Arkadaşlar çıldırıyorum acil.

Offf arada bende de olur bacaklarımı yumruklar birbirine vururum yalvar yakar masaj yaptırırım, masaj aletiyle uyusana kadar masaj yaparim. Kolonya ile serinletip sıkı bi çorap giyerim. Bunları yaparken hangisi ise yarar bilmiyorum ama geçer. Ha bi de eşimi bacaklarımın üstüne oturtup baskı uygumaya da calisiyorum arada.

benim eşimde de var o ,yanımızla kiloluk kolonyalar sürüyoruz bol bol ,dayısında da var klima takmış odasına ayaklarına verdirmiş öyle rahat ermiş

Annemde olmuştu kardeşime hamileyken elmas,bütün geceleri balkonda geçmişti adeta.Ağlıyordu ciddi ciddi.Zor birşey gerçekten.Geçmiş olsun.Ama acil deyince dünkü konunla ilgili birşey sandım:)Korkuttun beni...

Bende dikkat ettim de esimle tartistim dün. Ve gecesine uyuyamadim

Selam, Ben Magnezyum takviyesi almıştım hamileyken. Hamilesin oyüzden doktoruna sor o sana en doğru takviyeyi verir.

Evet gerçekten zor durum ya. Bende o raddeye geldim artık.
Yok abla dün verdim sıkıyı 1000 tl yi aldıktan sonra irtibati kesecek.

Tam olarak nasıl oluyor.benim de ayaklarım şişti için kaldırırken ayaklarımda sıkıntı başlıyor hareket etmesem de tak diye irkiliyor.

Şimdi bacim sende hangisi işe yaradi bilemedim ki :)
Kolonya ne amacla sürülüyor bu arada. Onu hiç sürmedim

benim eşimde de var o ,yanımızla kiloluk kolonyalar sürüyoruz bol bol ,dayısında da var klima takmış odasına ayaklarına verdirmiş öyle rahat ermiş
E klimada yok. Kolonya ne icin bu arada canim. Serinlettigi için mi

Aynısı bnde var
İnanır mısınız dün havluyu ıslatıp ayaklarıma koydum rahat uyuyayım diye .

Hala alev alev sınırlerım kalfırmıyor artık

Tam olarak nasıl oluyor.benim de ayaklarım şişti için kaldırırken ayaklarımda sıkıntı başlıyor hareket etmesem de tak diye irkiliyor.
Nasıl oluyor biliyor musun.
Bacaklarin yaniyor sonra bacaklarinin içinde böcek yuruyormus gibi hissiyat . 5 saniye tutamiyorsun koydugun yerde.

Aynısı bnde var
İnanır mısınız dün havluyu ıslatıp ayaklarıma koydum rahat uyuyayım diye .

Hala alev alev sınırlerım kalfırmıyor artık
Carsafin altina sabun koy bakalim bende işe yaramadi ama bununla tamamen geçiren var

Rüyalarınınız çok garipmiş...
Bu arada Allah şifa versin..

Nasıl oluyor biliyor musun.
Bacaklarin yaniyor sonra bacaklarinin içinde böcek yuruyormus gibi hissiyat . 5 saniye tutamiyorsun koydugun yerde.
Yok benimki öyle değil. Magnezyum da kullanıyorum ben.benimki bazen irkilme oluyor.

Amaniiinn bende boşuna oflaya puflaya banyoya gidiyorum ne m.l ım ya.:)
Estağfurullah benim annem de aynı dertten muzdarip ondan gördüm ben de.
Bi de sporcuların zedelenmelerde kullandığı soğutucu spreyler var buz aküleri var ama onlar çoook soğutuyor zararı olabilir diye tek seferlik kullanıyorum. Genelde kolonya

Canm valla benim kansizlk problemm var o yuzdn ayaklarm gecelri uyuşuyo uykudn uyanip o aciyla vurup vurup duruyorm bide benimde hamileligmn basinda hep eşimn beni aldattgini falan göruyodm her gece kabus artk gece olsn istemiyodm simdi bile hala bacak ayak agrisi cekiyorm yani seni anlayabiliyorm cok zor ve kötü bsy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…