Ben de 11 haftalık hamileyim ve neredeyse hiç bulantım olmadı. ılk kontrolde ben de bu söylenenleri duyunca endişelenip doktora sordum. "Hiç ilgisi yok, tamamaen bebeğin salgıladığı hormonlarla ilgili, anormal birşey değil bulantı olmaması." dedi.
Sonra çok hafif bir düşük tehlikesi geçirdim ama bulantıyla ilgisi olduğunu sanmıyorum, doktor da öyle birşey demedi. O zaman doktor bir ilaç verdi, ilk kullandığım andan itibaren öyle bir yan etki yaptı ki, gördüm bulantının ne demek olduğunu. Elimdeki tabağı tepsiye bırakmadan tuvalete kusmaya koştum. Allahtan ertesi gün ilacın kullanım şeklini değiştiri doktor da kendime geldim. Yani demem o ki; kıymetini bil. Sürekli bulantı çok zor. Hiç endişe de etme.
nagişşş bende geldim bende... eylül annelerindeniz ikimizde tarihimizde aynı gidiyor ve ikimizde aynı şeyden yakınıyoruz. bendede yok bulantı kusma aşerme..yahu bi olsa hamile olduğumuzu anlasak diyoruz :) banada çoğu kişi ee daha ne istiyorsun ne güzel işte diyor :) sanırım böyle gidecek..
Gel canım gel bende artık meraktan çatladım endişelendim konu açayım hiç değil arkadaşlar rahatlatır beni diye düşündüm iyikide yapmışım baya birahatlattılar sağolsunlar
sende rahatla canım oku insan rahatlıyoropuyorumnanaktan
inşallah hiç bulantın olmaz..benımde 9 haftada başlamıstı bulantılarım..şimdi 12 haftayım ama ömrümden ömür gidiyoo..sürekli açım ,azımda irenc acı bir tat,geceleri bulantıdan uykusuzluk ,sürekli kilo verme, herşeyden igrenme kokulara karsı hassasıyet berbat bişey yanii... inşallahhhh dilerim sende hiç bişey olmaz....o yüzden tadını cıkar hamileliginin...olmasın daha iyi
arkadaşlar hepinize çok tşr ederim gerçekten ahatladım artık bulantı aramıyorum ama aşermiyorum da napayım meleğim hayırlısıyla gelsinde başka şey istemiyorum
Ne lakası var arkadaşım ya? Mide bulantısı olmazsa riskli hamilelik falan filan..boşver sen..
Bunlar tamamen kişiden kişiye değişen şeyler..
Her hamile herşeyi yaşıycak diye bir kural yok..ben de ilk çocuğumda neden midem bulanmıyor neden aşermiyorum yoksa bir anormallik mi var der dururdum...
Bu sefer hepsi var ama pek de imrenilecek şeyler değil bu bulantılar falan haberin olsun..
Bögggghhhkafamçokkarıştı:sinifsinif:
inşallah hiç bulantın olmaz..benımde 9 haftada başlamıstı bulantılarım..şimdi 12 haftayım ama ömrümden ömür gidiyoo..sürekli açım ,azımda irenc acı bir tat,geceleri bulantıdan uykusuzluk ,sürekli kilo verme, herşeyden igrenme kokulara karsı hassasıyet berbat bişey yanii... inşallahhhh dilerim sende hiç bişey olmaz....o yüzden tadını cıkar hamileliginin...olmasın daha iyi
canım 12 haftada bitiyor diye duymuştum bulantıları inşallah kurtulursun canım sende işte biz arıyoruz sizde bıkmışssınız gerçi çokzor bulantıyaşamak ben her adetten önce bulantım olurdu nefret ederdim ama işte
Aynen benim de 8-9 hafta arası başladı..kafamçokkarıştı
Ağzımda hep bir pas tadı,:sinifsinif: herşeyden ama herşeyden öğürme,:sinifsinif: her türlü kokudan nefret etme,:sinifsinif: en sevdiğin yiyceklerin sana iğrenç gelmesi..:sinifsinif:.pöffff....kafamçokkarıştı
ben de 6. haftada bulantı yaşamadım pek ve bunun üzerine kadın doğumcu olan halama danıştım.bu vücudum hamileliğe verdiği tepkiyle alakalı dedi.kimisi 9 ay bulanırmış kimisi hiç bulanmazmış.
Belki bana çekmişsindir benim hiç bulantım olmadı dedi.
Ama 7. haftadan itibaren bulantılarım arttı 12. haftaya kadar her gün istifra ettim.
en son 5,5 aylıkken sabah iş servisinde kusmak zorunda kaldım, iğrenç ve utanç verici bişeydi.
iyki bulantın yok benim 2. ayımda başladı okadar feci bişeyki dünya sanki başıma yıkılıodu. yemek kokusunu aldığım an kusuodum. cebimde hep poşetle gezinmek sürekli kusma hissi 6. ayımdayım yeni yeni rahatladım sabahları kusuyorum ara ara onada bin şükür çok zor inşallah kusmazsın bulanmazsın çok zordu çoooook hatırladıkca boğulasım gelio.
Canım benim de hamileliğim boyunca hiç midem bulanmadı.Ben de ilk zamanlar bir sorun mu var diye korkmuştum.Doktoruma üzgün üzgün hiç midem bulanmıyor diye söyleyince bana gülmüştü.ne güzel işte.Bulanmasınımı istiyorsun demişti.
Arkadaşlar galiba bulantılarım başlıyor busabah ilk bulantım geldi ama biğdem 1haftadır çok yanıyor rahatsız oluyorum
he buarada keşke bulantılar başlamasa arkadaşlar çok haklıymıyssınız kötü oldum sabah ohaoldumsmile