- 1 Kasım 2019
- 1.446
- 6.325
- 138
Ederim tabiki inşaAllah gönlüne siner burnun ama lütfen kendinize zaman tanıyın bukadar aceleci olmayın ki olsanız da 6ay 1sene dolmadan kimse revizyon yapmaz gözünüz zamanla alışacakk merak etmeyin biraz d inince ucu ve şişlikler de gidince alışcaksınızİnşallah öyle olur ama bilmiyorum bana çok uzun süre geliyor. Bana dua eder misiniz önüme gelen herkesten dua ister oldum artık düzelsin diye
İnşallah canım benim inşallah. Hiçbir şey değil de insanların söyledikleri çok canımı sıkıyor naptın kendine önceki halin daha güzeldi bi değişik duruyorsun vs vsEderim tabiki inşaAllah gönlüne siner burnun ama lütfen kendinize zaman tanıyın bukadar aceleci olmayın ki olsanız da 6ay 1sene dolmadan kimse revizyon yapmaz gözünüz zamanla alışacakk merak etmeyin biraz d inince ucu ve şişlikler de gidince alışcaksınız
Boşboğazlarr benim dışarda bi işim olmadığı için hiç kimseyle görüşmedimm belki oyüzden de rahat atlattım şuan 5inci ayımdayım daha ben de 1inci senemi merak ediyorum meselaİnşallah canım benim inşallah. Hiçbir şey değil de insanların söyledikleri çok canımı sıkıyor naptın kendine önceki halin daha güzeldi bi değişik duruyorsun vs vs
Ben öğretmenim bir de okuluma gidince napacağım onu düşünüyorum. Tek istediğim biran önce insin şu şişlikler ve eski formuna benzer bişey ortaya çıksınBoşboğazlarr benim dışarda bi işim olmadığı için hiç kimseyle görüşmedimm belki oyüzden de rahat atlattım şuan 5inci ayımdayım daha ben de 1inci senemi merak ediyorum mesela
Yaa işte bu zor sürekli insanlarla içiçe. Umarım Allah sizi boşboğazlardan uzak eylerBen öğretmenim bir de okuluma gidince napacağım onu düşünüyorum. Tek istediğim biran önce insin şu şişlikler ve eski formuna benzer bişey ortaya çıksın
Amin inşallah canım inşallahYaa işte bu zor sürekli insanlarla içiçe. Umarım Allah sizi boşboğazlardan uzak eyler
Estetik konusundan hiç anlamıyorumİnşallah canım benim inşallah. Hiçbir şey değil de insanların söyledikleri çok canımı sıkıyor naptın kendine önceki halin daha güzeldi bi değişik duruyorsun vs vs
Malesef öyle olmuyor kiEstetik konusundan hiç anlamıyorum
Fakat insanlarin masallah her konuda fikri var. Umursamayin lütfen
İnşallah şişlikler falan gidince tam istediğiniz şekle donerMalesef öyle olmuyor kiben beğenmiş olsaydım burnumu takmazdım ama beğenmediğim için haklı buluyorum
Aminnn inşallahhhİnşallah şişlikler falan gidince tam istediğiniz şekle doner
Resim bile çekilmek istemiyorum önden hep yandan poz veriyorum . Şükür nefes alabiliyorum işte bn kendi eşimin ailesi tarafından çok tepki aldım estetik oldu diye psikoloji öyle çoktu ki birde eski burnun bundan iyiydi diye aslında eskiye bakarak çok güzel bir burun var çok tşk ederim sizedeKesinlikle yapmayın. Ben kendi fotoğraflarıma bakar kusur bulurdum, yakın mesafeden fotoğraf çekinmek istemezdim, şimdi bakıyorum da hiç de kafaya takılacak şeyler değilmiş. Şu anki hali o kadar kötü ki, geriye dönme şansım olsa bir an düşünmem. Ayrıca fotoğraflar ışık, açı vs. nedeniyle de yanıltıyor insanı. En güzeli sağlıklı bir burnunuz varsa ufak kusurları kafaya takmamak..
Ah canım ben de nişanlıyım ve nişanlımın bütün sülalesi biliyor ben de şu anki burnumdan memnun değilim ve bayramda kimseyle görüşmek istemiyorumResim bile çekilmek istemiyorum önden hep yandan poz veriyorum . Şükür nefes alabiliyorum işte bn kendi eşimin ailesi tarafından çok tepki aldım estetik oldu diye psikoloji öyle çoktu ki birde eski burnun bundan iyiydi diye aslında eskiye bakarak çok güzel bir burun var çok tşk ederim sizede
BndeAh canım ben de nişanlıyım ve nişanlımın bütün sülalesi biliyor ben de şu anki burnumdan memnun değilim ve bayramda kimseyle görüşmek istemiyorum
Kendi kendime diyorum ki etrafındakilerin dediğine bakma dinleme sonra onlara öyle görünüyorum . sonra tek başıma kalınca tam tersi oluyorum . bir moral veriyorum sen güçlüsün dik dur diyorum . kendimle baş başa kalınca kendimle konusur oldum aynama bakınca keşke tam istediğim gibi olsaydn diye burunla konusur oldumAh canım ben de nişanlıyım ve nişanlımın bütün sülalesi biliyor ben de şu anki burnumdan memnun değilim ve bayramda kimseyle görüşmek istemiyorum
Aynen öyleyiz canım benim aynen öyleBnde
Kendi kendime diyorum ki etrafındakilerin dediğine bakma dinleme sonra onlara öyle görünüyorum . sonra tek başıma kalınca tam tersi oluyorum . bir moral veriyorum sen güçlüsün dik dur diyorum . kendimle baş başa kalınca kendimle konusur oldum aynama bakınca keşke tam istediğim gibi olsaydn diye burunla konusur oldumpsikoloji gitti iyice
ahhhh ahhhh bende o kadar pişmanım ki arkadaşıma özendim eski burnumu arar oldum revizyonlarda o kadar pahalı ki eren taştana revizyon için sordum 85 bin liradan başlıyor dedi psikolojim çok bozuk bazıları o kadar şanslı ki ameliyattan sonra harika oluyor aslında eşim beni uyarmıştı bizde şans yok gel vazgeç bişey olur uğraşırız dururuz demişti keşke onu dinleseydimBir kere takınca insan sürekli burnuna odaklanıyor, başkalarının burnunu inceliyor. Bn her fotoğrafı büyütüp büyütüp burnuma bakardım. Ameliyatınızın üzerinden ne kadar geçti bilmiyorum ama bence biraz zamana bırakın. En az 2 yıl geçsin. Burnunuza odaklanmamaya çalışın. İkinci ameliyatın risklerini alabilecek misin zaman geçince tekrar düşünün. Ben nefes alamadığım için ikinci ameliyatı oldum, şimdi daha kötüyüm. Şekilsel olarak da daha kötü oldu. Pişmanım.
Merhaba bende aynı durumdayım lütfen dönüş yapın aradan 2 ay kadar vakit geçmiş burun ucunuzda düşme yaşandı mı ?O kadar haklısın ki ben ameliyat olalı 17 gün oldu şuan öyle pişmanım ki belki pişman olmak için de çok erken bir süreç. Burun ucum top gibi o kadar geniş duruyorki iner mi geçer mi burun ucum biraz daha iner mi sürekli bunları kafaya takıyorum. Şu sancılı süreç biran önce bitsin her şey güzel olsun istiyorum. Eski halimi e3 özlemiyor değilim daha güzelmişim keşke Rabbimin verdiğini değiştirmeye çalışmasaydım diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?