Arkadaşlar çıldırıyorum acil.

Aloe vera jelivar madam cocoda ,boyle surunce ferahlatiyor ,buz surmus gibi oluyor ,onu deneyebilirsiniz ,
Stres yapmayin hersey olacagina variyor ,
Gebelik sekerinize bi baksinlar

Magnezyum eksikliği filan olmasın ya. Emjn misin bu hastalik olduguna?

Canım benim çok iyi anlıyorum seni annem de hala çeker en ağırından hemde yıllardır bacaklarına vurdum geceleri .. Kilolu musunuz??kilo çok etken yürüyüş biraz iyi geliyor ..Allah im yardımcın olsun.bazen annem dayanamaz arar gel uyuyamadım diyi

Ben de saçma sapan teoriler kuruyorum zaten. Esimide öyle görüyorum ya. ;

Ayni durumdayiz. Yani bu 8 ay böyle mi sürecek?
canm ayak ve bacak agrilarm sürüyo ama şu saçma sapan rüyalarm geçti ben o rüyalari tam 2 ay gördm ve artk eşimdn şüphelenir olmuştm cok sinir bozucu bi durum valla

Geçmiş olsun. Hamilelikte benim de oldu. Hele son 2 ay asla uyuyamadım. Gündüz zaten pek birşey yok ama gece yatağa girdiğimde mahvoluyordum.

Çok yoruluyorsan, şikayetlerin de artar. Gün içinde imkânın varsa, ayaklarını altına yastık koyarak uzat. Bu şekilde oturup dinlen.

Hamilelikte ilaç kullanamıyorsun zaten.

Ben eşime ovalatıyordum sürekli ama geçmiyor, bıraktığında yine aynı.

Doğumdan sonra düzeldi, yani sürekli olmuyor. Ama uzun yol sonrası veya gün içinde çok fazla ayakta kaldığımda yine aynı şekilde gece uyutmuyor beni.

Ben bacağımı, gece yatakta sürekli sallıyordum. O şekilde rahatlıyordum biraz.

Merhaba gecmis olsun oncelikle,huzursuz bacak sendromu icin.siyah hardal tohumu iyi geliyor.esim kullanmisti .netten bakarsaniz gorursunuz
Ibrahim saracoglu,huysuz bacak sendromu diye yazarsaniz vidyolari var kuru anlatiyor
Ama siz hamilesiniz kullanabilirmisiniz bilmiyorum doktorunuza danisin isterseniz
Allah sifa versin

Nasıl oluyor biliyor musun.
Bacaklarin yaniyor sonra bacaklarinin içinde böcek yuruyormus gibi hissiyat . 5 saniye tutamiyorsun koydugun yerde.
Aynişi bende de var her gece uyuMadan oluyo sınavlarda otururken de olurdu hatta. Çok zor bir durum ama alıştım artık çözümü yokmuş

Benzeri ruyalar ve yanma bendede var. Benimki ayaklarda ama. Once soguk suyla yikiyorum. Sonra soguk kolonya ile ovuyorum. Sonra buzdolabinda beklettigim soguk krem suruyorum bolca. Tam yedirmiyorum ama kremli birakiyorum baya. 15 20 dk idare ediyor o ara uyuyorum zaten :)

Bi ara bendede oldu kendiliğinden geçti ,hamilelikte oluyormuş çok berbat birşey ,doktorunuza danışın bana vitamin takviyesi yapılmıştı o sıra belkide ondan geçti hiç bilmiyorum,ama kalıcı olabiliyor ve ömür boyu ilaç kullanmak zorunda kalinila biliyormuş ,, doktorunuza bahsedin sorununuzdan

Bende de var doğumdan sonra psikiyatriye gidin ilaç veriyor çok iyi geldi. Ayağım leğenin içinde uyuduğumu bilirim

O zaman 10 gün sonra ya kadın doğuma randevum var. Ona bie soruyum

Oncelikle çok geçmiş olsun. Allah kolaylık versin.

Rüyanı yorumlamaya geldim. Artık 3 kişisiniz aileniz büyüyor. Sanırım erkek bebek gelecek. :)

Ya bende de var o başbelası sendromdan. Strese bağlı olarak dönem dönem tekrarlıyor. Aklımdan çıkarmaya, başka şeyle uğraşmaya kalksam da olmuyor.

Oncelikle çok geçmiş olsun. Allah kolaylık versin.

Rüyanı yorumlamaya geldim. Artık 3 kişisiniz aileniz büyüyor. Sanırım erkek bebek gelecek. :)
Aaa nerden bu yorumu çıkardın ki canim. :)
Herkes erkek diyor genelde

Ya bende de var o başbelası sendromdan. Strese bağlı olarak dönem dönem tekrarlıyor. Aklımdan çıkarmaya, başka şeyle uğraşmaya kalksam da olmuyor.
Allahim vermesin ama bir yerin ağrır ilaç icersin Rabbim de sifasini verir geçer.
Buna ilaç da yok.

Şu an herkez öyle diyor ama benim ki hamile kalinca başlamadı ki 2 aydır var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…