Arkadaşlar bir yol gösterin....

elidada

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2009
703
2
96
Diğer

benim sorum şu; sevgilinizin ailesi ile tanışmaya gider misiniz? toplumda şöyle bi bakış açısı var işte çok içli dışlı olma kendini geri çek sen gitme sonra ayağı ile geldi derler. bi çoğunuz diyeceksiniz bunlar çok geride kaldı ama napalım bilemiyorum. görüşmek istemeyincede sanki naza çekiyor gibi bi duruma düşüyorsunuz sizin fikirlerinize ve tercübelerinize ihtiyacım var şimdiden teşekkür ederim.

eğer çok ciddiysem tabikide giderim araya mesafe koymakta ne demekmiş ayrıca onlar büyük oldukları için bizler ayaklarına gitmeliyiz doğrusu tabikide budur

eğer çok ciddiysem tabikide giderim araya mesafe koymakta ne demekmiş ayrıca onlar büyük oldukları için bizler ayaklarına gitmeliyiz doğrusu tabikide budur

bende çok farklı bi fikirde değilim ama tanışma derken yanlış demişim yani tanışma bi kere olur dimi sempatiksalakcinni
ikinciye gidermisiniz desem sorunum daha anlaşılır galiba bilmiyorumkismile

Canım bir kere tanışmışsın zaten, eğer güzel bir elektrik aldıysan ne mutlu.. ama yine de ne kadar da ilişikilerini iyi tutsan çok sıkıolunca ister istemez tatsızlıklar oluyor, hiç olmazsa içten içe oluyor yani..çok da sıkı fıkı olma bence..tatlı bir uzaklık olsun aranızda.. fazla muhabbet tez ayılık getirir sözüne çok inanıyorum gerçekten öyle..

vallhi ben ilk gittim çok iyi kaşılandım sofralar kurdular sohbwt muhabbet çokta sevmişlerdi sonra ozmanlar flörtüm yine çağırıyorlar dedi hıkmık dedim yine gittim 3-4-5 nişanlandık evlendik 10 aylık bebemiz var iyikide gitmişim vallh ne olucakki insanlar demekki seni sevmişler yine davet ediyorlar bence bu iyiye işaret

ewt ilk giderkende mırın kırın etmiştim uzunca süre. sonra gittiğimde iyiki gitmişim dedim çok iyi karsılandım. her zaman için de çağırıyorlar zaten aradan neredeyse 6 ay geçti gerekli kadar zaman geçmiştir dimi:kedi:

ben hep gider gelirim ama ayda bir kesin giderim sık gitmem...
ararım arada sırada..
ne fazla sıkı fıkı ol ne de umursamaz ol derim ben..

bende önce annesiyle tanıştım sonra evlerine yemeğe gittiğimde babasıylada tanıştım...benide çok iyi karşıladılar...ama ben biraz kaynana muhabbetinden korktuğum için çok samimi olmama düşüncesindeyim.erkek arkadaşımda benim babam hariç annem ablam ve kardeşimle tanıştı...

benim hiç ailesiyle tanıştığım bi sevgilim olmadı

ama ciddi olarak eş adayı olarak gördüğüm insanın ailesiyle de tanışırdım.

hem senin gidişinin üstünden de 6 ay gitmiş.

velhasıl kelam bence gidilebilir...

tabi herkesin kendi fikri saygı duymak lazım
ama ben iş resmiyete yani isteme drumlarına gelmeden kimseyle tanışmak istemem ben
biz 8 ay oldu ben sadece iş ortağını ve arkadaşlarını bilirim bi kerede ablası aradı konuştuk davet etti bi gün gelmeye çalışırım dedim ama gitmeyi düşünmüyorum

eşimle çıkarken sözlenmemizden 8 ay önce tanışmıştım. olduğum gibiydim. 1.5 yıllık evliyim. aramız hala aynı :)

işler yolunda ise ufukta da birşeyler varsa neden olmasın.
biz tanıştık. neredeyse her hafta görüşürdük. :)

Ben sakınca görmüyorum. Flört ettiğim zamanlardan beri ailesiyle içli dıslıydım tabii herkes aynı olmaz..

ben gittim. kendi geldi vs lafı yapacak bi aile değiller bundan eminim
ama babam buna çok kızdı sen ortada bişi yokken nasıl gidersin ilerde lafını yaparlar diye
ona açıkladım öyle yapmazlar diye ama bu tarz konular oluyo malesef..

Ben esımın aılesıyle cıkarken tanısmıstım,ablası babası kaynanası hatta sonralarda teyze anane dıye :)))

Ben evlenmeden önce , arada resmi birşey yoksa
ailelerle görüşme zorunluluğu hissetmem.
Böyle bir zorunluluğunuz yok,
görüşme ve samimi olmak gibi.
İşler resmiyete bindikten sonra zaten gerekli görüşmeler olacaktır.
Görüşmek istemiyorsanız görüşmeyin bence.
Kimse de sizi zorlayamaz bu konuda.
Görüşmek istiyorsanız da zaten görüşürsünüz.
Bunun bir sınırı yok, kişiye kalmış.

aynı şekilde laf edecek olsalar sanırım her fırsatta davet etmezler ama işte bu laf olayı korkutuyor beni yoksa başka bi sebep yok yani. o yüzden fikirlerinize ihtiyacım var.

ailenin haberi olmadan git derim =) bkz.ben

aslında anneme söyledim arkadaşım gibidir :) ama annemde işte sonra laf ederler diye pek gönüllü değil. of ya illa başkalarından dolayı kısıtlanacak mıyız? anlaşılan evlenmeden kurtuluş yok o zamanda eşin hep yanında zaten bu heycanı yok
sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…