Kirildigim noktada o.koca yaz bi parka bile cikmadik cocuklar kucuk diye.ama dogduluk gelenlerin cogunu aksam yemegine aldik.cok yorgunum o aklinca iyilik dusunuyo insanlari seviyoEsinin sana yardim edecek vakti yok ama nette oyun oynayip arkadas edinecek ve gezmeye cagiracak kadar vakti var oyle mi garip geldi
Insanları seviyor da seni mi sevmiyor ben anlamadım ki ben ikiz annelerindeki sabra gıpta ediyorum senin üstüne bir çocuğun daha var bu nasıl acımasızlık?Kirildigim noktada o.koca yaz bi parka bile cikmadik cocuklar kucuk diye.ama dogduluk gelenlerin cogunu aksam yemegine aldik.cok yorgunum o aklinca iyilik dusunuyo insanlari seviyo
Okadar dolmusum aksamdan beri aglamami.durduramadim bu sekilde nasil misafir agirlicam bilmiyorumInsanları seviyor da seni mi sevmiyor ben anlamadım ki ben ikiz annelerindeki sabra gıpta ediyorum senin üstüne bir çocuğun daha var bu nasıl acımasızlık?
Be onaeyvallah etmemeye calisiyorum hep.bagirmaz cagirmaz kirmaz ama hicte anlamaz insaniSen böyle birşey yapsan ne yapardı merak ettim
Ya senin söz hakkın yok mu o evde istemiyorum de bitti gitti olursa inatlaşırsa çay ikram et yemek değil mecbur değilsin yabancılara hizmet etmeye zaman kötü kolla tü diye bir söz var kocan hiç mi duymamış bu lafı anlamadım kiOkadar dolmusum aksamdan beri aglamami.durduramadim bu sekilde nasil misafir agirlicam bilmiyorum
İyi ışte tepen çıkmış süper kadın olmanın sonuçları bunlar bence süper kadınlıktan istifa et gücünün yettiği kadar çaba harca aman incinmesin koçan diye böyle herşeye koşup gücünün çok üstü bir çabaya girişime girmeBe onaeyvallah etmemeye calisiyorum hep.bagirmaz cagirmaz kirmaz ama hicte anlamaz insani
Valla once senin psikolojini dusunsun insanlari sonra sever. 3 cocugun evin yuku sende. Ben olsam esinin tatil gunu bir ogleden sonra cocuklari birakirdim cikardim ki gorsun bakalim ne zor is oldugunuKirildigim noktada o.koca yaz bi parka bile cikmadik cocuklar kucuk diye.ama dogduluk gelenlerin cogunu aksam yemegine aldik.cok yorgunum o aklinca iyilik dusunuyo insanlari seviyo
bigin cok bunaldim buyuk olanla ikizin birini aldim markete gittim gelene kadar balkonda beklemisValla once senin psikolojini dusunsun insanlari sonra sever. 3 cocugun evin yuku sende. Ben olsam esinin tatil gunu bir ogleden sonra cocuklari birakirdim cikardim ki gorsun bakalim ne zor is oldugunu
Bu kadar sabırlı olmaInsanları seviyor da seni mi sevmiyor ben anlamadım ki ben ikiz annelerindeki sabra gıpta ediyorum senin üstüne bir çocuğun daha var bu nasıl acımasızlık?
Cok pis kavga ettik demin toz kondurmuyo misafirlerine cok iyilermis bebek gormeye geliyolarmis bizeTanimadiginiz adamlari nasil eve davet edebiliyor bu ne rahatlik
Ikizleriniz var bir de cocugunuz var colugunu cocugunu hiç mi düşünmez bu adam
Bu devirde tanidiklarimizi bile eve almamak icin türlü numaralar ceviriyoruz valla esin cok tuhaf.
Çıkın gidin evden bebekleri de bırakıp.Bebek görmeye geliyolarsa misafirleri kendi ağırlasın.Cok pis kavga ettik demin toz kondurmuyo misafirlerine cok iyilermis bebek gormeye geliyolarmis bize
Disarda yemek yedirecekmis otelde kalacaklarmis bebek gormeye geleceklermis deli gibi bagiriyo.gelsinler gezdirsin kesinlikle cikip onlarla gezmem naarsa yapsinÇıkın gidin evden bebekleri de bırakıp.Bebek görmeye geliyolarsa misafirleri kendi ağırlasın.
Artık insan kendi babasına kardeşine guvenirken bi düşünüyor eşiniz neye güvenip o adamları eve çağırıyor ya neler okuyoruz her gün..Gidebilirseniz çocuklarınızı alıp gidin evden yaDisarda yemek yedirecekmis otelde kalacaklarmis bebek gormeye geleceklermis deli gibi bagiriyo.gelsinler gezdirsin kesinlikle cikip onlarla gezmem naarsa yapsin
Alip gidicem aslinda ama ailem duyarsa is baska yerere gidecek.deli gibi bagiriyo telde o herseyi yapiyomis cocuklara bakiyomus yardim ediyomusArtık insan kendi babasına kardeşine guvenirken bi düşünüyor eşiniz neye güvenip o adamları eve çağırıyor ya neler okuyoruz her gün..Gidebilirseniz çocuklarınızı alıp gidin evden ya
Giderse gitsin ya.Allah korusun size çocuklara bu gece bişey olsa çok pişman olursunuz haberiniz olsunAlip gidicem aslinda ama ailem duyarsa is baska yerere gidecek.deli gibi bagiriyo telde o herseyi yapiyomis cocuklara bakiyomus yardim ediyomus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?