• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar Çok Acil Fikir Lütfen...

eşinizi zor durumda bırakmışsınız,mali işlerine müdahale etmişsiniz,adam sinirlenmiş..üçüncü şahışlar hatta bu kardeşiniz bile olsa ilişkinizi zedelemeye meyletmişsiniz,değmez..tamam eşinize teklif etmişsiniz olmamış ama kavga etmek nedir arkadaş yüzünden.eşiniz oradan size ekmek kazanıyor,mekan sahibi kızıp işten çıkarsa siz mağdur olursunuz arkadaşınızın umrunda bile olmaz..benim eşim aşçı,,bir kaç arkadaşım rica etti eşlerine iş ayarladı,sonra yüzünü kara çıkardılar..bir daha bana hatır gönül işleri getirme dedi tamam dedim..söyleyenlere de diyorum eşim bi daha bana şuna buna iş bul deme dedi diyorum konuyu kapatıyorum..anam babam için bile huzurumu bozamam doğrusu

Eşim haksızsa hiç tanımadığım biri çin bile bozarım o huzuru bu herkez için geçerli... Benim hiç alındığım kızdığım şeyler yok mu herşey karşılıklıdır.

O mali işlerde bende varım beraber yaşıyoruz o para kazanıyor ama bende bu evi geçindiriyorum idare ediyorum bazı şeylerden tasarruf yapıyorum tek yaşamıyor sonuçta...

Kuaföre kaş için bile gitmiyorum kendim alıyorum, üstüme başıma yılda 1 defa 1-2 parça kıyafet alıyorum , arkadaslarımla bile bir cafeye gitmiyorum makyaj malzemesi desen oda yılda 1-2 defa ruj- deodorant- pudra filan alırım ben daha 26 yaşındayım makyaj yapmayı seven biriyim bende her istediğimi alayım isterim ,gezeyim tozayım...

Ama olmuyor çocuğum var , çalışmıyorum evli biriyim ve eşime yardımcı olmam gerektiğinin farkındayım. Emin olun daha yazmadığım mali açıdan çok katkım var...

Herkez için istemem bunu senelerdir hiçbir kusur görmediğim en yakın arkadaşımız için istedim , insan hiç tanımasada eşi hatrı için yapar...

bu küfür ve şiddet meselesinden hoşlanmadım. sakin ve iyi bir anınızda yumuşak bir şekilde bu konuyu konuşun. bir evlilikte bunların olmaması gerektiğini saygı kurallarını bozmamak gerektiğini bu tavırları ilerlerse sizin içinizde bir şeyler kopacağını söyleyin ayrılmaya geleceğini ima edin ama güzelce. umarım karar alıp bir daha dikkat eder ve yapmaz. ne yazık ki böyle böyle başlıyor saygısızlıklar ailede, resetlemek lazım.

Söylediğiniz gibi çok konuştum, yine konuşacağım belki içimden birşeyler kopacak , ayrılırım meselesinden etkilenir .

Çünkü böyle giderse cidden sonu bu olacak ben ona hiç karşilik vermezken bunları yapmasını hazmedemiyorum.

Söylediğiniz gibi çok konuştum, yine konuşacağım belki içimden birşeyler kopacak , ayrılırım meselesinden etkilenir .

Çünkü böyle giderse cidden sonu bu olacak ben ona hiç karşilik vermezken bunları yapmasını hazmedemiyorum.

eğer dozu artıyorsa her seferinde küfürlerin ve şiddetin bir şeyler yapmak lazım. bu gerginlik bir ailede olmamalı. umarım her şey düzelirHoppa

tabi ki siz eşinizi daha iyi tanırsınız.
ama bir arkadaş için bu da mı yapılmayacak artık.değmeyecek biri olsa sizde istemezdiniz bunu diye düşünüyorum.
benim için arkadaşlıklar çok önemlidir.o yüzden size hak verdim

Arkadaşlarım benim içinde çok önemli , eşimde çok çok önemli ama haklı olduğunda... Sırf huzurum bozulmasın,eşim sinirlenmesin diye susamam.
Bu zamana kadar hiç karışmadım ama gerçekten çok nadir bulunan dostluklar varya öyle bir dostum var.

Son derece haklisn bence bunda ne var yani .esinin en yakin arkadsi indirim yapsa ne olurdu esini arkadasina karsi mahcup duruma dusurmezdi bi gonul hoslugu olurdu.

Yuh yaa ne demek telefonu fırlatmak?! Ya sana yada çocuğa gelseymiş?
Ne kadar paragöz biri. Allah ıslah etsin.

Oğlum ayağımdaydı hemde sert fırlattı elime gelmese uyuyan çocuğa gelecekti... Çok zoruma gidiyor her sinirlendiğinde bu davranışları...

Para alsaydı keşke bana deseydi ki arkadaşım kusura bakma ben parasız yapmam amenna ama bu davranışı hiç iyi olmadı

Son derece haklisn bence bunda ne var yani .esinin en yakin arkadsi indirim yapsa ne olurdu esini arkadasina karsi mahcup duruma dusurmezdi bi gonul hoslugu olurdu.

Aynen öyle...böyle güzel bir şey için gerek yok böyle şeylere arkadaşına gerektiğinde yapabiliyorsan yardımın dokunmalı, arkadaşlık sürekli çıkar için olmayacağı gibi kuru kuruya da olmaz . Mesajınız için çok teşekkürler.

Ricaederim cnm . Bende sana sonuna kadar katiliyorum Arkadaslik boyle gunlerde belii olur.Ama bunun farkinda olan nadir insanlardansizz. Bunun icin esin seninle sorun yasiyosa ayip onun ayibidir Guzel Yuregine Saglik

En az 100 çok yakın akrabası gelecek olan birinin 80 metre karede nişan yapması pek mümkün değil mekanda düğün salonu değil zaten canlı müzik yapılan bir yer ...

Her imkanı olan salon tutmasını bilir zaten ilk defa nişan -düğün yapacak olan herkez ister güzel bir yerde olmasını ve herkez imkanları dahilinde yapabildiğini yapar.

Kavga eden tarafta ben değildim. Ben ondan birşey rica ettim iki taraflı konuşurken yakalayınca aferin sana dedim sadece küfür edip , bağıran , telefon firlatan kendisiydi o zaman bile sukunetimi korudum.

İnsanın biraz eşinde hatrıda olmalı diye düşünüyorum...
Valla fikrimizi sormuşsun ben de söyledim. 100 akrabası gelecekse bu senin değil onların sorunu bana göre onlar için eşinle tartışmaya girmen ya da eşine sormadan emrivaki yapman hoş değil.

Arkadaşlar eşim ek iş olarak müzisyenlik yapıyor en yakın arkadaşımızın nişanı olacak esimin müzik yaptığı yerde olacakmış nişanı eşimden rica ettim indirim yapsın diye mekan sahibi başka zamanlarda şu - bu sebeplerden hatır gönül vs. çok çok ucuza nişan - kına çok yaptırdı ...

İlk başta para almasam mı acaba dedi çok sevindim cok yakın arkadaşım çünkü ben şahsen para almaz diye düşündüm bunlar hayatta 1 kere olan şeyler ve arkadaşımız sonuçta,alacagı 100-200 lira bizi zengin etmez...

5-10 dk once mekan sahibiyle konusurken ben eşimin vasıtasıyla tanıyorum eşimin arkadaşı , arkadaşmış, hatırmiş, gonülmüş bunlar boş şeyler geçeceksin bunları biz ne arkadaşlar gördük öyle dedi, ki arkadaşım diye söylemiyorum çok sevecen ,çok saygılı , çok hatırnaz , çok vefalıdır, en ufak bir kusuru olmadı bu zamana kadar bunları duyunca çok gücüme gitti aferin sana, çok saol dedim ve çıktım.

Teli kapatınca kavgaya tutuştuk ben senin arkadaşın olsaydı şahsen hem para almazdım hemde mekandan indirim isterdim dedim o da bana yok ben senin gözünde ne kadar değersiz olduğumu gördüm arkadaşın daha önemliymiş dedi bende ne alaka ben arkadasıma indirim olur filan demedim, sana başka ona başka konuşmadım, ben senin vasıtanla tanışmama rağmen dışlamadım arkadaşımı bunlar hayatta 1 kere olan şeyler ben kimseye birşey demeden senden birşey rica ettim sadece, sen benimle başka mekancıyla başka konuşuyorsun o zaman bana ben indirim yapamam arkadaş ihtiyacım var de anlarım beni kandırmaya çalışma dedım.

Sonra arkadaşımı aradı mesafeli gibi bir sesle kendi para almayacağını mekanın parasına birşey diyemeyeceğini söyledi konuşması bitince telefonumu bana firlattı elimi tutmasam ayağımda uyuyan oğluma gelecekti yavaş ol dedim s.ktir git dedı düzgün konuş çocuğun ayağına gelecek dedim kapa çeneni bir daha benim mali işlerime sakın karışma dedi.

Size yemin ederim 9 senedir tanışıyoruz ilk defa böyle birşey istedim hiç hatrım yokmuş ettiği sözlere nasıl kırıldım anlatamam.

Sizden öğrenmek istediğim ben artık ücretsiz yapmasını istemiyorum nişanı, ama arkadaşıma nasıl söyleyeyim yada birşey söylemeyeyim mi çok kararsızım fikirlerinizi yazarsanız çok sevinirim ...
Esinizin tavri cok kaba ve sacma.

Ancak boyle onemli gunler omurde 1 olur evet o yuzdende herkes mali durumunu ayarlar bi sekilde. Yani sonucta orda insanlari eglendirmek icin yedirmek icin ter doken insanlarin hatir gonul diye emegini almamasina karsiyim.

Eşinizin o şekilde kaba davranması, küfür etmesi gerçekten çok incitici. Artık yapsa bile kıymeti olmaz , çok haklısınız :(
..

Bence arkadaşınızla konuşun, mekan sahibi sorun çıkardı deyin. Sanıyorum yapacak başka bir şey yok.
Peki arkadaşınızla konuşmuş ya eşiniz, arkadaşınız ne dedi ?
..
Eşinizin aklındaki herneyse , haklı mi de bilmiyorum ama davranış şekli ile tamamen haksız duruma düşmüş.
Ve evet haklısınız , arkadaşlık böyle günlerde belli olur.
En özel gününde , 200, 300 tl.ilk bir ikram kimseye dokunmaz.

Bir arkadaşın yazdığı gibi , acaba patrona alttan alta mesaj mi yollamak istedi ?

canım valla fikir sormuşsun fikrimizi söyledik..senden yana olanlara teşekkür,senden yana olmayanlara tepki...eşinle aranızdaki sorunlar bu arkadaş konusundan daha fazla gibi..kendi aranızda halledin bence..olmaz böyle

Ben olsam netleştirmeden durumu arkadaşıma kesin birşey söylemezdim,siz sanki söz vermişsiniz de tutamamışsınız gibi olmuş anladığım kadarıyla.
Bir de eşinin sana olan tavrı çok yanlış.

Arkadaşlar eşim ek iş olarak müzisyenlik yapıyor en yakın arkadaşımızın nişanı olacak esimin müzik yaptığı yerde olacakmış nişanı eşimden rica ettim indirim yapsın diye mekan sahibi başka zamanlarda şu - bu sebeplerden hatır gönül vs. çok çok ucuza nişan - kına çok yaptırdı ...

İlk başta para almasam mı acaba dedi çok sevindim cok yakın arkadaşım çünkü ben şahsen para almaz diye düşündüm bunlar hayatta 1 kere olan şeyler ve arkadaşımız sonuçta,alacagı 100-200 lira bizi zengin etmez...

5-10 dk once mekan sahibiyle konusurken ben eşimin vasıtasıyla tanıyorum eşimin arkadaşı , arkadaşmış, hatırmiş, gonülmüş bunlar boş şeyler geçeceksin bunları biz ne arkadaşlar gördük öyle dedi, ki arkadaşım diye söylemiyorum çok sevecen ,çok saygılı , çok hatırnaz , çok vefalıdır, en ufak bir kusuru olmadı bu zamana kadar bunları duyunca çok gücüme gitti aferin sana, çok saol dedim ve çıktım.

Teli kapatınca kavgaya tutuştuk ben senin arkadaşın olsaydı şahsen hem para almazdım hemde mekandan indirim isterdim dedim o da bana yok ben senin gözünde ne kadar değersiz olduğumu gördüm arkadaşın daha önemliymiş dedi bende ne alaka ben arkadasıma indirim olur filan demedim, sana başka ona başka konuşmadım, ben senin vasıtanla tanışmama rağmen dışlamadım arkadaşımı bunlar hayatta 1 kere olan şeyler ben kimseye birşey demeden senden birşey rica ettim sadece, sen benimle başka mekancıyla başka konuşuyorsun o zaman bana ben indirim yapamam arkadaş ihtiyacım var de anlarım beni kandırmaya çalışma dedım.

Sonra arkadaşımı aradı mesafeli gibi bir sesle kendi para almayacağını mekanın parasına birşey diyemeyeceğini söyledi konuşması bitince telefonumu bana firlattı elimi tutmasam ayağımda uyuyan oğluma gelecekti yavaş ol dedim s.ktir git dedı düzgün konuş çocuğun ayağına gelecek dedim kapa çeneni bir daha benim mali işlerime sakın karışma dedi.

Size yemin ederim 9 senedir tanışıyoruz ilk defa böyle birşey istedim hiç hatrım yokmuş ettiği sözlere nasıl kırıldım anlatamam.

Sizden öğrenmek istediğim ben artık ücretsiz yapmasını istemiyorum nişanı, ama arkadaşıma nasıl söyleyeyim yada birşey söylemeyeyim mi çok kararsızım fikirlerinizi yazarsanız çok sevinirim ...
Bence hiç karışmamalıydın.İş ayrı dostluk ayrı.O da bi ekmek parası.Eşinin mekan sahibiyle diyaloğunu bilmiyorsun.Oradaki durumu bilmiyorsun.İlla arkadaşına bi jest yapmak istiyorsun o para değerinde takı takabilirsin.

Eşimin elden alacağı bir para bu patronuyla bir ilgisi yok müzisyenlık parası mekan parasına karışamaz zaten.

Düğün -nişan yapan insanlar saçma sapan insanlar mı oluyor? Hem eşim niye ezilsin 30 yaşında adam...arkadaşımın neredeyse bütün akrabaları eşimi tanıyor hiçbir saygısızlıklarıda olmadı bu zamana kadar, akrabaları geldi diye küçük çocuklar gibi şımaracaklar mı ne alakası var ?
1. Algıda seçicilik örneğisin, tebrik ederim
2. Nişan vs yapan insanlar saçma sapan değil, orda toplanan insanlardan illaki saçma sapan her gecede vardır. Yüzdelik olayları bilirsin
3. Kocanın emeğiyle alacağı paraya bu kadar karışman hoş değil
4. Kesinlikle seninle tartışmak istemiyorum
5. Sana aksi görüşlere bahanelerle açıklama yapacaksan, beni haklı bulun yaz ki biz de seni görmezden gelelim bari
6. 30yaşında olunca insan işinde çok rahat falan mı oluyor? Hiç bir iş yoktur ki günlük gülistanlık, stressiz olsun.

Eşinizin o şekilde kaba davranması, küfür etmesi gerçekten çok incitici. Artık yapsa bile kıymeti olmaz , çok haklısınız :KK43:
..

Bence arkadaşınızla konuşun, mekan sahibi sorun çıkardı deyin. Sanıyorum yapacak başka bir şey yok.
Peki arkadaşınızla konuşmuş ya eşiniz, arkadaşınız ne dedi ?
..
Eşinizin aklındaki herneyse , haklı mi de bilmiyorum ama davranış şekli ile tamamen haksız duruma düşmüş.
Ve evet haklısınız , arkadaşlık böyle günlerde belli olur.
En özel gününde , 200, 300 tl.ilk bir ikram kimseye dokunmaz.

Bir arkadaşın yazdığı gibi , acaba patrona alttan alta mesaj mi yollamak istedi ?

Sanırım öyle düşündü. Mekan sahibi eşime bıraktığını soylemış müzisyenlik parasını madem arkadaşsınız sız halledin kendi aranızda demiş alacak verecekten mekan sahıbının haberı olmayacak .

Arkadaşım çok sevindiğini söyledi çok teşekkür etti çok duyamadım :)

Eşimle konustum onunda kendince haklı olduğu yerler vardı özür diledi küfür meselesinide konuştuk biraz şakaya vurdu onun için özel olarak konuşacağım.

Bu akşamki gibi anlatsaydı dün akşam hiçbir mesele olmayacaktı ama oldu inşallah düzelir herşey demekten başka birşey gelmiyor elimden ...

canım valla fikir sormuşsun fikrimizi söyledik..senden yana olanlara teşekkür,senden yana olmayanlara tepki...eşinle aranızdaki sorunlar bu arkadaş konusundan daha fazla gibi..kendi aranızda halledin bence..olmaz böyle

Siz bir kaç kişi sözleşip aynı cümleleri yazıyorsunuz sanırım .
Şimdi sen böyle konuştunya çok haklı çıktın benim aklım başıma geldi saol teşekkür ederim .

Nasıl laf sokup yersem değilde bir kadın olarak beni anlamaya çalışsaydınız keske ben sırf eşimin ,annemin ,babamın gönlü olsun aman onlar sinirlenmesin diye hayatımdaki diğer insanların önemini yitiremem.

Back
X