Sen bu konuya tekrar açıp bakmayacaksın galiba ama ben yine de yazayım,hiçbir erkek gerçekten temiz bir kadını hakedecek kadar temiz değil. Adam 31 yaşında feleğin çemberinden geçmiş. Senin masum olduğunu düşünse ne olur düşünmese ne olur, inşallah 25 yaşın üstündesindir. Adam seni arzulamış, sen de ya arzudan ya meraktan veya kırmamak adına bir şey yaşamışsın, olan olmuş, içinde temiz duygular var, bu durumda suçlu falan değilsin sadece toplumun yarattığı baskı yüzünden kötü hissediyorsun, bizim gibi katı kurallarla büyüyen insanlarda yaşadığın his çok normal bir erkek bedenine ilk dokunduğumda aynı üzüntüleri yaşadım ama emin ol çok gereksiz, dokunmak da sevginin parçası öyle acı çekilmeye değer bir durum değil bu, yalnız gelecek sefer olursa eğer sadece onu tatmin etme o da senin keyif alacağın şeyler yapın izin ver.
Bu arada o senin bunu ilk defa yaptığını anlamıştır bence çünkü tecrübeli bir kadın kendisine de dokunulsun ister dokunuştan da zevk alır sen gayet tutuk davranmışsın. İçini ferah tut, kirlendim falan diye de düşünme. Erkeklerin neredeyse hiçbiri gerçekten temiz bir kadın hakedecek kadar temiz değildir.