Arkadaşlar çıldırıyorum acil.

Bende hamileyken oldu sonuna kadar devam etti doğumdan sonra geçti
Çok zor gerçekten aglardim artık ben
Valla evlenmeden önce yoktu. Düğünün ertesi günü bacaklarim üZüntüden titremeye basladim dislerime kadar titredim ondan sonra çıktı bu.
Psikolojik olduğunu biliyorum. Yazarken bile şu anda oturduğum yerde ileri geri sallaniyorum

Aynen benim komple bacaklarim öyle.
Hani hasta olup ateş 39 olunca koyduğunuz islak bez isinmis olur ya. Aynen o şekilde yaniyorum

Kullandığım ilac troid ilacim yani sabit olan o. Bilemedim ya. Genellikle sinirsel oluyormuş. Çok zor durumdayim su an

Evet bu sendrom psikolojik zaten şuan hamile olduğunuz için hormonlarinda etkisiyle bu durumdasiniz bence dr gitseniz ilaç vs. veremez sizinki geçici bir durum bence
Doktor zaten vermez. Bu konuda çok katı.
Inşallah geçicidir. Ama evlendigim günün ertesi günü başladı bacaklarım da titreme. 10 gun sonra falan da bu cikti

Ayy evet berbat bir şey,arada banada olur özellikle yorgun ve uykusuzsam.bu Ramazan'da da çok olmuştu.çözu yok diye biliyorum

Eşimi gördükçe ben deli oluyorum
Ayaklarının altı ateş gibi yanıyor bildiğin
Ama hamile kadınların bir kısmı yaşarmış Doğumdan sonra düzelirmiş
Geçmiş olsun canım
Teşekkür ederim inşallah geçer.
Esini çok iyi anlıyorum. Hele ki yanimizda ki eş de hemen uyuyorsa oracikda dovesimiz geliyor.
Ayni bende yaniyorum ama komple bütün bacaklarim.
Peki esin hiç mi çözüm için bişey yapmazdi

Bendede zaman zaman oluyor ve uyutmuyor
Ben bi keresinde germiştim bacaklarımı bi kaç sn az da olsa rahatladı
Hani sabahları gerinirsin ya onun gibi. Sadece bacakları kasıp gereceksin
Bi dene bakalım en azından uykuya dalmak için yardım eder
Rahatlatırsa ara ara yap
Rahatsız olursun bırak
Geçmiş olsun
Faydası olursa yaz olur mu :))

Huzursuz bacak sendromu bende de var maalesef .
Ayaklarınızı soğuk suyla yıkayıp yatarkende altına yastık koyup uyursanız bir nebze geçebilir.

Yani yerimizde sabit durup bacaklarimi ileriye mi geriyoruz?
Inşallah olur da yazarim

Valla canım bi ilaç verdi doktoru parkinson hastalarının kullandığı bir ilaç ama onu çok sevmiyor ne zaman kullansa bildiğin bayılıyor ve etkisi ertesi gün akşama kadar devam ediyor
Bildiğin yarı uykulu geziyor adam ortada
O yüzden ilaç da fazla kullanmıyor
Eşim ne zaman bi şeye sinirlense ( ki yapı itibariyle çabuk sinirlenir) veya çok çay içse gece sabahlıyor ayağından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…