Arkadaslar benimle 10 kilo vermek isteyen varmi ?

8 kilo verirsin ya. Ben önceleri 83 kilodan 68.5 düştüm. Dumanla 71e düşmüştüm. Sonra da aerobik ve yeme düzenimi değiştirerek 68.5e düştüm. Ama 62 olmak istiyorum. Birlikte motive ederek çok güzel zayıflarız. Hem kilo fazla oldukça daha çabuk veriliyor. O yüzden gayet güzel bir şekilde inersin istediğin kiloya :)

Bende 92 kiloyum 82 olmak istiyorum şimdilik. İnşaallah beraber başaracağız sabah uyandığımda 15 dk egzersiz yaparak başlıyorum güne. Akşam 7'ye kadar çalışıyorum koşu & spor yapmak için vakit bulamıyorum. Yediklerime çok dikkat etmeye başladım artık.

Ekmek olarak da tahıllı ekmek tüket. Ama sadece sabah. Ekmeği komple çıkarma hayatından. Ben uzun zamandır öyle yapıyorum çok işe yaradı ben de. Bir de pirinç pilavı yemeği bırakıyorum artık. Çok kilo aldırıyor

Pirinç pilavı çok sevsem de bende yemiyorum artık tek sıkıntım su . İçemiyorum bir türlü ne yapsam bilemedim arkadaşlar yardım edin bana

Ben de suyu çok severim. Ben kendime 1 lt su şişesi aldım. İçmesi daha kolay oluyor bitireceğim diye. Bazıları içine limon damlatıyor bir kaç damla. Sen de öyle yapabilirsin

Limonlu suyu deneyeceğim teşekkür ederim tavsiyen için Günde 2.5 lt su içmem gerekiyor ama be yarısını anca içebilirim herhalde .

Teşekkür ederim canım diyetisyen gidiyorum aylardır diyetteyim biraz sıkıldım ya başka sorunların da var tüp bebek doktorum fazla baskı yapıyor 12 kilo verdim hâlâ yetersiz diyor kansizlik var bende diyetisyen de kilo veremezsin diyor ne yapicagim bilmiyorum

Limonlu suyu deneyeceğim teşekkür ederim tavsiyen için Günde 2.5 lt su içmem gerekiyor ama be yarısını anca içebilirim herhalde .

Dene belki faydası olur. Su ne kadar içilirse o derece çabuk zayıflanıyor çünkü

önce hiç kararsız olma bence. çünkü ne kadar karamsar olursan kilo da beraberinde geliyor seninle. Mesela spor falan yapıyor musun ya da aerobik. ve şu an ki beslenme şeklin nasıl

b
Pirinç pilavı çok sevsem de bende yemiyorum artık tek sıkıntım su . İçemiyorum bir türlü ne yapsam bilemedim arkadaşlar yardım edin bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…