Cilt Bakımı Ürünleri arkadaslar cildim cok hass

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

bebegim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2010
1.018
17
118
arkadaşlar 28 yaşındayım cildimde hala sivilce çıkıyo ve çok kötü leke kalıyo sivilcelerimi çiten kurutmak için negibi bir öneriniz var.ve sivilce lekelerini nasıl geçire bilirim

arkadaşlar 28 yaşındayım cildimde hala sivilce çıkıyo ve çok kötü leke kalıyo sivilcelerimi çiten kurutmak için negibi bir öneriniz var.ve sivilce lekelerini nasıl geçire bilirim

bende 26 yaşındayım ve aynı dertten yana tedavi peşindeyim ( ama sanmıyorum eçeceğini çünkü ben liseden beri tedavi görüyorum ben tekbi yol biliyorum içten kurutan roakutan...ama asla kullanma cildin güzel oluyr ama 2-3 yıl sonra daha kötü oluyor sadece cildinde değil üstelik..doktora gidiyorum ben tavsiyem sende git sağdan soldan duyduklarını sakın uygulama cildden cilde fark ediyor..tek önerim ve bunu kullanbilirsin kükürtlü yadakatranlı sabun cilt temiz kaldıkça sivilce dha az çıkarmış..benim şu anda aşnımda var küçük kçük nasıl geçecek bilmiyorum (((((((((((((

Valla bende tedavi gördüm ama bana fayda etmedi. Hos tedaviye devam edemedim cunku o ilaclar psikolojimi bozdu diye doktor biraktirmisti. ( halusilasyon gormeye baslamistim :) )

Simdi kendimce birseyler yapmaya calisiyorum. Cildim nazli bir bebek misali devamli bakim istiyor. Sabah uyaninca neutrogena pembe greyfurt sabun ile yikiyorum. İse gidince ofiste 2 - 3 saat arayla ya nivea deniz mineralli sabun ya da yine neutregena sabun ile yikamaya devam. Aksam eve girer girmez neutregine pembe greyfurt ve 2-3 saat sonra neutregina soa gleanser maske yapiyorum. Sivilce ve siyah nokta karsiti. Ama cildimde ciddi duzelme oldu. Sivilcelerim baya baya gecti. Siyah noktalarim seyreklesti. Tamamen gecmedi ama ins zamanla onlarda gececek. Benim cildim ciddi anlamda yagli bu kadar yikamaya anca kurutuyorum. Bu kadar kimyasalin; bilmem ilerde zarari bir dokunur mu??

Ya aslina bakarsan bi arkadasim sadece elma sirkesiyle siliyo ve cildi masallah bebek gibi :)

Sanirim herkesin bunyesi, huyu vb farkli oldugu gibi cildi farkli ve de sans isi :) Allah vergisi :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…