- 5 Eylül 2015
- 5
- 2
- 1
- 23
- Konu Sahibi minik cicekkiz
-
Acil zayiflamam lazim
Ekmek olarak da tahıllı ekmek tüket. Ama sadece sabah. Ekmeği komple çıkarma hayatından. Ben uzun zamandır öyle yapıyorum çok işe yaradı ben de. Bir de pirinç pilavı yemeği bırakıyorum artık. Çok kilo aldırıyor
Limonlu suyu deneyeceğim teşekkür ederim tavsiyen içinGünde 2.5 lt su içmem gerekiyor ama be yarısını anca içebilirim herhalde .
Teşekkür ederim canım diyetisyen gidiyorum aylardır diyetteyim biraz sıkıldım ya başka sorunların da var tüp bebek doktorum fazla baskı yapıyor 12 kilo verdim hâlâ yetersiz diyor kansizlik var bende diyetisyen de kilo veremezsin diyor ne yapicagim bilmiyorum
b8 kilo verirsin ya. Ben önceleri 83 kilodan 68.5 düştüm. Dumanla 71e düşmüştüm. Sonra da aerobik ve yeme düzenimi değiştirerek 68.5e düştüm. Ama 62 olmak istiyorum. Birlikte motive ederek çok güzel zayıflarız. Hem kilo fazla oldukça daha çabuk veriliyor. O yüzden gayet güzel bir şekilde inersin istediğin kiloya :)
Pirinç pilavı çok sevsem de bende yemiyorum artıktek sıkıntım su . İçemiyorum bir türlü ne yapsam bilemedim arkadaşlar yardım edin bana
Dene belki faydası olur. Su ne kadar içilirse o derece çabuk zayıflanıyor çünkü
önce hiç kararsız olma bence. çünkü ne kadar karamsar olursan kilo da beraberinde geliyor seninle.Mesela spor falan yapıyor musun ya da aerobik. ve şu an ki beslenme şeklin nasıl
Dene belki faydası olur. Su ne kadar içilirse o derece
Diyetisyenin verdiği listeyi anlatiyim 8.- 5 da kahvaltı 1 yumurta 2 dilim beyaz peynir 5 zeytin 3 dilim tam buğday ekmeği domates salatalık maydanoz saat 10 ara ogün 1 br süt veya 6 ks yoğurt 1 meyve öğlen 1de 1 ks çorba 6ks ana yemek 2 köfte kadar et veya beyaz peynir bol salatalik 1 dilim tam buğdaylı ekmek saat 3 süt veya yoğurt 1meyve saat 7 de akşam yemeği 1 çorba 6 ks yemek bol salata 2 köfte kadar et ýada balık veya beyaz peynir 1dilim ekmek saat 9sut veya yoğurt 1 meyve arada 2 fincan yeşil çay günlük fiziksel aktivite 45 dakika yürüyüş veya spor tabi her hafta liste yenileniyorDene belki faydası olur. Su ne kadar içilirse o derece çabuk zayıflanıyor çünkü
önce hiç kararsız olma bence. çünkü ne kadar karamsar olursan kilo da beraberinde geliyor seninle.Mesela spor falan yapıyor musun ya da aerobik. ve şu an ki beslenme şeklin nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?