Arkadaşlar Çok Acil Fikir Lütfen...

audrey2016

" oğlum ,eşim herseyim... "
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2009
1.127
634
648
Arkadaşlar eşim ek iş olarak müzisyenlik yapıyor en yakın arkadaşımızın nişanı olacak esimin müzik yaptığı yerde olacakmış nişanı eşimden rica ettim indirim yapsın diye mekan sahibi başka zamanlarda şu - bu sebeplerden hatır gönül vs. çok çok ucuza nişan - kına çok yaptırdı ...

İlk başta para almasam mı acaba dedi çok sevindim cok yakın arkadaşım çünkü ben şahsen para almaz diye düşündüm bunlar hayatta 1 kere olan şeyler ve arkadaşımız sonuçta,alacagı 100-200 lira bizi zengin etmez...

5-10 dk once mekan sahibiyle konusurken ben eşimin vasıtasıyla tanıyorum eşimin arkadaşı , arkadaşmış, hatırmiş, gonülmüş bunlar boş şeyler geçeceksin bunları biz ne arkadaşlar gördük öyle dedi, ki arkadaşım diye söylemiyorum çok sevecen ,çok saygılı , çok hatırnaz , çok vefalıdır, en ufak bir kusuru olmadı bu zamana kadar bunları duyunca çok gücüme gitti aferin sana, çok saol dedim ve çıktım.

Teli kapatınca kavgaya tutuştuk ben senin arkadaşın olsaydı şahsen hem para almazdım hemde mekandan indirim isterdim dedim o da bana yok ben senin gözünde ne kadar değersiz olduğumu gördüm arkadaşın daha önemliymiş dedi bende ne alaka ben arkadasıma indirim olur filan demedim, sana başka ona başka konuşmadım, ben senin vasıtanla tanışmama rağmen dışlamadım arkadaşımı bunlar hayatta 1 kere olan şeyler ben kimseye birşey demeden senden birşey rica ettim sadece, sen benimle başka mekancıyla başka konuşuyorsun o zaman bana ben indirim yapamam arkadaş ihtiyacım var de anlarım beni kandırmaya çalışma dedım.

Sonra arkadaşımı aradı mesafeli gibi bir sesle kendi para almayacağını mekanın parasına birşey diyemeyeceğini söyledi konuşması bitince telefonumu bana firlattı elimi tutmasam ayağımda uyuyan oğluma gelecekti yavaş ol dedim s.ktir git dedı düzgün konuş çocuğun ayağına gelecek dedim kapa çeneni bir daha benim mali işlerime sakın karışma dedi.

Size yemin ederim 9 senedir tanışıyoruz ilk defa böyle birşey istedim hiç hatrım yokmuş ettiği sözlere nasıl kırıldım anlatamam.

Sizden öğrenmek istediğim ben artık ücretsiz yapmasını istemiyorum nişanı, ama arkadaşıma nasıl söyleyeyim yada birşey söylemeyeyim mi çok kararsızım fikirlerinizi yazarsanız çok sevinirim ...

Bence de karismayin mali islerine. Yapamiyorsa zorlamanin alemi yokki. Ne yapabilir ki mekan sahibi para istiyosa. Arkadasiniza esinizin elinden geleni yaptigini ancak mekan sahibinin para alacagini soyleyin.

Bence de karismayin mali islerine. Yapamiyorsa zorlamanin alemi yokki. Ne yapabilir ki mekan sahibi para istiyosa. Arkadasiniza esinizin elinden geleni yaptigini ancak mekan sahibinin para alacagini soyleyin.

Mekan parası değil zaten mekan parası haricinde kendi alacağı müzisyen parasında ta almaz yada indirim yapar diye düşünmüştüm.

Bence de esinizin uzerine gitmeyin bu konuda. Arayip arkadasiniza da soylemis zaten durumu. Mekan sahibi istiyorsa esinizin yapacagi birsey yok bence.

Gereken soylenmis bundan sonrasina karisma ama esinin sana olan kaba tutumunu bir sekilde ona odetmen gerek.

Keşke karışmasaydın.

Arkadaşım rica etti zaten o vesileyle bende karışmiş oldum hem insan arkadaşına bu kadarcık birşeyler yapmazsa nerde arkadaşlık asıl eşimin arkadaşı onun sayesinde tanıştık kaynaştık birazda o yüzden yapar diye umdum.

Bence de esinizin uzerine gitmeyin bu konuda. Arayip arkadasiniza da soylemis zaten durumu. Mekan sahibi istiyorsa esinizin yapacagi birsey yok bence.

Mekan parası değil zaten ona tabikide karışamaz ben kendi alacağı müzisyenlik parasından bahsetmiştim

Esiniz haklı. En iyisi karismamak.

Yaptıği yanlis ama belki mekan sahibine karsi zor durumda kalmamak icin soylemistir..

En iyisi arkadaşlariniza sizin yapabileceğiniz seyler uzerinden sozler verin ve yardim edin. En uygunu bu.

Bende esime yardimimiz olsun, cok iyi insan, hatir gonul falan dedim hep. Esimde kirmadi beni hic sağolsun. Ama yaptığım iyiliklerden hep pisman oldum. maddi olarak yaptıklarımdan, manevi olarak yaptiklarimdan hepsinden iste. Nankorlerin hepsi bana denk geldi sanki. Kimse icin degmez bunu gordum. Esim her yedigim darbe sonrasi gördün mu ne iyi dostmus diyor. Hakli. Susuyorum.

Ben arkadaşıma indirim filan yaptırırım sözü vermedim zaten melan parası harıcınde kendı alacagı muzısyenlık parası için rica ettim diretmedim , elden alacaktı parayı mekan sahıbıne karsı zor durumda kalacagı bir durum yok zaten soyledıklerınızde haklısınız ama bu zamana kadar en ufak bir saygısızlıgı vefasızlıgı olmadı arkadaşımın

Bence artık bir şey deme arkadaşına.
Bu durumu kabul etmek zorundasın cebinden arkadaşın adına ödeyemeyeceğine göre.
Arkadaşına tekrardan arayıp para vericeksiniz diyip rezil olmaktan iyidir

Hatalisin. Durduk yere kocanla arani bozdun. Kocan simdi para almiyo mutlu musun?

Mutluyum... Sizin geçiminizide biz karşılıyor olmalıyız ki bu kadar sinirlenesiniz...

Ne bu celallenme ??? Arkadaş ,dost vs. Bunlar benim için önemli şeyler kuru kuruya olmaz arkadaşlık ihtiyacı olduğunda yanında olacaksın arkadaşının,birşeyler yapabiliyorsan yapacaksın bende böyle

peki neden bu kadar tepki gösterdi acaba

sizin bilmediğiniz eşinizin bildiği bir yamuk yapma durumu vs olabilir mi

ya da aralarında bir atışma vs

hani cidden o para hayati önemde değilse neden bu kadar büyüttü

bizim de oldu benzer durum eşimle birlikte çalışıyoruz bir işi ona verdim yap diye neyse yaptı ama işte kim bu da ne hatrı var da vs vs bıdılandı durdu ki kendisi sokaktaki hiç tanımadığı insanların işlerini yapar

aman var demek ki hatrı yap dedim konu kapandı, unutmuştur bile muhtemelen

eşiniz çok fazla arkadaşını ücretsiz yaptırdıysa mekandan yüzü kalmamıştır artık.

bence üstelemeniz yanlış olmuş. mekan sahibi istediyse ne yapabilir ki? ha kendi ücret almasın tabi ki, o kısımda üsteleyebilirdiniz.

ama küfür etmesi telefon atması çok saygısızca, kesinlikle tepkinizi koyun. ne oluyor bu adamlara ya, insan karısına küfür eder mi hiç?

Sonuçta siz yapsanız işi indirim yaparsınız ama eşinizden indirim istemeside hoş degil, yapacak adam kendi teklif eder zaten bir mekanı tutabilen ikiyüz lira fazlada verebilir, eşiniz arkadaşlıklara önem vermeyen biri olabilir.Kendinizi kötü etmeyin birdaha dersiniz ben karışmıyorum, eşimi ara konuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…