Valla bende tedavi gördüm ama bana fayda etmedi. Hos tedaviye devam edemedim cunku o ilaclar psikolojimi bozdu diye doktor biraktirmisti. ( halusilasyon gormeye baslamistim :) )
Simdi kendimce birseyler yapmaya calisiyorum. Cildim nazli bir bebek misali devamli bakim istiyor. Sabah uyaninca neutrogena pembe greyfurt sabun ile yikiyorum. İse gidince ofiste 2 - 3 saat arayla ya nivea deniz mineralli sabun ya da yine neutregena sabun ile yikamaya devam. Aksam eve girer girmez neutregine pembe greyfurt ve 2-3 saat sonra neutregina soa gleanser maske yapiyorum. Sivilce ve siyah nokta karsiti. Ama cildimde ciddi duzelme oldu. Sivilcelerim baya baya gecti. Siyah noktalarim seyreklesti. Tamamen gecmedi ama ins zamanla onlarda gececek. Benim cildim ciddi anlamda yagli bu kadar yikamaya anca kurutuyorum. Bu kadar kimyasalin; bilmem ilerde zarari bir dokunur mu??
Ya aslina bakarsan bi arkadasim sadece elma sirkesiyle siliyo ve cildi masallah bebek gibi :)
Sanirim herkesin bunyesi, huyu vb farkli oldugu gibi cildi farkli ve de sans isi :) Allah vergisi :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.