Aksamdan beei agladigimi goruyo sanki hicbisey yokmus gibi davraniyo ise gitti azonce watsaptan yazdim gece istemedigimi soyledimlmiyorum bakalim nasil bi cingar kopcakçok pasifsiniz. ağlamakla olacak şey değil bu.
Besbucuk aylik ikiz bebeklerim ve sekiz yasinda bir cocugu daha olan bi anneim.bebeklerime kendim bakmaya calisiyorum.annem kvdemde yardimci oluyolar.sorunum su allah razi olsungenim gidenim cok fazla bazen zor yetisiyorum esim yorgun geldigi icin cok fazla bana yardim etmiyor.koca yaz bebeklerim kucuk diye hicbiryere cikmadim gibi bisey.esimin surekli internette erkeklerin oynadigi bi oyunu var burdanda telefonda internet ortaminda tanistigi iki arkadasi var ayri yerlerde bunnlar haftasonu bize misagir olacaklarmis.biri evli eainide getirecekmis.guya otelde kalacaklarmis gece ama yemegi kahvaltisi kendi islerimi zor yetistiriyorum bebeklerim oldugundan beri eve hapsoldum bebekler agliyolr yetistiremiyorum isleri esime biraz tepki gosterdim halimi gormuyomuun diye yanlismi yaptim sizce birse bu insanlari tanimiyorum
Geldeanlat adama demin watsaptan yazdim bakalim ne diyecek lizar buyuk ihtimal.bizde kalin demis esiyle gelen arkadasi biz otelde kaliriz deisbu ne cesaret ya, şok oldum, eşin nasıl böyle bişey yapabilir, evli olsun olmasın internetten bulduğu arkadaşları evine getirmemeli bence, hele de iki bebek varken, ya gözleri bebeklerdeyse kaçırırlarsa falan hergün neler okuyoruz izliyoruz, madem otelde kalcaklar kahvaltıyı yemeğide orda yesinler bi zahmet, bu insanlara karşı herhangi bir sorumluluğun yok yani...
Geldeanlat adama demin watsaptan yazdim bakalim ne diyecek lizar buyuk ihtimal.bizde kalin demis esiyle gelen arkadasi biz otelde kaliriz deis
watsaptan yazdim sadece ben konusup iptal ederim demis kizdi belli anasinada soyledim anneside kizdi bilmiyorum ama ortalik kariscak gibiSadece söylenip ağladınız mı?
Sizin tepkiniz de garip.
Çok güzel fikir bu. Sizi alsın otelde bir akşam yemeği yiyin değişiklik olur. Hem de tanışırsınız. Gözünüz tutmazsa bir daha da görüşmezsiniz.otelde kalsınlar
akşam yemeğine otellerine ziyarete gidin
size de değişiklik olur
evde ne işleri var
bebek görmeye mi gelecekler akıklları sıra
olsun dışarıda da buluşulur
Fwatsaptan yazdim sadece ben konusup iptal ederim demis kizdi belli anasinada soyledim anneside kizdi bilmiyorum ama ortalik kariscak gibi
Pasiflikten dolayı.Sadece söylenip ağladınız mı?
Sizin tepkiniz de garip.
Direk siyleyince sen istemiyorsuna donuyo is beni mecbur birakiyoPasiflikten dolayı.
Gelmesinler bile diyemiyor
Direk siyleyince sen istemiyorsuna donuyo is beni mecbur birakiyo
Canım çok bencil eşin belli,bide ağladığını görüp tepki vermemesi çok tuhaf Allah yardımcın olsunAksamdan beri agliyorum yaptigi cok gucume gitti.halimi gore gore.koca yaz bizi biyere goturmedi cocuklar kucuk diyr ama bu konularda bencildir.bize kim gelirse hep biseyler yedirip icirmek ister belki iyi niyetli dusunuyodur ama ben yrtisemuyorum.cocuklar ziyan zebil oluyor.milleti memnun etme derdine.aksamdan beri agladigimi goruyo sadece yuzume bakiyo agliyorum diye patlarsam cok fena olcak diye korkuyorum
Birincisi tanımadığı insanlara nasıl güveniyor her yönden mantıksız
İkincisi önce size yardım edip sizle vakit geçirsin, tamam gelen giden ne güzel bitanesini esiyle gelcek olani bikereis icin onun sehrine gitmisti orda gormus digeri bekar onu sadece telde nette konusmusama önce aile bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?