- 10 Ekim 2009
- 1.127
- 634
- 648
- Konu Sahibi audrey2016
eşinizi zor durumda bırakmışsınız,mali işlerine müdahale etmişsiniz,adam sinirlenmiş..üçüncü şahışlar hatta bu kardeşiniz bile olsa ilişkinizi zedelemeye meyletmişsiniz,değmez..tamam eşinize teklif etmişsiniz olmamış ama kavga etmek nedir arkadaş yüzünden.eşiniz oradan size ekmek kazanıyor,mekan sahibi kızıp işten çıkarsa siz mağdur olursunuz arkadaşınızın umrunda bile olmaz..benim eşim aşçı,,bir kaç arkadaşım rica etti eşlerine iş ayarladı,sonra yüzünü kara çıkardılar..bir daha bana hatır gönül işleri getirme dedi tamam dedim..söyleyenlere de diyorum eşim bi daha bana şuna buna iş bul deme dedi diyorum konuyu kapatıyorum..anam babam için bile huzurumu bozamam doğrusu
Eşim haksızsa hiç tanımadığım biri çin bile bozarım o huzuru bu herkez için geçerli... Benim hiç alındığım kızdığım şeyler yok mu herşey karşılıklıdır.
O mali işlerde bende varım beraber yaşıyoruz o para kazanıyor ama bende bu evi geçindiriyorum idare ediyorum bazı şeylerden tasarruf yapıyorum tek yaşamıyor sonuçta...
Kuaföre kaş için bile gitmiyorum kendim alıyorum, üstüme başıma yılda 1 defa 1-2 parça kıyafet alıyorum , arkadaslarımla bile bir cafeye gitmiyorum makyaj malzemesi desen oda yılda 1-2 defa ruj- deodorant- pudra filan alırım ben daha 26 yaşındayım makyaj yapmayı seven biriyim bende her istediğimi alayım isterim ,gezeyim tozayım...
Ama olmuyor çocuğum var , çalışmıyorum evli biriyim ve eşime yardımcı olmam gerektiğinin farkındayım. Emin olun daha yazmadığım mali açıdan çok katkım var...
Herkez için istemem bunu senelerdir hiçbir kusur görmediğim en yakın arkadaşımız için istedim , insan hiç tanımasada eşi hatrı için yapar...