arkadaslar bir bakin.

Dış görünüş karakterden daha mühim değildir
Düşün karsindakide dış görünüşü ustun tutuyor ve sen hamile kaldığında kilo alicaksin çatlaklar olacak ve ona itici geliceksin
Erkek yakışıklı olmaz bakımlı olur
Ağzı temiz koksun sana saygılı davranışın temiz giyinsin ve düzgün konussun en yakışıklı sından bile çekici gelir
Git bir konuş takip et davranışı nasıl en azından birşey kaybetmessin aklında durcana karşında dursun

Eşim bana görücü geldiği sıralar, belki begenmrzsin çok kilolu felan dediler. Bi geldiler kilolu evet, okadar sempatikti ki yüzümü okadar güldürdü ki. Bi süre konustuktan sonra evlendik yarında 6.yıldönümüz o hala bana kilolu ama 6 yıldır kıymetimi hep bildi. Tipe bakma huya bak :)

İyi biriyse görüşün. Neticede evlenmek zorunda değilsiniz. Isınmadım dersiniz olur biter. Sevmeden evlenmeyin.

Çok yakışıklı olup nasıl konuşacağını bilmeyen çok tip var. Bu adama da bi şans verin bence her şey görünüş değil karakter zevkler hobiler bunlar daha önemli.

bir arkadaşta da boy takıntısı vardı kendisi 190 falan vardır karım da en az 170 175 olsun istiyodu . Görücü usulu tanıştılar evlendiler gayet mutlular boyu kiloyu sorun etme derim. Bir görüş ne kaybedersin ki belki hayatının aşkını bulacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…