- Konu Sahibi selvinaz26
-
canım öyle düşünme . Bizimde burada bir topiğimiz var orada arkadaşlar uzun süre deneyenler yani benim gibi bekleyenler ama bir arkadaşımız bu ay denedi yumurtlama günlerini değerlendirdi şu anda hamilesenin neden olmasın . ha olmassa da moral bozmak yok sakın tam gaz devam denemelere .
yok zaten moralımı bozmam canım ama bıdakı ay yumurtlama gunlerımı kesınlıkle kacırmam bu ay olmadıysa bıdakı ay hedefı tutttururuz ınsallah:)
tamam canım tesekkur ederım bugun ısten cıkamam yarın ılk ışım bu olsun ozaman tabıkı bu gece adet falan olmazsam bakalım ınsallah hayırlısıyla ıstedgımız sonucu alırız gercı pek hamıle oldugumu sanmıyorum ben cunku daha ılk defa denedık burda okuyorum sureklı herkes 5 6 ay denıyo olmuyo ılk seferde bıraz zor gıbı ama hayırlısı:)
Canım yarın 23nisan tatil yani ıstersen bugün şansını dene. inşallah hamile sin dir. ben de 10 nisanda öğrendim hamile olduğumu 6haftalık hamileyim :) RAbbim isteyen herkese nasip etsin.
oo baya cok olmus canım yaa hadı bakalım ınsallah adet olmazsın bu ay nekadarlık evlısın canım kaç yasındasın ben 1.5 yıllık evlıyım 23 yasındayım herkes daha erken falan dıyoda sınır oluyorum:)
evli muylum huzurlum kısacası örtmenim
Evet 1 gün bekle
Olmazsa kan testi yaptır
Bence o leke regl e işaret!
test mest yaptırma.. senle aynı durumdayım. 23 martta adet oldum ve bu sabah kahverengi leke geldi.. ama ben taa geçen perşembe önce evde test yaptım silik bir pozitif görünce kan testi yaptırdım o da sınırda pozitif çıktı. 5-10 olması gerekimiş en az benimki 13,6 idi.
sevindim yükselicek diye ama bugün reglim başlıyo işte. en az 1 hafta gecikme olmadan hiçbişey yapma ben sabahtan beri ağlıyorum
tales and nickli arkadasın kımyasal gebelık olmus ama bu cok sık tekrarlayan bısey yokkkı ben senın yerınde olsam yarın test yapardım konu sahıbı
Adet dönemine yakın gelen kahverengimsi az lekelenme yerleşme kanamasıdır demişti dr.Tabi adeti gelirken bu tür lekelenmeler yaşayanlar hariç.Eğer çıkmazsa da beklerim,kendimi yıpratmam diyorsan test yap.Yerleşmeyse çok silik de olsa çıkar.Bekleyebilirim diyorsan 1-2 gün daha bekle kan vermeye git.Geç döllenmeyse geç çıkar kanda da idrarda da.Hayırlısı olsun hakkında
Yumurtladığım günden sonraki 12.gün gırgır olsun diye test yaptım ben.Adetime 5 gün vardı.Çıkmadı.Testi atmadım.5 saat sonra bile bişey yoktu testte.7 saat sonra 2.çizgi belirdi.Herkese ilk 15dkdan sonra hata verir desede ertesi gün ilk idrarla testimi tekrarladım çizgi 5dk içinde çıktı bu sefer.Kan verdim aynı gün 22 çıktı.Doktorum buna da negatif dedi.Ama ben inatlaştım ve 1 gün arayla kanı tekrarlattım 98e çıktı.Hamileydim. Kiminde test bozuk çıkıyor,kiminde kimyasal oluyor ama benimki ikisi de olmadı.Ama hiç sıkıntı etmedim çıkmadığında.Bu ayda olmazsa eşimle dra gidecektik.Gerek kalmadı.Biraz tevekkül sadece.Sen tedbirini al takdiri Allah'a bırak
Kızlar burda cok panık olmstum hamılemıyım falan dıye ama malesef degılmısım bugun adet oldum çok moralım bozuldu artık bıdakı ay ınsallah((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?