arkadaşlar bu yaz düğünüm var balayına kasım da phuket düşünüyorum sizin yorumlarınızıda alabilirmym

lady23

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2016
63
3
1
Daha önce gidipte olumlu ve olumsuz yorumlarınızı alabilir miyim ya da başka yurtdışı balayı önerileriniz nedir ??? :)

sharm el sheikh :KK200:
ben balayı için gitmedim gerçi ama balayına da gitmek isterim şa-ha-ne

Balayına balayında gidilir bence düğünün akabinde gitmelisiniz.

aaaa ben onu görmedim.

bacım herşey vaktiyle güzel. yaza düğün diyosun seneye kış balayı. neredeyse 3 kişi olacaksınız çocukla :KK57:
kimseye düşmez gerçi siz bilirsiniz ama yazında yurtdışında çok iyi bir tatil yapabilirsiniz. illa güney yk olmanıza gerek yok.

şahsi fikrimdir kimse saldırmasın

vizeyi nasıl çıkaracaksınız hemen çıkmaz ağustos tatil
vize de başka soyad olursa problem olur
bence kışında gidilebilir
ama
evdeki hesap çarşıya uymaz hele düğün zamanlaarı

Daha önce gidipte olumlu ve olumsuz yorumlarınızı alabilir miyim ya da başka yurtdışı balayı önerileriniz nedir ??? :)
kasım-nisan arası yagmurların olmadıgı zamanmış o yuzden o donemde gitmeliymişsiniz ben de bakıyorum aynı yere

Ben 2 sene önce nisan ayında gitmiştim. İnsanları bana çok kaba geldi. Denizi güzel,yemekleri müthiş ama ortam çok güzel değil. Arabalar her yerde. Yürüyüş yapayım desen arabalar izin vermiyor. En hoşuma gitmeyen şey ise heryerde tsunami kaçış noktaları işeretleri var. İnsanı çok huzursuz ediyor. Restaurantta,sahilde,otelde vs heryerde o yazıyo görmek çok ürkütücü oluyor. Kısacası ben çok sevmedim. Ama taylandda daha bir sürü,daha bakir adalar var. Burdaki herkesin anlata anlata bitiremediği koh samui mesela. Onlarıda değerlendirebilirsiniz. Şimdiden iyi eğlenceler diliyorum size

Back
X