Arkadaşlar bi bakarmısınız sizin görüşlerinize ihtiyacım var.

Can'ım çok sağol beni rahatlattın gercekten bende öyle yapıcam artık doğuma kadar raporlarla falan atlatıcaz inşallah bu günleri hatta heyet raporu almayı düşünüyorum bakalım alabilirsem
Bu arada Prensese de maşallah inşallah ben ve benim gibi sıkıntı yaşayanlarda sağ salim alırız bebişlerimizi kucağımıza

Doktorum yasaklamadı canım. Sadece kasılman ağrın olursa ilişki esnasında hemen bırak dedi. Doktorun yasakladıysa uzak dur derim. Benimki izin verdiği halde korkuyorum ben çok yaklaşmıyorum :))

Canım erken Doğum tehlikesini servikal kısalmadan dolayı mı yaşadın? Kanaman kasılman filan oluyor muydu?

Doktorum yasaklamadı canım. Sadece kasılman ağrın olursa ilişki esnasında hemen bırak dedi. Doktorun yasakladıysa uzak dur derim. Benimki izin verdiği halde korkuyorum ben çok yaklaşmıyorum :))
Yok Can'ım yaklaşmıyorum zaten o tehlikeyi göze alamam sadece merak ettim demek ki genel olarak yasaklıyo doktorlar

Yok Can'ım yaklaşmıyorum zaten o tehlikeyi göze alamam sadece merak ettim demek ki genel olarak yasaklıyo doktorlar
Ne kadar zamanda kontrol olacaksın canım? Bana en son uzama olunca doktor üç hafta sonra gel dedi. Ama nasıl dayanıcam bilemiyorum. Çünkü en başta aniden suyun gelebilir filan diye çok korkuttu beni. Elimde olsa her gün kontrol ettiricem gidip. Bir de ölçümünü vajinal ultrasonla mı yaptılar ?

Ben şuan hastanedeyim Can'ım zaten :) evet vajinal ultrasonla bakıyo Can'ım ama bana rahim ağzına dikiş atmamız gerebilir dedi sana söylediler mi öyle bişey

Ben şuan hastanedeyim Can'ım zaten :) evet vajinal ultrasonla bakıyo Can'ım ama bana rahim ağzına dikiş atmamız gerebilir dedi sana söylediler mi öyle bişey
Söyledi.. daha doğrusu şöyle dedi. Rahim ağzına böyle risklerde dikiş atıyoruz ama dikiş atalım derken doğumu tetikleyebiliriz ya da su kesesini patlatabiliriz dedi. Çünkü 22 hafta artık küçük bir hafta değildi. Şimdilik bunu yapalım diyemem ama kısalmaya devam ederse ona göre risk tercihi yapmak zorunda kalırız dedi. Bir kaç başka doktora daha sordum bu haftalarda 2nin 2.5un altına düşmeden dikişe olumlu bakmıyorlar

Hmm anladım Can'ım acaba benim 2.5 cm olduğu için falan mı dedilerki anlamadım ama bende sadece bi doktora değil bi kaç doktora muayene oldum hepsi dikiş diyo

Ö

Öyle de Can'ım bende korkuyorum ama bebeğin suyunu falan patlatırlarsa bi sıkıntı olursa diye sonuçta dikiş yani napcam şaşırdım iyice

Bahsettikleri sadece risk canım. Doktorun hastanen iyiyse bir problem olmaz bence. Dikiş attıran çok kişi var. Hatta rahim ağzı yetmezliği başlığı var orada çok okudum dikiş attırıp sonuna kadar hamileliği devam eden. Korkma sen. Nasipse gelecek o bebek:)

Dediğin gibi nasipse ne olursa olsun gelir zaten hayırlısı olur inşallah Hakkı'mızda

Amin cnm benim :) Rabbim sifa versin

Doktorda öyle dedi zaten artık çalışmak falan yok istirahat edeceksin yatacaksın diyo yoksa sancıların ve kasılmaların artar diyo benim ilk hamileliğimde sıkıntılıydı onda da yattım sürekli
Annelik böyle işte yapacak bişey Yok . Bende son iki ay hep yattım. Sonucum kucağımda Şen'de al kıcağına bebişle gez toz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…