktım balon resmi sonra bi baktim hediye paketi de öyle nasıl bi çakallık bu dedim tabi inkar inkar

Ne kadar çabuk inanabiliyorsunuz o olduğuna.
İs arkadaşım böyle birseye kalkışmış vakti zamanında. Adına Ahmet diyelim.
Onun arkadaşı bir bayanla yazısiyor. O da Mehmet olsun. Profil resmini Ahmet in fotoğrafını koyup aylarca kızla yazısiyor. İş buluşmaya gelince Ahmet ben böyle birşey yaptim. Kız beni görse beğenmez sen git bari diyor.
Ahmet de o zamanlar çok çapkındım kızı merak ettim gittim; ama beğenmedim. Senle yazışan arkdaşım Mehmet ti deyip gelmiş.
İnstegram da bile hemcinslerinin fotolarını paylaşıp duran bayanlar var. Evet foto paylaşmış olabilir ama bu kadar da bağlanıp kapılmayın. Bu zamanda babanıza bile güvenmeyin boşa dememisler.

Ay saka gibi net paketi bitince son gorulme kalkmaz ki bunu akil edememis :):)

hem yakışıklı hem 30unda hem de hemen yazmaya başladıysa vardır bi b.kluk...

Tuba bence sen facebook'u dondur bir müddet. Geçenlerde de biri hakkında başlık açmıştın.
Bir hafta olmadı çaya filan çağırmadı demiştin. Yanlış mı hatırladım?!?
Sen facebook'u dondur güzelim. Başına iş açacak.

28 yasinda bir insanın sandaldan hic görüşmediği birine asık olması cok tuhaf geldi bana. Karşınızdaki kişi samimi biri de olabilir ama sizin durumunuz biraz garip degil mı sizce de?
Görmediğiniz adama asık olmalar falan içinizde cok büyük bir Boşluk Olmalı, 16 yasinda insanlar boyle davranır!

Yazışma ile aşık mı olunur onu sadece san yazdığı ve anlattığı kadar tanıyorsun her anlattığının doğru olduğunu nerede biliyorsun da güveniyorsun yakışıklısın demiş o da sen de güzelsin demiş ama başka elle tutulur bir şey yok değil mi herhalde siz görüşelim diyecek değilsiniz hoşlanıyorsa muhakkak görüşmek buluşmak isteyecektir istemeli yani bence mesafeli kıonuşun duygularınızı belli etmeyin çünkü erkekler bir şey düşünmese bile bir kız öyle konuşunca illa karşılık verir belki başka kızlarla da öyle konuşuyordur görüşme hamlesi de ondan gelmeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…