- Konu Sahibi F3N3RLiiM_19o7_
selam
Ben KK ne yeni üye oldum
benim derdimde terkedilme
terkedildim ve unutamıyorum
Ben KK ne yeni üye oldum
terkedildim ve unutamıyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam
Ben KK ne yeni üye oldum
terkedildim ve unutamıyorum![]()
cevabın için çok teşekkür ederim :)
ne yazıkki ilişkimiz süresince en ufak bir ses yükseltme veya farklı bir durum yaşamadık bilakis parmakla gösterilen çiftler olur ya öyleydik ne olduysa hersey bıranda oldu((
eskı kız ark.ortaya cıktı ve hersey tersıne dondu
evlılık planları yaparken ayrıldık
suan tek ıstedıgım tekrar donmesı
cok haklısınız yazdıklarınızda ama her ne kadar eski kız arkadasını ılıskı suresınce unutmamıs olsa da bu ılıskıyı bıtırecek olsa da bunu da bır edebı kuralı vardır
bız yuzyuze gelmeden bıtırdık
ben bugun tekrar gelmesı ıcın dua edıyorum ınanmazsınız bana delı dersınız belkı ama suan sağlığım hayatım ailem hiçbiri umrumda değil
tek istediğim ayrılırken yuzyuze gelemedık sımdı yuzyuze gelıp ona gecde olsa ıcımdekılerı solemek
su bır gercek ıkı dunya bır araya gelır ama bız bu saatten sonra gelemeyız![]()
Olayın sıcağıyla bunu dert etmeniz çok doğal, elbette şu an en büyük isteiğiniz ona içinizde kalanları söylemek ve cevabını almak... Fakat bunun kısırdöngü olduğunu unutmayın... Her ne söylerseniz söyleyin muhakkak birkaç gün sonra "Aslında şöyle de desem iyi olurdu, bunu da dese miydim?" gibi soru işaretleri kafanızı kemirecek... Bundan kaçış yok, dünyanın en başarılı ilişki uzmanları elinize metin hazırlayıp verse hep bir şeyler kalır söylemediğiniz ya da söyleyemediğiniz... Çünkü her ayrılık zamansızdır ve sadece gerçekten seveni hazırlıksız yakalar... İşte bu nedenle siz "son günlerinizin en zorlu sınavına çalışmadan girdiniz", yaşananlar eksik ve manasız geliyor...
Bir süre sonra olanları hazmettiğinizde sesi, yüzü, kokusu, yaşananlar silikleşmeye başladığında şu anki kadar yanmayacak içiniz... İnanın içinizde kalanları dökseniz de susup otursanız da o süre geçmeden rahatlayamazsınız...
Ayrıca;
Dua 3 şekilde kabul olur:
1- İstediğinizin aynısı.
2- İstediğinizin daha hayırlısı.
3- Geçmiş günahlarınızın keffareti...
Bu nedenle "Bir araya gelemezsiniz" diye bir durum yok fakat "hayırlısı bu mu?" Onu da biz bilemeyiz...
Her nasıl olursa olsun içinizden geçen kabul edilecek... Umulur ki en kısa zamanda en az hasarla atlatın bu dönemi...![]()