Çok sözler dolaşıyor ya ona bakarsan
Yok esmerleri doguya sarışınları batıya yolluyorlarmış. vs. diye cok söz duymuştum.
Nasip kısmet... Nereye düşücegini kesitrmek ne mümkün...
Bizimkide şubatta yolcu :gitme: mafoldumben
Tez zamanda kavuştursun inş.
Teşekkür ederim canım amin sizde tez zamanda kavuşursunuz inşallah çok zor bir durum gideceğini hissetmek yanında olan zamanları iyi değerlendirmek lazım:gitme:
şimdiden gözlerimde yaşlar beliriyor..mafoldumbenmafoldumben
Ne kadar cok zor bi durum
rabbim biz bekleyenlere sabır versin :gitme:
Amin canım sen bu 3 ayını doya doya yaşa zaman çabuk geçiyor..Ben haberi aldığımdan beri ağlıyorum ona belli etmemeye çalışıyorum çünkü ağladığım zaman üzülüyor..Günler birşekilde geçicek önemli olan gittikleri gibi sağ salim gidip gelsinler bişey olmasın ben ondan korkuyorum:gitme:
6 aralıkta 1.yıldönümümüz olucaktı bende kutlarız diye heyecanlanıp hediyeler düşünüyordum ona ama 1 aralıkta alıcaklarmış:çok üzgünüm:artık izne geldiğinde vericem hediyesini..
ah canım ya :teselli:
Vatan borcu işte. Elden ne gelir.
gitmedne 1 gün önce görüşecekseniz hediyeyi o gün ver.
Öyle yapıcam doya doya yaşıcam opuyorumnanaktan
abimde bilecikte yaptı askerliğini ama oradan bir yere gitmedi.yine bilecikte yazıcı olarak kaldı.
korkma canım korkma.benım esım de askerde berber olarak gorev yapmıs kutahyada.ama sonra balıkesıre dusmus havacı olarak tamamlamıs.nasıp kısmet yanı bu ısler.sen bol bol dua et ıyı dusun ıyı olsun sayılı gun cabuk gecer...bır bakımssın gelmıs.benım esım 18 ay yapmıs ustelık...hakkınızda hayırlısı olsun...
valla canım bizimkide bugün belli oldu manisada olucak ama nette bi okusan hep doğu hep doğu diyolar bende çok korkuyorum teslim tarihi pazartesi belli olcak hayırlısı
canım bilecikte yüzde 90 doguya gönderiyormus:gitme:manısanın neresi kırkağaç mı merkez mi canım manısada genelde doğu gönderiyor diye biliyorum:çok üzgünüm:
ne olarak yspıcakmış cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?