Arkadaşlar bi bakar mısınız?

Reyhanii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2016
3
4
1
29
Selamın Aleyküm arkadaşlar,
Ben psikoloji bölümü üniversite öğrencisiyim okulumuzda bulunan 2 bedensel engelli arkadaşımız var ailelerinin maddi durumları yok kendi geçimlerini öğrenci bursu ile sağlamaktadırlar,onlara akülü tekerlekli sandalye temin etmek için bi grup arkadaş yardım topluyoruz ilgilenen bireyler olursa bana buradan ulaşmalarını rica ediyorum....

Belediyeyede basvurabilirsiniz. Bazi belediyeler senede ya da ayda belirli miktarda tekerlikli sandalye veriyor

Ben psikoloji bölümü üniversite öğrencisiyim okulumuzda bulunan 2 bedensel engelli arkadaşımız var ailelerinin maddi durumları yok kendi geçimlerini öğrenci bursu ile sağlamaktadırlar,onlara akülü tekerlekli sandalye temin etmek için bi grup arkadaş yardım topluyoruz ilgilenen bireyler olursa bana buradan ulaşmalarını rica ediyorum....

Sağlık kuruluna başvura bilirler . Devletimiz bu konuda yardımcı oluyor. Eğitim araştırma veya devlet hastanelerine başvuru yaparlarsa daha hızlı sonuç alırlar ortalama 1 ayda engelli raporu ile akülü tekerlekli sandalye veriliyor.

buradan bu şekilde yardım istenmez ki
biz nereden anlayabiliriz iyi niyetli misiniz kötü niyetli misiniz?

Bu şekilde yardım toplanmaz, başınız belaya girer. Şimdi ben sizi şikayet etsem dolandırıcılıktan yargılanırsınız. İyi bişey yapmak istiyorsanız kitabına uygun yapın lütfen.

Maddi yardım toplamak için ilgili mercilerden izin almak gerekir, izinsiz toplanan nakdi yardım suçtur ve sitemizde izin verilmemektedir.

Back
X