herkese iyi geceler. sizlere birşey sormak istiyorum. ben 5 haftalık hamileyim.yılbaşında eşimin amcalarına gidicez biz bursadayız onlar ankarada. hamilelikte bu sorun olurmu ?
gerçi yarın doktora soracam. o gitme derse düşük riski varsa gitmiyeceğimde. ama sorun çıkmassa eşim gitmek istiyor. kendi arabamız konforlu değil o yüzden konforlu rahat bir arabayla gidelim dedi.henüz mide bulantım veya başka bi sıkıntım yok şükür. sizce gitmelimiyim ?
cnm hamileliğin ilk başlarında ve sonlarında genelde yolculuk iyi değil derler, ama yinede dr una sor hiçbir sıkıntın yoksa zaten o onay verir yeter... ama sormadan gitme sakın olurmu
herkese iyi geceler. sizlere birşey sormak istiyorum. ben 5 haftalık hamileyim.yılbaşında eşimin amcalarına gidicez biz bursadayız onlar ankarada. hamilelikte bu sorun olurmu ?
gerçi yarın doktora soracam. o gitme derse düşük riski varsa gitmiyeceğimde. ama sorun çıkmassa eşim gitmek istiyor. kendi arabamız konforlu değil o yüzden konforlu rahat bir arabayla gidelim dedi.henüz mide bulantım veya başka bi sıkıntım yok şükür. sizce gitmelimiyim ?
canım dAha küçük olduğu için bi sorun yaşamazsın bence sen kendini iyi hissediyosan konforlu bir şekildee molayı çok vererek gayet gezebilirsin yinede dr a sor bakalım :)
doktoruna sormanda fayda var tabi ama ben 2 aylık hamileyken istanbuldan izmire, izmirden erzincana , erzincandan da istanbula geri döndüm doktor izniyle gittim ama
yardımınız için teşekkürler arkadaşlar. gidemedik malesef kısmet olmadı sevindim gitmememize doktora sordum gidebilirsin sıkıntı yok dedi. ama ben hiç gitmek istemedim. bu aralar uykum çok oluyor gittiğim yerde zorlanırdım. iyi oldu gitmediğim