arkadaslar ben öncelikle size durumumdan bahsedeyim ben 18 yaşındayım ve bu sene dershaneye gidiyorum üniversiteye hazırlanıyorum sevgilim var oda 20 yaşında dersaheneye geliyor biz beraber olalı 1.5 ay oldu ilk başlarda o kadar iyiydik ki anlatamam beni sevdiğine de inanıyordum ama 15 gündür hiç iiyi değiliz galiba benden soğudu ne trip yaptysam hepsinede bir laf buldu sevgilimin şöyle bir huyu var haksızsa bile haklı duruma düşürüyor kendini ne yaptıysam ben haksz oldm geçen gün aradım senin derdin ne dedim benden soğuduysan söyle dedim yok dedi derdim var dedi hattta bana bir sürü laf saydı telde tamam dedm kapattım bugün nete gelmiş msni bir açtım o halbuki bana önce diyorduki ben nete gelince sana haber ederim konusuruz felan diyodu ama bugün tam 1saat çevrimiçiydim msnde selam bile demedi sonra bne dedim bu konuları konustuk işte bana yine bir sürü laf saydı bitsin dedi bende bişey diyemedim çok seviyorum çünkü sonra dedimki tamam sıkmica seni bundan sonra gittiği yere kadar gider dedim nasip dedi ama kafasında bitirdi galiba ben çok seviyorum ne yapmam lazım az da olsa elimde hala bir şans onu yeniden nasıl kazanabilirim onu kendime nasıl aşık edebilirim benim boyum kısa birde biraz kiloluyum benden soğumasına buda sebep olmuşmudur ne yapmam lazm ne olr bana fikir verin