Arkadaslar bi bakın lütfennnn

yok zaten moralımı bozmam canım ama bıdakı ay yumurtlama gunlerımı kesınlıkle kacırmam bu ay olmadıysa bıdakı ay hedefı tutttururuz ınsallah:)

Canım yarın 23nisan tatil yani ıstersen bugün şansını dene. inşallah hamile sin dir. ben de 10 nisanda öğrendim hamile olduğumu 6haftalık hamileyim :) RAbbim isteyen herkese nasip etsin.

Canım yarın 23nisan tatil yani ıstersen bugün şansını dene. inşallah hamile sin dir. ben de 10 nisanda öğrendim hamile olduğumu 6haftalık hamileyim :) RAbbim isteyen herkese nasip etsin.

bugun ısten cıkma sansım yok canım olsa gıdıcem ama çok kötü gribim bide buna ramen izin vermedıler yanı olmazsa aksam acıle gıderım o sekılde öğrenmeye calısırım hem bıde yarın adetımın tam gunu yanı gecen ayda 23 ünde olmustum belkı yarın adet olurum dıye pek gıtmekte ıstemıyorum.

test mest yaptırma.. senle aynı durumdayım. 23 martta adet oldum ve bu sabah kahverengi leke geldi.. ama ben taa geçen perşembe önce evde test yaptım silik bir pozitif görünce kan testi yaptırdım o da sınırda pozitif çıktı. 5-10 olması gerekimiş en az benimki 13,6 idi.
sevindim yükselicek diye ama bugün reglim başlıyo işte. en az 1 hafta gecikme olmadan hiçbişey yapma ben sabahtan beri ağlıyorum

kızlar 26 martta reglı oldum
16 nısanadan sonra korunmasız bırlıktelıklerımız oldu her gun
sımdı reglım gecıkmıs durumda
son anda hamıle kalabılırmıyımkı reglıye 6 gun kala?

yok canım zaten yaptırmamaya karar verdım artık hem buyuk ıhtımal adet olucam yanı yaptırırsam olmadıgını gorunce daha cok uzulcem hem nasılsa varsa adetım gelmez zaten valla bı kac gundur cok stres yaptım bende yuzumde falan heryerımde sıvılceler cıktı stresten ama bukadar takmamaya karar verdım artık yaa yoksa kendımı yıpratıyorum yanı allah nezaman nasip ederse ozaman olur heralde..

tales and nickli arkadasın kımyasal gebelık olmus ama bu cok sık tekrarlayan bısey yokkkı ben senın yerınde olsam yarın test yapardım konu sahıbı

tales and nickli arkadasın kımyasal gebelık olmus ama bu cok sık tekrarlayan bısey yokkkı ben senın yerınde olsam yarın test yapardım konu sahıbı

ya ne bılıyım canım test yapıpta negatif çıkmasından çok korkuyorum bılmıyorum cok cok kararsızım ama bugun buyuk ıhtımal adet olucam ben yanı teste falan gerek kalmıycak gıbı hıssedıyorum.

Adet dönemine yakın gelen kahverengimsi az lekelenme yerleşme kanamasıdır demişti dr.Tabi adeti gelirken bu tür lekelenmeler yaşayanlar hariç.Eğer çıkmazsa da beklerim,kendimi yıpratmam diyorsan test yap.Yerleşmeyse çok silik de olsa çıkar.Bekleyebilirim diyorsan 1-2 gün daha bekle kan vermeye git.Geç döllenmeyse geç çıkar kanda da idrarda da.Hayırlısı olsun hakkında

Yumurtladığım günden sonraki 12.gün gırgır olsun diye test yaptım ben.Adetime 5 gün vardı.Çıkmadı.Testi atmadım.5 saat sonra bile bişey yoktu testte.7 saat sonra 2.çizgi belirdi.Herkese ilk 15dkdan sonra hata verir desede ertesi gün ilk idrarla testimi tekrarladım çizgi 5dk içinde çıktı bu sefer.Kan verdim aynı gün 22 çıktı.Doktorum buna da negatif dedi.Ama ben inatlaştım ve 1 gün arayla kanı tekrarlattım 98e çıktı.Hamileydim. Kiminde test bozuk çıkıyor,kiminde kimyasal oluyor ama benimki ikisi de olmadı.Ama hiç sıkıntı etmedim çıkmadığında.Bu ayda olmazsa eşimle dra gidecektik.Gerek kalmadı.Biraz tevekkül sadece.Sen tedbirini al takdiri Allah'a bırak

valla canım normalde adet olucagım zamanda kahvrengı akıntı olurdu ama o akıntıdan en fazla 2 saat sonra adetım gelırdı ama bu sefer öyle olmadı kahverengı akıntı 2 gün önce bı geldı adetım gelmedı bugun yıne kahverengı akıntı geldı busefer bıraz daha fazlaydı ama yıne adetım gelmedı tabı bu strestende olabılır artık bılmıyorum ynı kafam ıyıce karıstı.

haklısın canım bu sekılde streste adetımın gelmesını engellıyo olabılır dıye dusunuyorum sanırım en ıyısı oluruna bırakmak nasip se olur demkten baska caremız yok.

Kızlar burda cok panık olmstum hamılemıyım falan dıye ama malesef degılmısım bugun adet oldum çok moralım bozuldu artık bıdakı ay ınsallah((

Kızlar burda cok panık olmstum hamılemıyım falan dıye ama malesef degılmısım bugun adet oldum çok moralım bozuldu artık bıdakı ay ınsallah((

olsun canım benim bozma moralini daha çok gençsin Rabbim sanada tattırsın o duyguyu inşallah. hayırlı zamanda hayırlı evlat olsun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…