- 25 Nisan 2010
- 5.180
- 7.605
- 398
evet hastalık ve tam tedavi yok çok illet birşey rabbim yardim etsinMagnezyum eksikliği filan olmasın ya. Emjn misin bu hastalik olduguna?
canm ayak ve bacak agrilarm sürüyo ama şu saçma sapan rüyalarm geçti ben o rüyalari tam 2 ay gördm ve artk eşimdn şüphelenir olmuştm cok sinir bozucu bi durum vallaBen de saçma sapan teoriler kuruyorum zaten. Esimide öyle görüyorum ya. ;
Ayni durumdayiz. Yani bu 8 ay böyle mi sürecek?
Evet Yatar vaziyette sırtüstü olur artık nasıl yatıyorsanYani yerimizde sabit durup bacaklarimi ileriye mi geriyoruz?
Inşallah olur da yazarim
Aynişi bende de var her gece uyuMadan oluyo sınavlarda otururken de olurdu hatta. Çok zor bir durum ama alıştım artık çözümü yokmuşNasıl oluyor biliyor musun.
Bacaklarin yaniyor sonra bacaklarinin içinde böcek yuruyormus gibi hissiyat . 5 saniye tutamiyorsun koydugun yerde.
Benzeri ruyalar ve yanma bendede var. Benimki ayaklarda ama. Once soguk suyla yikiyorum. Sonra soguk kolonya ile ovuyorum. Sonra buzdolabinda beklettigim soguk krem suruyorum bolca. Tam yedirmiyorum ama kremli birakiyorum baya. 15 20 dk idare ediyor o ara uyuyorum zaten :)Evet cildiriyorum.
Günlerdir doğru düzgün uyuyamiyorum.
Allah aşkına huzursuz bacak sendromu denen illet yüzünden çıldırıyorum ya.
Bacaklarim yaniyor .
bir yere 10 saniyeden fazla bacagimi koyamiyorum ya.
Çıldırıyorum nolur beni anlayan ciksin.
Tamam Allah kimseyi hastalikla imtihan etmesin .
Ama sinirlerim çok bozuluyor.
Hayır bacaklarimi soğuk suya sokuyorum yok. Buz koyuyorum yok.
Sabun koyuyorlarmis carsafin altina onu da yaptim günlerce yok.
Zaten hamilelikten surekli sacma sapan ruyalar görüyorum. Surekli ruyamda icim dışına cikana kadar aglamalar.
Bugün hele bir ruya gormusum akillara zarar. Eşim beni başkasıyla evlendiriyor ve damatin evine kadar bir kolumda esim ,diğer kolumda yeni kocam.
Eve girince sıkıntıdan sigara icmek istiyorum ama yeni damat puro veriyor.
Böyle saçma böyle deli rüyalar.
Çok rahatsizim benim gibi olup çözüm bulan var mi ?
Evet cildiriyorum.
Günlerdir doğru düzgün uyuyamiyorum.
Allah aşkına huzursuz bacak sendromu denen illet yüzünden çıldırıyorum ya.
Bacaklarim yaniyor .
bir yere 10 saniyeden fazla bacagimi koyamiyorum ya.
Çıldırıyorum nolur beni anlayan ciksin.
Tamam Allah kimseyi hastalikla imtihan etmesin .
Ama sinirlerim çok bozuluyor.
Hayır bacaklarimi soğuk suya sokuyorum yok. Buz koyuyorum yok.
Sabun koyuyorlarmis carsafin altina onu da yaptim günlerce yok.
Zaten hamilelikten surekli sacma sapan ruyalar görüyorum. Surekli ruyamda icim dışına cikana kadar aglamalar.
Bugün hele bir ruya gormusum akillara zarar. Eşim beni başkasıyla evlendiriyor ve damatin evine kadar bir kolumda esim ,diğer kolumda yeni kocam.
Eve girince sıkıntıdan sigara icmek istiyorum ama yeni damat puro veriyor.
Böyle saçma böyle deli rüyalar.
Çok rahatsizim benim gibi olup çözüm bulan var mi ?
Aaa nerden bu yorumu çıkardın ki canim. :)Oncelikle çok geçmiş olsun. Allah kolaylık versin.
Rüyanı yorumlamaya geldim. Artık 3 kişisiniz aileniz büyüyor. Sanırım erkek bebek gelecek. :)
Allahim vermesin ama bir yerin ağrır ilaç icersin Rabbim de sifasini verir geçer.Ya bende de var o başbelası sendromdan. Strese bağlı olarak dönem dönem tekrarlıyor. Aklımdan çıkarmaya, başka şeyle uğraşmaya kalksam da olmuyor.
Ayagimi legene koysam legendede durmaz ki ayagimBende de var doğumdan sonra psikiyatriye gidin ilaç veriyor çok iyi geldi. Ayağım leğenin içinde uyuduğumu bilirim
Şu an herkez öyle diyor ama benim ki hamile kalinca başlamadı ki 2 aydır varBi ara bendede oldu kendiliğinden geçti ,hamilelikte oluyormuş çok berbat birşey ,doktorunuza danışın bana vitamin takviyesi yapılmıştı o sıra belkide ondan geçti hiç bilmiyorum,ama kalıcı olabiliyor ve ömür boyu ilaç kullanmak zorunda kalinila biliyormuş ,, doktorunuza bahsedin sorununuzdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?