Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaşar bgün doktora gittim kadın hastalıkları uzmanına kist olugunu ve küçük bi yara olduğunu söyledi bitkisel olarak ne önerirsiniz tecrübeerinizi bekliyorum
arkadaşar bgün doktora gittim kadın hastalıkları uzmanına kist olugunu ve küçük bi yara olduğunu söyledi bitkisel olarak ne önerirsiniz tecrübeerinizi bekliyorum
Oncelikle gecmis olsun,kadin dogum doktorunuz size gerekli ilaclari vermistir,bitkilere fazla guvenmeyin kistinizi gecirmek isterken baska hastaliklara maruz kalabilirsiniz.Tansiyonunuz yukselebilir yada dusebilir,bobreklerinize zarar verebilir yada karacigerlerinize zarar verebilir, o yuzden sadece doktorun verdigi ilaclari kullanin,ilac kullanirken herhangi bir bitkide kullanmayin zehirlenmelere yol acabilir.
polikistik mi? bende de vardı ama biraz geç kalındığı için büyümüştü mecburen ameliyatla alındı. kistin büyümemesini sağlayın bence :) gerçi ameliyatının da korkulacak bir tarafı yok.
çok geçmiş olsun