Arkadaşlar bu tez doğru mu??

SadeceAsk

Kocasının Bitanesi..
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2008
632
34
123
Birinci yada ikinci çocuğu çok yaramaz çok huysuz ve uyumayan annelerin diğer çocuğu çok sakin çok uyumlu nasıl büyüdüğü anlaşılmayan çocuklar olurmuş.. yaklaşık yüze yakın büyüğüm böyle söyledi..CADIARZU
Yani bir huysuza bir akıllı:)))
Şuan ayağımda hasta olduğu halde uyumamakta direnen tekmeler savuran 3 yaşındaki çılgın ötesi oğlumakaydirigubbakcemile bir kardeş daha yaparsam sizce ne olur??? yaşlılarımız yanılır mı??
eğer ikincide bunun gibi olursa kapatın beni gitsin...eyvahedigeldismile -tatlicadiarzu-

Büyükler bazen boş söylüyorlar malesef. İlk çocuğum felaket yaramazdı, banada aynını söylediler ikincisi birincisini arattı bana. Yani çocuğunuzun karakteri neyse o oluyor. Öyle her duyduğunuza inanmayın.

denenmiş kanıtlanmiştır kızım huysuz hırçın uyku nedir bilmeyen yemek sorunu çok olan yaramazın tekiydi oglum onun tam tersi uysal huzurlu mutlu bir çoçuk

slm, olabilir geçenlerde bende bunu düşünüyordum kızım 4 yaşında ve çok yaramaz oğlum ise çok uslu evde bebek olduğunu maalesef kızımın yaramazlığı yüzünden farkedemiyorum bile.

ben ve kardesimde öyleyiz:kedi:

cok cadiydim cok... 3yasindayken evi yakacaktim nerdeyse,o yetmedi carsida arabamdan inip kaciyordum millete evimizin yolunu tarif ediyorum..en son annem careyi su bebek arabasina takilan kemerler yok mu sagdan soldan alttan üstten,onda buldueyvahedigeldismile Napsin cok fenaydim:sinifsinif:

Kardesim ise melek gibiydi,annem uyu dediginde uyurdu,nasil büyüdü bilmiyoruzboshayallersmile

2 numaralı çocuk büyüğün yaramazlıklarından fırsat bulamıyordur belki de kudurmaya..
Ben de ortancayım,annem,anneannem anlatır,sürekli oturup izlermişim ablamla kardeşimin yaramazlıklarını..
Ne saftirikmişim yav, ben de..:roflol:

bence bu konuda genelleme yapmak yanlış olur
şansına birazda canım 2. çocuğunda huysuz olabilir.bu çocuğun karakteriyle ilgili bence
benim 1. kızım orta halli bir çocuktu çok yaramaz sayılmazdı ama sakinde değildi
2. kızım melek gibiydi cidden beni hiç yormadı üzmedi diyebilirim:1hug:
ve gelelim 3. ye 2 sene boyunca bana kök söktürdü kafamçokkarıştışimdi 3.5 yaşında biraz daha akıllandı çok şükürkaydirigubbakcemile3
kısaca hiç belli olmuyo canım bu tamamen çocuğun yapısıyla ilgili bir durum
kimi sakin uysal oluyo söz dinliyo kimi çok agresif ağıtçı inatçı hareketli oluyo
bunun kaçıncı çocuk olduğuyla bir ilgisi yok bence:1no2:

bence birincinin yaramazlığına alıştıkları ,için ikinci göze batmamıştır.
onlar da akıllı uslu olduğunu düşünmüşlerdir.
duyarsızlaşma diye bir şey var.
bir süre sonra sürekli olan şey gözümüzde normalleşmeye başlıyor.

hepinize cevaparınızdan ötürü sonsuz tesekkürler....
sanırım ikinci çocukla ilgili olumlu ümitlerimi kesmeliyim...
artık bahtıma ne çıkarsa.. eminimki bir kuduruk daha gelir...

ben ilk çocuğum çok yaramaz süt emmeyen gece uyumayan inat bir bebekmişim. ama kardeşim çok sakin bol bol süt içip uyurmuş. büyüdükçede o daha sakindi. o erkek ve benden 4 yaş küçüktü. ben agresif hırçın duygusal inat bir kız çocuğu olmuştum o ise herşeyi kabullenen idareci gerçekçi sakin bir erkek çocuğu. tabi ergenlik döneminde herşey alt üst:))

oglan kardesimle aramizda 2,5 yas var.. ikimizde uysalmisiz..
3 ncüyle aramda 15 yas var :) o cok fenaydi..

yani bence sacma bir tez..
bence seni 2nciyi yapman icin ümitlendiriyorlar .. :=)

ama sunuda unutma bir zaman sonra hepsi geciyor.. hersey unutuluyor..
tatli bir hatira olarak kaliyor cocuklarimizin huysuzluklar.. yaramazliklari..

eger ciddi anlamda ikinci cocugu istiyorsan yap.. acaba yaramaz olacakmi diye erteleme emi :)

Benim kızım da tam bir uçan tekme..
Hatta pençe bile atıyor.
Ama uykusu yemeği çok iyi..Laf da dinliyor.
Şimdi kardeş yapsam yemeyen uyumayan ama beni de dövmeyecek bi bebe gelir mi acibaakannehir
Bence yapın gitsin,battı balık yan gider,ne yapalım:bbo:

bizim açımızdan doğru ben cadının tekiydim çok yaramaz bi çocuktum ama erkek kardeşimizde seninde dediğin gibi nasıl büyüdüğünü annemler anlamadı
tabi canım şuda var çocukken asi olan bendim şimdi uysal olan benim erkek kardeşim büyüyene kadar akıllıydı şimdi annemlerin burnundan getiriyo hani bi laf varya her çocuğun delilik dönemi olurmuş die kimi doğduğunda kimi okula gidince kimide büyüyünce delirirmiş
bence en iyisi çocukken delirmelri

Bu isler sans isi canim, belli olmaz ki. biz uc kardesiz ve ben en kucuk cocugum. en uslu bebek buyuk ablammis, digeri cok yaramaz degilmis ama ilk cocuk kadar da durgun degilmis. ben dogmusum bizimkilere hayat zindan olmus cunku cok cadi bir bebekmisim. bazi yakinlarimiz bana milli felaket dermis kaydirigubbakcemile3 cocuklugumda yaramazlikla gecti...su an da cok yaramazim delikafadulden

ay kk'nın kızları da pek kudurukmuş görüyorumda..:)))
demekki bu olayın tamamen şansıma kaldığı aşikar:))
Rabbim hakkımızda hayırlısını versin tüm bebek bekleyenlerede isteyenlerede..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…