arkadaşlar bilecik genelde doğuya mı asker gönderiyor:(

didem_evo

Guru
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2009
3.881
0
316
38
İstanbul
Arkadaşlar merhaba..Bu sabah sevdiğimin asker yeri belli oldu bileciğe gidecek 1 aralıkta teslim olacakmış 10 gün sonra yanımda olmayacak çok zor bir durummuş yaklaşınca anladım:gitme:sorum şu arkadaşlar bilecik genelde doğuya mı gönderir benim pek bir bilgim yok bu konuda:çok üzgünüm:

Çok sözler dolaşıyor ya ona bakarsan
Yok esmerleri doguya sarışınları batıya yolluyorlarmış. vs. diye cok söz duymuştum.

Nasip kısmet... Nereye düşücegini kesitrmek ne mümkün...

Bizimkide şubatta yolcu :gitme: mafoldumben

Tez zamanda kavuştursun inş.

Teşekkür ederim canım amin sizde tez zamanda kavuşursunuz inşallah çok zor bir durum gideceğini hissetmek yanında olan zamanları iyi değerlendirmek lazım:gitme:

Teşekkür ederim canım amin sizde tez zamanda kavuşursunuz inşallah çok zor bir durum gideceğini hissetmek yanında olan zamanları iyi değerlendirmek lazım:gitme:

şimdiden gözlerimde yaşlar beliriyor..mafoldumbenmafoldumben
Ne kadar cok zor bi durum
rabbim biz bekleyenlere sabır versin :gitme:

şimdiden gözlerimde yaşlar beliriyor..mafoldumbenmafoldumben
Ne kadar cok zor bi durum
rabbim biz bekleyenlere sabır versin :gitme:

Amin canım sen bu 3 ayını doya doya yaşa zaman çabuk geçiyor..Ben haberi aldığımdan beri ağlıyorum ona belli etmemeye çalışıyorum çünkü ağladığım zaman üzülüyor..Günler birşekilde geçicek önemli olan gittikleri gibi sağ salim gidip gelsinler bişey olmasın ben ondan korkuyorum:gitme:
6 aralıkta 1.yıldönümümüz olucaktı bende kutlarız diye heyecanlanıp hediyeler düşünüyordum ona ama 1 aralıkta alıcaklarmış:çok üzgünüm:artık izne geldiğinde vericem hediyesini..

ah canım ya :teselli:
Vatan borcu işte. Elden ne gelir.
gitmedne 1 gün önce görüşecekseniz hediyeyi o gün ver.
Öyle yapıcam doya doya yaşıcam opuyorumnanaktan

abimde bilecikte yaptı askerliğini ama oradan bir yere gitmedi.yine bilecikte yazıcı olarak kaldı.

abimde bilecikte yaptı askerliğini ama oradan bir yere gitmedi.yine bilecikte yazıcı olarak kaldı.

inşallah sevdiğimde senin abin gibi bilecikte kalır yakın arada bir giderim yanına:asigimoğudan çok korkuyorum batı iç anadolu oralarda neresi olursa razıyım ama doğu korkutuyo beni:çok üzgünüm:

korkma canım korkma.benım esım de askerde berber olarak gorev yapmıs kutahyada.ama sonra balıkesıre dusmus havacı olarak tamamlamıs.nasıp kısmet yanı bu ısler.sen bol bol dua et ıyı dusun ıyı olsun sayılı gun cabuk gecer...bır bakımssın gelmıs.benım esım 18 ay yapmıs ustelık...hakkınızda hayırlısı olsun...

Sağol canım sayılı gün geçicek inşallah Allah büyük.

valla canım bizimkide bugün belli oldu manisada olucak ama nette bi okusan hep doğu hep doğu diyolar bende çok korkuyorum teslim tarihi pazartesi belli olcak hayırlısı

valla canım bizimkide bugün belli oldu manisada olucak ama nette bi okusan hep doğu hep doğu diyolar bende çok korkuyorum teslim tarihi pazartesi belli olcak hayırlısı

canım bilecikte yüzde 90 doguya gönderiyormus:gitme:manısanın neresi kırkağaç mı merkez mi canım manısada genelde doğu gönderiyor diye biliyorum:çok üzgünüm:

canım bilecikte yüzde 90 doguya gönderiyormus:gitme:manısanın neresi kırkağaç mı merkez mi canım manısada genelde doğu gönderiyor diye biliyorum:çok üzgünüm:

evet canım kırkağaç öyleymiş canım yer seçmiyorum tek dileğim sağ salim hayırlısıyla gidip gelsin beraber sayarım şafaklarısenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

canlarım benim nişanlımda suan bilecik söğütte yenı gttı ıkı gun oldu 92/1 le gıttı . ama tecilliydı . 91li normlde. inş orda kalır bnde cok korkuyrm doğuya gıtmesınden . alahım butun askerlerımızı korusun . dualarımız hep onlarla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…