- 10 Ekim 2009
- 1.127
- 634
- 648
- Konu Sahibi audrey2016
-
Bence de karismayin mali islerine. Yapamiyorsa zorlamanin alemi yokki. Ne yapabilir ki mekan sahibi para istiyosa. Arkadasiniza esinizin elinden geleni yaptigini ancak mekan sahibinin para alacagini soyleyin.
Sonra arkadaşımı aradı mesafeli gibi bir sesle kendi para almayacağını mekanın parasına birşey diyemeyeceğini söyledi konuşması bitince telefonumu bana firlattı elimi tutmasam ayağımda uyuyan oğluma gelecekti yavaş ol dedim s.ktir git dedı düzgün konuş çocuğun ayağına gelecek dedim kapa çeneni bir daha benim mali işlerime sakın karışma dedi.
Keşke karışmasaydın.
Cok uzuldum esiniz cok kaba davranmis size terbiyesiz adam insallah gonlunuzu alir ne diyecegimi bilemedim
Bence de esinizin uzerine gitmeyin bu konuda. Arayip arkadasiniza da soylemis zaten durumu. Mekan sahibi istiyorsa esinizin yapacagi birsey yok bence.
Esiniz haklı. En iyisi karismamak.
Yaptıği yanlis ama belki mekan sahibine karsi zor durumda kalmamak icin soylemistir..
En iyisi arkadaşlariniza sizin yapabileceğiniz seyler uzerinden sozler verin ve yardim edin. En uygunu bu.
Bende esime yardimimiz olsun, cok iyi insan, hatir gonul falan dedim hep. Esimde kirmadi beni hic sağolsun. Ama yaptığım iyiliklerden hep pisman oldum. maddi olarak yaptıklarımdan, manevi olarak yaptiklarimdan hepsinden iste. Nankorlerin hepsi bana denk geldi sanki. Kimse icin degmez bunu gordum. Esim her yedigim darbe sonrasi gördün mu ne iyi dostmus diyor. Hakli. Susuyorum.
Hatalisin. Durduk yere kocanla arani bozdun. Kocan simdi para almiyo mutlu musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?