rabim[/QUOTE]Rabbim yarxim etsin size insalhE="Eda7800, post: 49316510, member: 803971"]İnşallah sağolun çok teşekkür ederim ama elimde değil ister istemez stres yapıyorum daha çok çok küçük bi 6 aylık falan olaydı en azından yaşama şansı yüksek oluyo o Zaman doktor prematüründe küçüğü oluyo seninki diyo daha 350 gram
Amin Can'ım sağol inşallah hayırlısıyla zamanında doğar bebişimallah yardmcn olsn canm.insallah bebegini saglklica alirsn kucagna insallaj
Doktorda öyle dedi zaten artık çalışmak falan yok istirahat edeceksin yatacaksın diyo yoksa sancıların ve kasılmaların artar diyo benim ilk hamileliğimde sıkıntılıydı onda da yattım sürekliHiç kalkmadan yatmam lazım boş su iç ve çok dua et. İnşlh bebeğin ve sen başarırsınız. Bende kızımda çok yaşadım sancılandım ama hep yattım serum sancıyı alıyor biraz
Evet kullanıyorum ama kullandığım halde 2.5 cm ve yeni başlamadım kullanmaya 1 Ay falan olduServiks kısalması bende de var canım. 17. Haftada 3.6 cm iken 22. Haftada 2.7 cm çıktı. Günde üç kez progestan fitil ile 25. Haftada tekrar 3.1 cm oldu. Ama ben öğretmenim ve ister istemez yorgunluğum oluyor. Yüreğim ağzımda hep. Sen progestan kullanıyor musun?
Ben fitil olarak kullanmıyorum ama günde iki kez 200 mg ağızdan kullanıyorum progestanıEvet kullanıyorum ama kullandığım halde 2.5 cm ve yeni başlamadım kullanmaya 1 Ay falan oldu
Evet bende çok korkuyorum bişey olcak diye bide kızım var illaki onunla ilgilenmem gerekiyo ee bide çalışıyorum aynı durumdayız yani seninle
Yan etkisi çok oluyor gün içinde rahatsız olurum diye doktor bana fitil olarak kullan dedi. Ama artık fitil koymaktan canım yanmaya başladığı için bir tanesini içiyorum ben de :) dua edelim birbirimize canım. Sağ Salim atlatalım bu süreçleriBen fitil olarak kullanmıyorum ama günde iki kez 200 mg ağızdan kullanıyorum progestanı
Evet çok uyku yapıyo bende, aynen Can'ım dua edelim bol bol Allahım korusun bebişlerimizi inşallah vaktinde alırız kucaklarımıza Can'ım bişey sorucam ama yanlış anlama eşinle birlikte oluyomusunuz bize yasakladı da doktor o yüzden sordumYan etkisi çok oluyor gün içinde rahatsız olurum diye doktor bana fitil olarak kullan dedi. Ama artık fitil koymaktan canım yanmaya başladığı için bir tanesini içiyorum ben de :) dua edelim birbirimize canım. Sağ Salim atlatalım bu süreçleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?