- 30 Haziran 2018
- 188
- 159
- 33
- Konu Sahibi Mervesevecen
-
Çok tanıdıklarım var öyle ilk fotoğraftan görüp beğenmeyen sonra ilk buluşmada etkilenen. Bence denemeye değer. Ama ilk buluşmada çekim olmazsa boşverin.arkadaşlar fikirleriniz benim icin cok onemli.
biri var yakınımız tanıştırmak istiyor ben fotoğraflarına baktim öyle çok ısınamadım ama fenada değil. cevremse âşık olmak zor önemli olan huy ahlak diyorlar sizce de öyle mi ? ayrıca kafama takılanlar çocuk önceden çok kiloluymus şimdide zayıf değil ama kiloluda değil birde boyu öyle hayalimdeki gibi uzunda değil. sizce görüşmeli miyim yoksa fotoğraftanda insan sevip sevemeyeceğini anlar mi??
ne 22 yaşındayım ne de 23. nasıl yazmisim onuda pek anlayamadim. bu arada kalbimde kırıldı önceki konularımda bahsetmiştim zaten :)Yazi şeklinden çok genç olduğun anlaşiliyor. En fazla 22-23 yaşindasindir.
Yerinde olsam bu toplara girmezdim. Aşk tabiki önemli. Niye hem aşk, hem karakter, iyi huy beraber olmasin? Onu öpecek, sarilacak olan sensin.
Ve ayirten bu yaşlarda evlilik düşünme. Okulu bitir, iş bul, gez toz, aşik ol, kalbin kirilsin, tekrar aşik ol,..
Kisacasi hayati yaşa.
biraz açar mısınız nasıl oldu falan :)Kesinlikle görüşmelisün
Ben eşime hayır cevabını vermek için gittim,evet dedim :))
doğru diyorsunuz :)güzelim belki de o seni beğenmeyecek belli olmaz bu işler :))
Buradaki arkafçdaslar bıkmış olabilşr hikayemi dinlemekten:))biraz açar mısınız nasıl oldu falan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?