E estelavin Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Şubat 2016 23 6 86 32 27 Şubat 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi estelavin #1 arkadaslar burun estetiginden sonra dudaklarda incelme oluyormu oluyorsa geciyormu?
B barbikelebek Yeni Üye Kayıtlı Üye 21 Kasım 2015 66 15 3 35 27 Şubat 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi estelavin #2 burun kalkarsa dudakta kalkıyor hafif. benmde dudagm ince bu şeklde biraz daha dolgun görünücek estetkten sonra
burun kalkarsa dudakta kalkıyor hafif. benmde dudagm ince bu şeklde biraz daha dolgun görünücek estetkten sonra
E estelavin Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Şubat 2016 23 6 86 32 27 Şubat 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi estelavin #3 barbikelebek .!.: burun kalkarsa dudakta kalkıyor hafif. benmde dudagm ince bu şeklde biraz daha dolgun görünücek estetkten sonra Genişletmek için tıkla... Cevabin icin tesekkurler. . Yani burunun kalkikligiyla dogru orantili diyosun. Sende henuz ameliyat olmadin sanirim
barbikelebek .!.: burun kalkarsa dudakta kalkıyor hafif. benmde dudagm ince bu şeklde biraz daha dolgun görünücek estetkten sonra Genişletmek için tıkla... Cevabin icin tesekkurler. . Yani burunun kalkikligiyla dogru orantili diyosun. Sende henuz ameliyat olmadin sanirim
B barbikelebek Yeni Üye Kayıtlı Üye 21 Kasım 2015 66 15 3 35 28 Şubat 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi estelavin #4 Hayır bu yaz allah nasip ederse :)
FalanFilan2025 ❤ bin şükür Allah'ım.. Kayıtlı Üye 16 Aralık 2011 13.790 13.669 498 28 Şubat 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi estelavin #5 ben de istiyorum kemik var hazır alınacakken o da çıksın aradan diyorum ama tırım tırım tırsıyorum inşallah güzel geçer ameliyatlarınız kızlar
ben de istiyorum kemik var hazır alınacakken o da çıksın aradan diyorum ama tırım tırım tırsıyorum inşallah güzel geçer ameliyatlarınız kızlar
E estelavin Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Şubat 2016 23 6 86 32 28 Şubat 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi estelavin #6 barbikelebek .!.: Hayır bu yaz allah nasip ederse :) Genişletmek için tıkla... Hadi insallah sorunsuz sıkıntısız :)
barbikelebek .!.: Hayır bu yaz allah nasip ederse :) Genişletmek için tıkla... Hadi insallah sorunsuz sıkıntısız :)
E estelavin Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Şubat 2016 23 6 86 32 28 Şubat 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi estelavin #7 CathyLizzie .!.: ben de istiyorum kemik var hazır alınacakken o da çıksın aradan diyorum ama tırım tırım tırsıyorum inşallah güzel geçer ameliyatlarınız kızlar Genişletmek için tıkla... O duygu karmasası hep var evet ama nihayetinde olucaz bunu Allah hayırlısını versin söyledigin gibi :)
CathyLizzie .!.: ben de istiyorum kemik var hazır alınacakken o da çıksın aradan diyorum ama tırım tırım tırsıyorum inşallah güzel geçer ameliyatlarınız kızlar Genişletmek için tıkla... O duygu karmasası hep var evet ama nihayetinde olucaz bunu Allah hayırlısını versin söyledigin gibi :)