Arkadaşlar bi bakarmısınız sizin görüşlerinize ihtiyacım var.

Eda7800

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2016
19
1
1
30
Arkadaşlar ben 20+2 günlük hamileyim ama sıkıntılı geçiyo hamileliğim bu arada ikinci gebeliğim, neyse 16 haftalıkken düşük tehlikesiyle hastanede yattım çıktım çıktıktan sonra raporluydum raporum bitince çalıştım üç gün ama kanamam oldu şuan yine hastanede yatıyorum bu sefer doğma ihtimali yüzünden çünkü rahim kasılmaları ve kanamam oldu ayrıca Ağrı'larımda oluyo bu sıkıntılardan dolayı rahim ağzında incelme olmuş normalde 4 santim falan olması gerekirken 2buçuk santime kadar incelmiş. Bebeğimin durumu iyi ama doğarsa yaşamaz diyo doktorlar çok küçük olduğu için böyle bi durumla karşılaşan yada duyan bilen varsa lütfen bana yardımcı olun korkuyorum çünkü daha çok küçük

Insallah durumunz duzelir gercekten yavrucak daha cok ufak. Sizin icn de onun icn de cok zor olur.
Kendinize cok dikkat edin,strese girmemeye calisin. Stres hormonlari hamilelikte zararli..bebegnz icn ruhen ve fiziken sakin durmalsnz

bebek bu haftada dogarsami yasamaz diyor? gununde dogarsadami yasamaz diyor anlamadim canm

İnşallah sağolun çok teşekkür ederim ama elimde değil ister istemez stres yapıyorum daha çok çok küçük bi 6 aylık falan olaydı en azından yaşama şansı yüksek oluyo o Zaman doktor prematüründe küçüğü oluyo seninki diyo daha 350 gram

isimsiz olursa cok sevinirim rica etsem sorarmisiniz benim adetime 4 gun varken test ysptim kan testi negatif cikti birde gecen ayda yaptim yine ayni deger cikti peki neden degismiyo kan değerim 0.100 cikmisti ayrica boyle olup sonradan hamile oldugunu ogrenen oldumu ama butun hamilelik belirtileri var sanki

Rabbim yarxim etsin size insalhE="Eda7800, post: 49316510, member: 803971"]İnşallah sağolun çok teşekkür ederim ama elimde değil ister istemez stres yapıyorum daha çok çok küçük bi 6 aylık falan olaydı en azından yaşama şansı yüksek oluyo o Zaman doktor prematüründe küçüğü oluyo seninki diyo daha 350 gram[/QUOTE]
rabim

rabim[/QUOTE]
Amin Can'ım sağol inşallah hayırlısıyla atlatırım bu günleri

Hiç kalkmadan yatmam lazım boş su iç ve çok dua et. İnşlh bebeğin ve sen başarırsınız. Bende kızımda çok yaşadım sancılandım ama hep yattım serum sancıyı alıyor biraz

Hiç kalkmadan yatmam lazım boş su iç ve çok dua et. İnşlh bebeğin ve sen başarırsınız. Bende kızımda çok yaşadım sancılandım ama hep yattım serum sancıyı alıyor biraz
Doktorda öyle dedi zaten artık çalışmak falan yok istirahat edeceksin yatacaksın diyo yoksa sancıların ve kasılmaların artar diyo benim ilk hamileliğimde sıkıntılıydı onda da yattım sürekli

Serviks kısalması bende de var canım. 17. Haftada 3.6 cm iken 22. Haftada 2.7 cm çıktı. Günde üç kez progestan fitil ile 25. Haftada tekrar 3.1 cm oldu. Ama ben öğretmenim ve ister istemez yorgunluğum oluyor. Yüreğim ağzımda hep. Sen progestan kullanıyor musun?

Evet kullanıyorum ama kullandığım halde 2.5 cm ve yeni başlamadım kullanmaya 1 Ay falan oldu
Evet bende çok korkuyorum bişey olcak diye bide kızım var illaki onunla ilgilenmem gerekiyo ee bide çalışıyorum aynı durumdayız yani seninle

Ben fitil olarak kullanmıyorum ama günde iki kez 200 mg ağızdan kullanıyorum progestanı

Ben fitil olarak kullanmıyorum ama günde iki kez 200 mg ağızdan kullanıyorum progestanı
Yan etkisi çok oluyor gün içinde rahatsız olurum diye doktor bana fitil olarak kullan dedi. Ama artık fitil koymaktan canım yanmaya başladığı için bir tanesini içiyorum ben de :) dua edelim birbirimize canım. Sağ Salim atlatalım bu süreçleri

Canim merhaba cok gecmis olsun. Bende ayni durumu yasadim ve yazmak istedim. Ben hamileligin en basindan beri kanama yasadim. Ilk aylar dusuk tehlikesi 5.aydan itibaren de erken dogum tehlikesi yasadim. Sabahlari 200mg progestan. Aksamlari 100mg progestan ve haftada iki kez 2doz yine progestan igne kullaniyodum. Surekli hastane de yattim. Evde wc haric hic kalkmadim ve isi mecburen raporlarla idare edip 32.haftada izine ayrildim. Sana tavsiyem ilk olarak psikoloji vok onemli.kendini asla strese sokma. Moralin hep yuksek olsun. Bol bol dinlen ve mumkunse hic yerinden kalkma. Beslenmene ve uykuna dikkat et cnm. Zor bi surec ama atlatacaksin insallah. Bak teyzesi benim kizim 2 yasinda simdi :)) Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah

Evet çok uyku yapıyo bende, aynen Can'ım dua edelim bol bol Allahım korusun bebişlerimizi inşallah vaktinde alırız kucaklarımıza Can'ım bişey sorucam ama yanlış anlama eşinle birlikte oluyomusunuz bize yasakladı da doktor o yüzden sordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…