arkadaslar biktiim artiikkk

selam
Ben KK ne yeni üye oldum
benim derdimde terkedilme
terkedildim ve unutamıyorum :59:

Hoşgeldiniz...

İş terk edilme boyutuna gelene kadar ilişkşniz çoktan sinyal verip bitmiştir, siz kabullenememişsinizdir durumu ve "gittiğinde" gerçekle yüzleşmişsinizdir... İlişki bitmese, adam hala sevse gitmezdi zaten...

Doğal olarak zaten bitmiş bir ilişki terk edilmeseydiniz de yersiz yere ömrünüzden çalacaktı... Bir noktadan sonra sevilmemek sizi de bunaltacaktı ve sonunda siz bitirmek isteyecektiniz...

Bunu siz de biliyorsunuz ama onun gitmesi egonuzu yaralıyor... Oysa zaten yolun sonuna gelinmiş ha o kapatmış sayfayı ha siz... O nedenle "terk edildim" ve "unutamıyorum" kelimelerini aynı cümlede kullanmak sizi yıprakmaktan başka işe yaramaz... Şu anda böyle hissetmeniz anlaşılabilir ama birkaç ay sonra sizi umursamayan adam için üzülmek onun gidişinden daha kötü hissettirecek size... :51:

cevabın için çok teşekkür ederim :)

ne yazıkki ilişkimiz süresince en ufak bir ses yükseltme veya farklı bir durum yaşamadık bilakis parmakla gösterilen çiftler olur ya öyleydik ne olduysa hersey bıranda oldu :(((
eskı kız ark.ortaya cıktı ve hersey tersıne dondu
evlılık planları yaparken ayrıldık
suan tek ıstedıgım tekrar donmesı

cevabın için çok teşekkür ederim :)

ne yazıkki ilişkimiz süresince en ufak bir ses yükseltme veya farklı bir durum yaşamadık bilakis parmakla gösterilen çiftler olur ya öyleydik ne olduysa hersey bıranda oldu :(((
eskı kız ark.ortaya cıktı ve hersey tersıne dondu
evlılık planları yaparken ayrıldık
suan tek ıstedıgım tekrar donmesı

Konu sahibi bizi kovmasa iyidir... :4:

Sizin son raddeye gelene kadar haberiniz olmaz ki...

Siz her şeyi yolunda sanırken, başkaları parmakla gösterirken onun aklı hep eski kız arkadaşındaydı... Erkekler ayrılık kararını yahut ilişkinin iyi gitmediğini düşündüklerinde bunu paylaşmazlar, mevcut durumu idare ederler zaten... Ne zaman ki dayanamazlar, başkasını bulurlar yahut eskide kalan, özlenen sevgiliden bir ışık gelir o zaman haberiniz olur ilişkinin bittiğinden... Beraberliğiniz önceden bitti siz o terk ettiğinde öğrendiniz bunu...

Erkeklerin biriyle beraber olmak için aşka ihtiyacı yoktur, o nedenle aşkları bittiğinde de sizinle kalmaya devam edebilirler ama sizin ruhunuz bile duymaz aradaki farkı...

İşte bu nedenle bir sürü genç kız "Öyle mutluyduk ki daha dün bensiz yaşayamayacağını söylerdi... Her sabah aşk mesajları atardı. Bu gün ayrıldık. Bir günde nasıl değişti böyle!" diye ağlar... Oysa adam bir günde değişmedi, çoktan soğumuştu yaşananlardan, siz gittiği gün anladınız yaşadığınız anın gerçek, öncesinin hayal olduğunu...

Evlilik planları yaparken eski kız arkadaşına dönen adamın geri gelmesi için dua etmeyin... Olur ya Allah kabul eder, adam dönüverir... Bunu ne kadar istediğiniz belli oluyor ama döndüğünde tekrar gideceğini unutuyorsunuz... Erkekler bir kere ayrılık kararı alıp uyguladıktan sonra bunu tekrarlamaktan hiç korkmazlar.Öyle ya "Bir kere başardım, yine yapabilirim!" psikolojisi... Hele ki araya başkası girdiyse adam "futbol topu"na döner... Bir ondan ayrılır bir sizden, bir ona döner bir size... Arada ikiniz de bıkarsınız "adamı taca atarsınız" o da başkasını bulur, kalabalık artar, tribünler coşar... Duanız kabul olursa bununla yaşamayı kabullenebilecek misiniz?

cok haklısınız yazdıklarınızda ama her ne kadar eski kız arkadasını ılıskı suresınce unutmamıs olsa da bu ılıskıyı bıtırecek olsa da bunu da bır edebı kuralı vardır
bız yuzyuze gelmeden bıtırdık
ben bugun tekrar gelmesı ıcın dua edıyorum ınanmazsınız bana delı dersınız belkı ama suan sağlığım hayatım ailem hiçbiri umrumda değil
tek istediğim ayrılırken yuzyuze gelemedık sımdı yuzyuze gelıp ona gecde olsa ıcımdekılerı solemek
su bır gercek ıkı dunya bır araya gelır ama bız bu saatten sonra gelemeyız :59:

cok haklısınız yazdıklarınızda ama her ne kadar eski kız arkadasını ılıskı suresınce unutmamıs olsa da bu ılıskıyı bıtırecek olsa da bunu da bır edebı kuralı vardır
bız yuzyuze gelmeden bıtırdık
ben bugun tekrar gelmesı ıcın dua edıyorum ınanmazsınız bana delı dersınız belkı ama suan sağlığım hayatım ailem hiçbiri umrumda değil
tek istediğim ayrılırken yuzyuze gelemedık sımdı yuzyuze gelıp ona gecde olsa ıcımdekılerı solemek
su bır gercek ıkı dunya bır araya gelır ama bız bu saatten sonra gelemeyız
:59:

Olayın sıcağıyla bunu dert etmeniz çok doğal, elbette şu an en büyük isteiğiniz ona içinizde kalanları söylemek ve cevabını almak... Fakat bunun kısırdöngü olduğunu unutmayın... Her ne söylerseniz söyleyin muhakkak birkaç gün sonra "Aslında şöyle de desem iyi olurdu, bunu da dese miydim?" gibi soru işaretleri kafanızı kemirecek... Bundan kaçış yok, dünyanın en başarılı ilişki uzmanları elinize metin hazırlayıp verse hep bir şeyler kalır söylemediğiniz ya da söyleyemediğiniz... Çünkü her ayrılık zamansızdır ve sadece gerçekten seveni hazırlıksız yakalar... İşte bu nedenle siz "son günlerinizin en zorlu sınavına çalışmadan girdiniz", yaşananlar eksik ve manasız geliyor...

Bir süre sonra olanları hazmettiğinizde sesi, yüzü, kokusu, yaşananlar silikleşmeye başladığında şu anki kadar yanmayacak içiniz... İnanın içinizde kalanları dökseniz de susup otursanız da o süre geçmeden rahatlayamazsınız...

Ayrıca;

Dua 3 şekilde kabul olur:

1- İstediğinizin aynısı.
2- İstediğinizin daha hayırlısı.
3- Geçmiş günahlarınızın keffareti...

Bu nedenle "Bir araya gelemezsiniz" diye bir durum yok fakat "hayırlısı bu mu?" Onu da biz bilemeyiz...

Her nasıl olursa olsun içinizden geçen kabul edilecek... Umulur ki en kısa zamanda en az hasarla atlatın bu dönemi... :kkk:

cnm bence yaşın daha çok çok genç 17 yaşında kmse kolay kolay gerçekten sevıp bır ılışkıye başlamıyor ki..emin ol senıde gercekten seven bırılerı olacaktır..bunun guzellıkle ılgısı yok bence,kendını eleştırme aksıne ıyı yonlerını ortaya çıkar..pozıtıf ol ve bunu sakın kompleks halıne getırme :34: kısılıgın zamanla daha da oturcaktır emınım,zamanı geldıgınde cok guzel seyler yasarsın emin ol.. gulebılırsın bıle du dusuncelerıne hıc kendını uzme sakın..sevgılerımle :80:

Olayın sıcağıyla bunu dert etmeniz çok doğal, elbette şu an en büyük isteiğiniz ona içinizde kalanları söylemek ve cevabını almak... Fakat bunun kısırdöngü olduğunu unutmayın... Her ne söylerseniz söyleyin muhakkak birkaç gün sonra "Aslında şöyle de desem iyi olurdu, bunu da dese miydim?" gibi soru işaretleri kafanızı kemirecek... Bundan kaçış yok, dünyanın en başarılı ilişki uzmanları elinize metin hazırlayıp verse hep bir şeyler kalır söylemediğiniz ya da söyleyemediğiniz... Çünkü her ayrılık zamansızdır ve sadece gerçekten seveni hazırlıksız yakalar... İşte bu nedenle siz "son günlerinizin en zorlu sınavına çalışmadan girdiniz", yaşananlar eksik ve manasız geliyor...

Bir süre sonra olanları hazmettiğinizde sesi, yüzü, kokusu, yaşananlar silikleşmeye başladığında şu anki kadar yanmayacak içiniz... İnanın içinizde kalanları dökseniz de susup otursanız da o süre geçmeden rahatlayamazsınız...

Ayrıca;

Dua 3 şekilde kabul olur:

1- İstediğinizin aynısı.
2- İstediğinizin daha hayırlısı.
3- Geçmiş günahlarınızın keffareti...

Bu nedenle "Bir araya gelemezsiniz" diye bir durum yok fakat "hayırlısı bu mu?" Onu da biz bilemeyiz...

Her nasıl olursa olsun içinizden geçen kabul edilecek... Umulur ki en kısa zamanda en az hasarla atlatın bu dönemi... :kkk:

Ben ne yazıkki mantıklı düşünebildiğim bir dönemde değilim bu yüzden arlkadaşlarımda bana söylediklerimin deli saçması olduğunu söylüyorlar :(
tabiki onların söyledikleri daha mantıklı ve haklılar bunu bende biliyorum ama insanın aklına beynine söz geçirememesi bitiriyor herşeyi ne yazıkki
Duaların kabulunu yazmışsınız ben hala diyorum ki Allah ım inşallah benim aklımdan yüreğimden geçirdiğim gibi dua eder
şuan ettiğim duanın hayırlı olup olmadığını ne düşüenebilecek nede şu şekilde olsun diyebilecek durumum var
sadece ve sadece dileğim en kısa zamanda onu kapımda görmek ve içimdekileri boşaltmak başka bişey istemiyorum
sanırım saplantı oldu buda bana :(

Back
X