Cok yanlış bana gôre yabancı insanların evinize gelmesi.gitsin dışarıda görüşsun buzamanda tanımadıgını eve almak iyicesareinsan tanıdıklarını alamıyor ne ilur ne olmaaz.Besbucuk aylik ikiz bebeklerim ve sekiz yasinda bir cocugu daha olan bi anneim.bebeklerime kendim bakmaya calisiyorum.annem kvdemde yardimci oluyolar.sorunum su allah razi olsungenim gidenim cok fazla bazen zor yetisiyorum esim yorgun geldigi icin cok fazla bana yardim etmiyor.koca yaz bebeklerim kucuk diye hicbiryere cikmadim gibi bisey.esimin surekli internette erkeklerin oynadigi bi oyunu var burdanda telefonda internet ortaminda tanistigi iki arkadasi var ayri yerlerde bunnlar haftasonu bize misagir olacaklarmis.biri evli eainide getirecekmis.guya otelde kalacaklarmis gece ama yemegi kahvaltisi kendi islerimi zor yetistiriyorum bebeklerim oldugundan beri eve hapsoldum bebekler agliyolr yetistiremiyorum isleri esime biraz tepki gosterdim halimi gormuyomuun diye yanlismi yaptim sizce birse bu insanlari tanimiyorum
Aksamdan beri agliyorum yaptigi cok gucume gitti.halimi gore gore.koca yaz bizi biyere goturmedi cocuklar kucuk diyr ama bu konularda bencildir.bize kim gelirse hep biseyler yedirip icirmek ister belki iyi niyetli dusunuyodur ama ben yrtisemuyorum.cocuklar ziyan zebil oluyor.milleti memnun etme derdine.aksamdan beri agladigimi goruyo sadece yuzume bakiyo agliyorum diye patlarsam cok fena olcak diye korkuyorumEsinize de maasallah yani tanimadiginiz adamlara bi de eve mi cagiriyor.Bi de kucuk cocuklariniz kendisi yapcaksa hizmetlerini cagirsin . Elin adamlariyla ugrascagina karisina biraz yardim etsin gezdirsin
Neden ağlıyorsunuz?Aksamdan beri agliyorum yaptigi cok gucume gitti.halimi gore gore.koca yaz bizi biyere goturmedi cocuklar kucuk diyr ama bu konularda bencildir.bize kim gelirse hep biseyler yedirip icirmek ister belki iyi niyetli dusunuyodur ama ben yrtisemuyorum.cocuklar ziyan zebil oluyor.milleti memnun etme derdine.aksamdan beri agladigimi goruyo sadece yuzume bakiyo agliyorum diye patlarsam cok fena olcak diye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?