Direk evet istemiyorum deyin.Konuyu kapatın.Direk siyleyince sen istemiyorsuna donuyo is beni mecbur birakiyo
orada sanırım kaynanası oğluna kızmış ben yanlış anlamadıysamDirek evet istemiyorum deyin.Konuyu kapatın.
Net olun, ayrıca benim evimr gelen misafir anneni ilgilendirmez kendi evine çağırsın çok istiyorsa diyin
Kadına bak ya ortalığı karıştırmak istiyor
Zaten sizin misafir konusundan daha başka promlemleriniz var eşinizle.Direk siyleyince sen istemiyorsuna donuyo is beni mecbur birakiyo
ben de öyle anladım.ama kk hatunları,kaynana adı geçince,hemen suçluyu buluyor.orada sanırım kaynanası oğluna kızmış ben yanlış anlamadıysam
Ben annesi geline kızdı diye anlamışım düzelteyim mesajı :)orada sanırım kaynanası oğluna kızmış ben yanlış anlamadıysam
Yok kvdem ogluna kizdi olmaz oyle sen isini yapamiyosun cocuklarla dedi disarda yedirsin icirsin bitek caya gelirlerse gelsinler dedi.esimi aradim cvp vermiyo ya kizdi yada musait degilBen annesi geline kızdı diye anlamışım düzelteyim mesajı :)
Kayınvalideniz sizden yana ne güzel. Burdakızmasıgereken sizsiniz yorumlarda arkadaşların da dediği gibi kabul etmeyin açık açıkkonuşun eşinizleYok kvdem ogluna kizdi olmaz oyle sen isini yapamiyosun cocuklarla dedi disarda yedirsin icirsin bitek caya gelirlerse gelsinler dedi.esimi aradim cvp vermiyo ya kizdi yada musait degil
Niye yanlış yapasın.Ne gereği var internetten tanıştığı insanları aile ortamına sokmaya.Bir de tanısan dahi,evlilik ortaktır.Sana danışması lazım.Sonuçta hizmeti edecek olan sensin.Baştan kabul edersen devamı fazlasıyla gelir.Koy tavrını.Bir değerek yok yabancıları aile mahremiyetine sokmaya.Besbucuk aylik ikiz bebeklerim ve sekiz yasinda bir cocugu daha olan bi anneim.bebeklerime kendim bakmaya calisiyorum.annem kvdemde yardimci oluyolar.sorunum su allah razi olsungenim gidenim cok fazla bazen zor yetisiyorum esim yorgun geldigi icin cok fazla bana yardim etmiyor.koca yaz bebeklerim kucuk diye hicbiryere cikmadim gibi bisey.esimin surekli internette erkeklerin oynadigi bi oyunu var burdanda telefonda internet ortaminda tanistigi iki arkadasi var ayri yerlerde bunnlar haftasonu bize misagir olacaklarmis.biri evli eainide getirecekmis.guya otelde kalacaklarmis gece ama yemegi kahvaltisi kendi islerimi zor yetistiriyorum bebeklerim oldugundan beri eve hapsoldum bebekler agliyolr yetistiremiyorum isleri esime biraz tepki gosterdim halimi gormuyomuun diye yanlismi yaptim sizce birse bu insanlari tanimiyorum
amaaaan karışırsa karışsın.Nedir ya öldürecek mi.Bu kadar pasif olmayın ya.Ağlamak ne.Düşme üstüne istemiyorum de olsun bitsin.Bu erkekleri tepenize çıkaran sizlersiniz.Fwatsaptan yazdim sadece ben konusup iptal ederim demis kizdi belli anasinada soyledim anneside kizdi bilmiyorum ama ortalik kariscak gibi
sabahtan beri yoktu piyasada demin aradi sinirim cok bozuk konusamadiamaaaan karışırsa karışsın.Nedir ya öldürecek mi.Bu kadar pasif olmayın ya.Ağlamak ne.Düşme üstüne istemiyorum de olsun bitsin.Bu erkekleri tepenize çıkaran sizlersiniz.
Yoksa yok piyasada boşver ya.İstemiyorum de geç.Zor mu bunu demek istemiyorum demek zor mu.o tavır yapıyorsa sen de yap.Sen onun istediği bilmem ne sitesinde oyun oynarken tanıştığı ne idüğü belirsiz adamlarla ve eşleriyle muhatap olmak zorunda mısın.bUNU SANA YAPMAYA HAKKI VAR MI.eN YAKIN AKRABASI DAHİ OLSA.SANA SORACAK.Bırak ne hali varsa görsün.sabahtan beri yoktu piyasada demin aradi sinirim cok bozuk konusamadi
Esinin sana yardim edecek vakti yok ama nette oyun oynayip arkadas edinecek ve gezmeye cagiracak kadar vakti var oyle mi garip geldiBesbucuk aylik ikiz bebeklerim ve sekiz yasinda bir cocugu daha olan bi anneim.bebeklerime kendim bakmaya calisiyorum.annem kvdemde yardimci oluyolar.sorunum su allah razi olsungenim gidenim cok fazla bazen zor yetisiyorum esim yorgun geldigi icin cok fazla bana yardim etmiyor.koca yaz bebeklerim kucuk diye hicbiryere cikmadim gibi bisey.esimin surekli internette erkeklerin oynadigi bi oyunu var burdanda telefonda internet ortaminda tanistigi iki arkadasi var ayri yerlerde bunnlar haftasonu bize misagir olacaklarmis.biri evli eainide getirecekmis.guya otelde kalacaklarmis gece ama yemegi kahvaltisi kendi islerimi zor yetistiriyorum bebeklerim oldugundan beri eve hapsoldum bebekler agliyolr yetistiremiyorum isleri esime biraz tepki gosterdim halimi gormuyomuun diye yanlismi yaptim sizce birse bu insanlari tanimiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?