Nefes almamda sorun yok gayet iyi nefes alıyorum ama burun ucunda sadece biraz sorun var kimi belli diyor kimi ise kafaya takılacak kadar bir sorun değil diyo evet bnm ilk ameliyat bile zor geçti buda daha zor olursa birde daha da kötü olursa diye endişe ediyorum bilgi verdiginiz için tşklerBen ikinci kez ameliyat oldum ama nefes alamadığım için. Aradan 8 yıl geçti ve burun spreyi olmadan nefes alamaz hale gelmiştim. Sadece burun ucu olunca farklı oluyor mu bilmiyorum ama nacizane tavsiyem nefes alma probleminiz yoksa ve burnunuz sizi sosyal hayatta insan içine çıkamayacak kadar rahatsız etmiyorsa tekrar ameliyat olmayın. Birinci ameliyatımda kemik kırıldı çok daha fazla işlem yapıldı ama üç hafta sonra çok rahat bir şekilde normal hataya dönmüştüm. İkinci ameliyattaki iyileşme sürecim çok daha zahmetli ve uzun sürdü. Bir ay geçmesine rağmen halen nefes alamıyorum ve şişliğim çok fazla.
Evet kafam takılıyor ama biraz zmana bıraksak acaba yorumlarda hep zaman geçtikçe burun degisecegini okudum belki bizlerde de öyle olur size de çok geçmiş olsunBenimde hafif yamukluk var önden ve alttan bakınca belli oluyor özellikle resimde doktorlar gerek yok dedi ama gerçekten canımı sıkıyor bu durum.bende doktor bakıyorum.bir kere kafaya takınca insanın gözünde büyüyor kafanıza takılıyorsa yaptırın.
Haklısınız ama ben olalı yıllar oldu artık değişmesi imkansızEvet kafam takılıyor ama biraz zmana bıraksak acaba yorumlarda hep zaman geçtikçe burun degisecegini okudum belki bizlerde de öyle olur size de çok geçmiş olsun
Katılıyorum sna güzel olan burunlar sorunsuz olan burunlar kendini çabuk belli ediyor umarım geçer kimi zman kendimi psikolojik olarak topluyorum kimi zmnda çok kafaya takıyorum hayattaki her şeyin üst üste gelmesi çok yorucu maalesefHaklısınız ama ben olalı yıllar oldu artık değişmesi imkansızkendi çevremden yola çıkarsam şekli falan zaten 6 ayda oturuyor sonrasında çok bir değişim olmuyor ve güzel olan burun genelde birkaç ay içinde belli oluyor.tabi 1 yıl geçmeden telaşa kapılmamak lazım zaten revizyonda olamıyorsun en iyisi sakince beklemek
Katılıyorum sna güzel olan burunlar sorunsuz olan burunlar kendini çabuk belli ediyor umarım geçer kimi zman kendimi psikolojik olarak topluyorum kimi zmnda çok kafaya takıyorum hayattaki her şeyin üst üste gelmesi çok yorucu maalesef
Bnde korkuyorum aslında ikinci ameliyat süresi hadi daha da zor olursa diye daha başarısız bir ameliyat olursa şimdiki halimi arayıp bulamazsam bu seferde diye çıkmaza giriyoruz Allah yardımcımız olsun hepimizin bn karşımdaki kişiye destek ve morali verebilirim kendime gelince tamam her şey geçecek deyip sonra bakıyorum ki her şeyi sorun yapıp kafamda çok büyütüyorum psikolojim çok bozuldu o yönden çok geçmiş olsun size deTekrar ameliyat sorun değil de sonucun ne olacağı,yeni bir deformasyon olup olmayacağı korkutuyor beni.Zaten korkutmalı da.
İlk ameliyatımın sonucunu beğenmeyip bir yılı zor bitirdim.Şimdi eski burnumu arıyorum.
Müdahale edilen her alanda bir sorun çıktı.Asıl şimdi revizyonluk oldu.Ancak bunu da aratır bir sonuç çıkarsa diye üçüncüye nasıl cesaret ederim kime güvenirim bilmiyorum
Bir kere takınca insan sürekli burnuna odaklanıyor, başkalarının burnunu inceliyor. Bn her fotoğrafı büyütüp büyütüp burnuma bakardım. Ameliyatınızın üzerinden ne kadar geçti bilmiyorum ama bence biraz zamana bırakın. En az 2 yıl geçsin. Burnunuza odaklanmamaya çalışın. İkinci ameliyatın risklerini alabilecek misin zaman geçince tekrar düşünün. Ben nefes alamadığım için ikinci ameliyatı oldum, şimdi daha kötüyüm. Şekilsel olarak da daha kötü oldu. Pişmanım.Nefes almamda sorun yok gayet iyi nefes alıyorum ama burun ucunda sadece biraz sorun var kimi belli diyor kimi ise kafaya takılacak kadar bir sorun değil diyo evet bnm ilk ameliyat bile zor geçti buda daha zor olursa birde daha da kötü olursa diye endişe ediyorum bilgi verdiginiz için tşkler
Ilk amleiyatinizi yapan doktorami revizyon olmustunuzBir kere takınca insan sürekli burnuna odaklanıyor, başkalarının burnunu inceliyor. Bn her fotoğrafı büyütüp büyütüp burnuma bakardım. Ameliyatınızın üzerinden ne kadar geçti bilmiyorum ama bence biraz zamana bırakın. En az 2 yıl geçsin. Burnunuza odaklanmamaya çalışın. İkinci ameliyatın risklerini alabilecek misin zaman geçince tekrar düşünün. Ben nefes alamadığım için ikinci ameliyatı oldum, şimdi daha kötüyüm. Şekilsel olarak da daha kötü oldu. Pişmanım.
Çok çok geçmiş olsun .Gerçekten konuşurken bile karşımdaki kişinin bile burnuna bakar oldum nasıl onun burun şekli diye psikoloji gerçekten oda zor durum ama dediğinizi yapmaya çalışacağımBir kere takınca insan sürekli burnuna odaklanıyor, başkalarının burnunu inceliyor. Bn her fotoğrafı büyütüp büyütüp burnuma bakardım. Ameliyatınızın üzerinden ne kadar geçti bilmiyorum ama bence biraz zamana bırakın. En az 2 yıl geçsin. Burnunuza odaklanmamaya çalışın. İkinci ameliyatın risklerini alabilecek misin zaman geçince tekrar düşünün. Ben nefes alamadığım için ikinci ameliyatı oldum, şimdi daha kötüyüm. Şekilsel olarak da daha kötü oldu. Pişmanım.
Hayır, ilk ameliyatımı üniversite hastanesinde olmuştum. İkinci ameliyatımı çok bilinen bir özel hastanede bir prof a oldum. Maalesef çok pişmanım.Ilk amleiyatinizi yapan doktorami revizyon olmustunuz
Kesinlikle yapmayın. Ben kendi fotoğraflarıma bakar kusur bulurdum, yakın mesafeden fotoğraf çekinmek istemezdim, şimdi bakıyorum da hiç de kafaya takılacak şeyler değilmiş. Şu anki hali o kadar kötü ki, geriye dönme şansım olsa bir an düşünmem. Ayrıca fotoğraflar ışık, açı vs. nedeniyle de yanıltıyor insanı. En güzeli sağlıklı bir burnunuz varsa ufak kusurları kafaya takmamak..Çok çok geçmiş olsun .Gerçekten konuşurken bile karşımdaki kişinin bile burnuna bakar oldum nasıl onun burun şekli diye psikoloji gerçekten oda zor durum ama dediğinizi yapmaya çalışacağım
O kadar haklısın ki ben ameliyat olalı 17 gün oldu şuan öyle pişmanım ki belki pişman olmak için de çok erken bir süreç. Burun ucum top gibi o kadar geniş duruyorki iner mi geçer mi burun ucum biraz daha iner mi sürekli bunları kafaya takıyorum. Şu sancılı süreç biran önce bitsin her şey güzel olsun istiyorum. Eski halimi e3 özlemiyor değilim daha güzelmişim keşke Rabbimin verdiğini değiştirmeye çalışmasaydım diyorum.Kesinlikle yapmayın. Ben kendi fotoğraflarıma bakar kusur bulurdum, yakın mesafeden fotoğraf çekinmek istemezdim, şimdi bakıyorum da hiç de kafaya takılacak şeyler değilmiş. Şu anki hali o kadar kötü ki, geriye dönme şansım olsa bir an düşünmem. Ayrıca fotoğraflar ışık, açı vs. nedeniyle de yanıltıyor insanı. En güzeli sağlıklı bir burnunuz varsa ufak kusurları kafaya takmamak..
Burun ucunuz inecek rahat olun şuan çok yeni daha size ineceğinin garantisini verebilirimm ve o ödem şiş gittikçe top olan burun ucu da düzelecek sadece sabır edin lütfen pişman olmak için çok erkenO kadar haklısın ki ben ameliyat olalı 17 gün oldu şuan öyle pişmanım ki belki pişman olmak için de çok erken bir süreç. Burun ucum top gibi o kadar geniş duruyorki iner mi geçer mi burun ucum biraz daha iner mi sürekli bunları kafaya takıyorum. Şu sancılı süreç biran önce bitsin her şey güzel olsun istiyorum. Eski halimi e3 özlemiyor değilim daha güzelmişim keşke Rabbimin verdiğini değiştirmeye çalışmasaydım diyorum.
Ama gerçekten çok kısa duruyor bilmiyorum ne kadar iner ki burun ucu inse bile burun boyunu çok kısaltıp yukarı çekmiş onun düzeleceğini sanmıyorumBurun ucunuz inecek rahat olun şuan çok yeni daha size ineceğinin garantisini verebilirimm ve o ödem şiş gittikçe top olan burun ucu da düzelecek sadece sabır edin lütfen pişman olmak için çok erken
Valla tabiki şimdi hayal edemiyorum dediğinizi ama emin olun oturacak hatta ben ilk kalkık halini daha beğenmiştim düşünce üzüldüm sonra baktımki aman böylesi daha doğal duruyo yani ben düz biri bakınca burun delikleri görünen görüntüyü seviyodum suan düz biri bakınca gözükmüyoAma gerçekten çok kısa duruyor bilmiyorum ne kadar iner ki burun ucu inse bile burun boyunu çok kısaltıp yukarı çekmiş onun düzeleceğini sanmıyorum
Valla tabiki şimdi hayal edemiyorum dediğinizi ama emin olun oturacak hatta ben ilk kalkık halini daha beğenmiştim düşünce üzüldüm sonra baktımki aman böylesi daha doğal duruyo yani ben düz biri bakınca burun delikleri görünen görüntüyü seviyodum suan düz biri bakınca gözükmüyodoktor iyi ayarlamış onu. Ve bence sizinki de öyle bişey olacak eminim ve siz şuan yeni burnunuza alışamadığınız için bence size kısa geliyo bide genişlik demişsiniz o genişlik gidecek ödemden sonra bende de aşırı şiştii o yukarı kısım helee ama emin olun geçiyo hepsi asla yüzdeyüz mükemmel olmuyo hiçbir burun ama tatmin olmayı öğreniyorsunuz ben eski burnuma göre mutluyum tatminim ama özele inersem ontane kusur bulur
Valla tabiki şimdi hayal edemiyorum dediğinizi ama emin olun oturacak hatta ben ilk kalkık halini daha beğenmiştim düşünce üzüldüm sonra baktımki aman böylesi daha doğal duruyo yani ben düz biri bakınca burun delikleri görünen görüntüyü seviyodum suan düz biri bakınca gözükmüyodoktor iyi ayarlamış onu. Ve bence sizinki de öyle bişey olacak eminim ve siz şuan yeni burnunuza alışamadığınız için bence size kısa geliyo bide genişlik demişsiniz o genişlik gidecek ödemden sonra bende de aşırı şiştii o yukarı kısım helee ama emin olun geçiyo hepsi asla yüzdeyüz mükemmel olmuyo hiçbir burun ama tatmin olmayı öğreniyorsunuz ben eski burnuma göre mutluyum tatminim ama özele inersem ontane kusur bulurum şimdi he
İnşallah öyle olur ama bilmiyorum bana çok uzun süre geliyor. Bana dua eder misiniz önüme gelen herkesten dua ister oldum artık düzelsin diyeValla tabiki şimdi hayal edemiyorum dediğinizi ama emin olun oturacak hatta ben ilk kalkık halini daha beğenmiştim düşünce üzüldüm sonra baktımki aman böylesi daha doğal duruyo yani ben düz biri bakınca burun delikleri görünen görüntüyü seviyodum suan düz biri bakınca gözükmüyodoktor iyi ayarlamış onu. Ve bence sizinki de öyle bişey olacak eminim ve siz şuan yeni burnunuza alışamadığınız için bence size kısa geliyo bide genişlik demişsiniz o genişlik gidecek ödemden sonra bende de aşırı şiştii o yukarı kısım helee ama emin olun geçiyo hepsi asla yüzdeyüz mükemmel olmuyo hiçbir burun ama tatmin olmayı öğreniyorsunuz ben eski burnuma göre mutluyum tatminim ama özele inersem ontane kusur bulurum şimdi hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?