Arkadaşlar bir yol gösterin....

annene de söyleme bence.ben de arkdş gibiyiz diye anlatırdım hep
sonra çokk pişman oldum
çünkü annem babama bunları anlatınca o çok kızdı..
halbuki ben ona güvenerek anlatmıştımm...

bende gittim ama çok içli dışlı olmamak gerek.

kötü bişey olduğundan değil ama sevgilin sinirlendiğinde sana bağlayabilirler,işin ciddiye bindiğini düşünüp ilişkinizi didik didik ederler yıpranırsınz.ben böyle bir sorun yaşamadım ama evlilik teklifi alana kadar çok içli dışlı olmamak lazım.

ama arayı sıcak tutmakta önemli,ben bayramlarda el öpmeye giderim,yemek götürmüşlüğüm falan vardır,gayet sıcak ama mesafeli ilişkimiz.

ayrıca şunu da unutma,ailesiyle görüşmen büyük bir adım.içine sinmeyen şeyler varsa ilişkinde,bunu yapma

ben bir kere gittim canım çok ısrar etti el öpmeye götürcem seni dedi bende ok dedim gittim tabi heycandan el öpmedim o başka 2 yıl oldu gideli ondan sonra ne gittim ne görüştüm öle yani

Ben "gitme "derim sana canım..toplumda bazı sözleri söyleyenlerin inan bir bildiği var derim ..anlamadığım nokta neden senin gitmen gerekiyor?sevglin mi istiyor ailemle tanışmaya gel diye?
sana kendimden örnek vereyimmi?üniversitede okurken sevdiğim kişi bi süreliğine memleketine yerleşti iflas ettiği için.benim kaldığım şehir ile onun memleketinin arası 7 saat..birgün nolduysa birdeen bitirelim dedi..ne bilim ailesiyle çok kötü olduğunu kendine olan güvenini kaybettiğini.bana:" bitti seni aldatttım " dedi direkt ya!bitsin diye atmış yalanı hayatımı mahvetmek istemezmiş sonradan öğrendim.ben şok oldum..onca yazdığım mektup arada bi resim yollamışım...onları bırakamazdım böyle sebebpsizce pat diye ayrılan birinde ne olur olmaz çılgına döndüm yolla dedim bana evinize yollarım sen memlekete gidince deyince gözüm döndü "onun memleketine gidip mektuplarımı resmimi isteyip yüzüne tükürecektim!" öğrenci halimle kısıtlı parayla hiiç bilmediğim bi şehire yolculuğa kalktım "geliyorum mektuplarımı hazırla diyerek...gittim tabi mektup falan vermiyor...sadece: "gel bize bekliyolar bu gece seni otele bırakamam vicdan azabı çekerim annem yemek yaptı seni bekliyor!" bütün ailesi öğrenmiş geldiğimi şok oldum gidermiyim tabi..ne bilim kaçırmayacağını hem hiç görmediğim insanların evine gitmek mi!o gece öğrenci yurdunda sabahladım..ertesi gün giderken yalvardı anlattı yalan attığını sevdiğini vs...veee iş tatlıya bağlandı ben okuduğum şehre döndüm ..3/4 sene sonra evlendik....ve onun memlekete gittik...ne deseler beğenirsin:"ben oğullarının aşkı için peşinden kalkıp seneler önce kendi ayağımla gelmişim" yuhhhhhhhh ki ne yuhhhhh!!!bak sen dedim oğlun böle halt yedi bitsin diye geldim ayağıma kapanan o oldu..tabi inanmıyo..dalga geçen bir gülmeyle "ya ya tabi tabi .." demezler mi..aradn kaç sene geçmiş benim kucağımda çocuğum var lafa bak!ya karısıyım torunun annesiyim lafa bak!

Anlattıklarımdan ders al bence...belki her kaynana böle olmaz ama insanların içinde hep olacak :kendi ayağıyla geldi..
ya sen hem kızsın bence ağır olmalısın peşinden onlar koşsun..çok merak ediyorlarsa bi zahmet buyursular gelsinler senle tanışmaya...bak ben gitmediğim halde nasıl düşünmüşler mazallah bi de tanışmaya gitseydim ne olurdu.."taş yerinde ağırdır"derler!saygıyla kibarca reddet ister naz ediyor desinler ister aferin gelmiyor kız dediğin ağır olmalı mileti ayağına getirtir desinler..ister hangi devirdeyiz büyükleri ayağına çağrıyor(!) desinler-ki böyle düşünen büyüğe ben saygı duymam!tanışmaya kız değil siz gidin bi zahmet ha ondan sonra ciddileşince kız elbette elinize gelir!-
bir önemli not daha:eşim beni çok denemiş biliyor musun bana itiraf etti..şunu yapacak mı bakalım yapmayacak mı diye..

sevgilimin ailesiyle yakın oturduğumuz için onları uzaktan tanıyordum. onlar da beni tanıyordu. ama hiç konuşmamıştık.
bi gün biz dışarıda sevgilimle otururken annesi geçiyordu oradan. bizi gördü. yanımıza geldi. bana bi iki iltifat etti sarıldı öptü. 1 dk falan ancak sürmüştür bu durum.
2 sene sonra da sevgilimle telefonda konuşurken yanına gelmiş, kandil miydi neydi, telefonda kutladım ben de. bu da ancak 1 dk lık bi görüşmeydi. ve bana kızım kızım diyip durmuştu.

neyse sonra ben sevgilimi görmeye onun olduğu şehre gittim. tabiki evlerinde falan kalmadım. amaa annesi daha sonra babamı arayıp, (oğullarına ulaşamıyolarmış da güya bana soracaklarmış) kızın taa buralara geldi vs. diye babama söyledi.

o günden beri asla iletişim kurmadım, kurmam da. sevgilime de en başından söyledim, asla karşı karşıya gelmek istemiyorum diye. yani o benimle konuşan, sevecen kadın başımı yaktı resmen.... ben karşıyım görüşmeye bu yüzden..

canım çok üzüldüm duruma ne sinir bir kadınmış yaa hiç seni düşünmeden söleyivermiş..umarım ilerde sorun yaşamazzsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…