• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşlar bitti diyen biri geri dönermi?

bende öle düşnüyorum umut beklemyiorumki ben barşcam demiyorumki geri dönsn pişmn olsn isitoyrum.yha çkcağını snmıyorum eğer çksa bütn facedeki erkekleri sildirri eminm,yha o kızla mutlu olcğını sanmıyorum bana geri dönsn isitoyrum ama acı çeksnde istiuoum.evet bana merve yapma nolur konştğum biri war dedi belki canmı yakmk içn dedi.ama inanmıyorum onu sevsin bilmiyorum walla.byle bir durumda napcam inan bilmiorum

geri dönme ihtimali var tabiki de seni seviyorsa neden olmasın? Hatta aşkta gurur olmamalı. Sen git konuş onunla normal arkadaş gibi konuş sonra gerisi gelir zaten:34:

geri dönme ihtimali var tabiki de seni seviyorsa neden olmasın? Hatta aşkta gurur olmamalı. Sen git konuş onunla normal arkadaş gibi konuş sonra gerisi gelir zaten:34:

canım o dioyrki aşkndan ölesmde hata yapdığın içn dönmm dior..ben elmdn gelenş yaptım valla gerisi ona kalmş.

bende öle düşnüyorum umut beklemyiorumki ben barşcam demiyorumki geri dönsn pişmn olsn isitoyrum.yha çkcağını snmıyorum eğer çksa bütn facedeki erkekleri sildirri eminm,yha o kızla mutlu olcğını sanmıyorum bana geri dönsn isitoyrum ama acı çeksnde istiuoum.evet bana merve yapma nolur konştğum biri war dedi belki canmı yakmk içn dedi.ama inanmıyorum onu sevsin bilmiyorum walla.byle bir durumda napcam inan bilmiorum

Bence emin olun önce,hayatında gerçekten biri var mı yok mu diye. Sizin tepkinizi görmek için yapıyor da olabilir. Klasik kıskandırma taktiği. Hemen ayrılır ayrılmaz bulmuş mu? Hiç hoş değil...

Bence emin olun önce,hayatında gerçekten biri var mı yok mu diye. Sizin tepkinizi görmek için yapıyor da olabilir. Klasik kıskandırma taktiği. Hemen ayrılır ayrılmaz bulmuş mu? Hiç hoş değil...

biz tamamen kopalı 1 ay oldu nerdeyse bayadan beri konşuyorlarmış ben onu işleityordum o zaman sölmişti ama anlamştı bnm o old.onun içnde sölemişde olabilr ama öyle bir kzı var işte kızla konştm başka facedn kız yeni ayrldk demişti.ama imini sölemişt.bnmkide çkmm sadece samimi olurm demişti ne bilmi anlamadım

bi erkekle bi kadının bitti demesi aynı şey değil bence
eğer bi kadın bitti diyorsa belki kendini naza çekmek ''kovalanmak'' istiyordur
ama bi erkek bitti derse gerçekten birşeyler bitmiştir. biten birşeyi yeniden diriltmek için uğraşmazlar

yha ben artık zamana bırakim en iisi oo başka çare yokki.o daha öncelerde bana sana kapım kapalı bendn uzak allaha yakın ol demişti ama paşalar gibi geri dönmüştü.bilmiyorum artık dönsn ama barışmıcam tabi:)

Ayrılınca eski sevgilinizin/eşinizin doğumgününü kutlamak gerekir mi? Senaryo şu; yeni ayrılmışsınız ve ilk önce onun doğumgünü var yani sizin doğumgününüz henüz gelmemiş. Aranızda fazla bağ kalmamış ve pek görüşmüyorsunuz ama onun pişman olduğunu acı çektiğini biliyorsunuz. Tekrar barışmayı düşünmeseniz de onun size yaptıklarından dolayı daha çok canı yansın, geri dönsün de siz onu reddedin istiyorsunuz. O yüzden hem iletişiminizin tamamen kopmasını istemiyorsunuz hem de onun havaya girip iyice şımarmasını istemiyorsunuz. Bu durumda ne yaparsınız, onun sizden doğumgünü mesajı beklediğini bile bile cevap yazmaz mısınız (bu ona çok koyar biliyorsunuz ama bu sefer iletişim tamamen kopar ve geri dönme sürünme ihtimali kalmaz belki) yoksa bir mesaj atar mısınız? Eğer mesaj atacaksanız ne yazarsınız? Özellikle mesajların arkasının gelmesini nasıl sağlarsınız?

Cevaplarınızı merak ediyorum, nasıl davranmak daha doğru olur?

canım aynı durumdayız benm doğum gnm onunkindn önceydi ve o msj atmadı haftayada onun dooğm gnü war bende atmıcam..şimdi söle bakm kmn doğm günü önce seninmi onunmu?o sana atarsa atarsn ama atmazsa atma boşver:)

canım aynı durumdayız benm doğum gnm onunkindn önceydi ve o msj atmadı haftayada onun dooğm gnü war bende atmıcam..şimdi söle bakm kmn doğm günü önce seninmi onunmu?o sana atarsa atarsn ama atmazsa atma boşver:)

Canım keşke önce benimki olsaydı ama benim doğumgünüme aylar var, onunki haftaya yani malesef ilk onun doğumgünü var, çok kararsızım mesaj atsam mı atmasam diye...

Canım keşke önce benimki olsaydı ama benim doğumgünüme aylar var, onunki haftaya yani malesef ilk onun doğumgünü var, çok kararsızım mesaj atsam mı atmasam diye...

canm benmkininde hftaya bana atmamşdı :)şimdi gelelim sana nasıl ayrldnz kötümü anladm kadryla sviyorsn ve brşmk isityorsn değilmi:)

canm benmkininde hftaya bana atmamşdı :)şimdi gelelim sana nasıl ayrldnz kötümü anladm kadryla sviyorsn ve brşmk isityorsn değilmi:)

Canım kötü ayrıldık, beni gerçekten çok yıprattı, tekrar barışmak gerçekten istemiyorum ama bana yaptıklarının acısı çıksın istiyorum, o burnu kaf dağında adam gelsin barışalım desin ve reddeyim istiyorum, açıkçası sürünsün istiyorum. Pek görüşmüyoruz işte, en son birkaç hafta önce karşılaştık ve o havalarda gezen adam çok acı çektiğini pişmanlık içinde olduğunu hayatının da çok kötü gittiğini filan söyledi ama geri dönüş sinyali yok. Yani pişmanmış vs ama seni özledim seni hala seviyorum filan da demedi. Şimdi ne yapsam diyorum, aslında o doğumgünü mesajını haketmiyor ama acı çekmeye başlamışken acaba geri dönmek istemesini sağlayabilir miyim siye merak ediyorum. Dediğim gibi barışmayacağım asla, bir de bizimki boşanmaydı yani 1,5 yıl evli kaldık, daha 26 yaşındayım bana bunları yaşattı o yüzden acı çeksin istiyorum, kendi gururum için. Mesaj atsam devamı gelse sonra da geri dönüş moduna girsin istiyorum sonra reddedeceğim ama sürünsün işte. Çünkü bana inanılmaz kötü şeyler yaşattı zamanında. Eğer atmazsam iletişim iyice kopar gibi geliyor. Kararsızım.

hm siz evliydnz ve boşandınız .aynısını isityoruz ama ben evli değilim tabi:) ozaman at senin sevd.anlar barşmak istiyor fln der geri dönş yapar.ama bşka bir ihtimalde var oo ii der benm doğm gnmü unutmamş ben naparsam yapm bana geri geliyor der.yani yne egosuda tatmn etmiş olursn zor karar.ben atmazdm atmıcamda ama içnden ne geliyor

hm siz evliydnz ve boşandınız .aynısını isityoruz ama ben evli değilim tabi:) ozaman at senin sevd.anlar barşmak istiyor fln der geri dönş yapar.ama bşka bir ihtimalde var oo ii der benm doğm gnmü unutmamş ben naparsam yapm bana geri geliyor der.yani yne egosuda tatmn etmiş olursn zor karar.ben atmazdm atmıcamda ama içnden ne geliyor

İçimden ne geldiğini inan bilmiyorum ama şımarıp havalanmasını da istemiyorum. Mesaj atmasam ona koyar çünkü o mesajı bekleyecek beyefendi bunu biliyorum. Ama mesaj atmazsam devamı gelmez muhabbetin. Hangisi daha çok acı çekmesini sağlar, hangisi onun geri dönmesini sağlar, bunu bilmeliyim ona göre davranacağım.

hm koyması daha ii bence kendini düşün sana atmasa sanada koyar daha çok canın yanar ama öbür ihtimelde peişndende gelebilir gene şımarbilde çok zor durum..

yha onu bende istiyorum ama nasıl olcak bilmiyorum arkadşların tavsiyesi 2-3 ay sessiz kal ii fikr ama senin durm farklı sen evlendn boşanadın,acaba sende sessiz kalsan belki dank eder kafası,msjatsan da zor atmasan daha zor offf.:((

İçimden ne geldiğini inan bilmiyorum ama şımarıp havalanmasını da istemiyorum. Mesaj atmasam ona koyar çünkü o mesajı bekleyecek beyefendi bunu biliyorum. Ama mesaj atmazsam devamı gelmez muhabbetin. Hangisi daha çok acı çekmesini sağlar, hangisi onun geri dönmesini sağlar, bunu bilmeliyim ona göre davranacağım.

Sakın atma atarsan gelecegi varsada gelmez ,hem seni bu kadar üzdü gelse ne olur aynı acıları yaşatmayacak mı matari ,boşver canım tamamen cıkart hayatından yok say işte o zaman gelme ihtimali daha yüksek...

Back
X