arkadaşlar çok acil

minigim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2012
2
0
36
İstanbul
24 haftalık hamileyim dobler de bebeğimle aramda olan artel lerden birinin eksik olduğunu ve kalbinin sol köşesinde bir sorun olduğunu söyledi lütfennn minik kızım için dua edin bu hafta dr tekrar gitcemm amniyosentez ve kordosentenz istediler emin olmak için ben minik kuşumu riske etmek istemiyorum noluur dua edin bebeğim sağlıklı olsun birde böyle bişey başına gelen varmı ((

inşallah yanlış tespittir ve bebeğin sağlıklıdır
bence tek doktorla sınırlı kalma başka bir doktora daha git bazen yanlış teşhisten kötü sonuçlar çıkabiliyor.
umarım sağlıcakla alırsın bebeğini kucağına

canım inşallah yanlış teşhisdir. bazen amniyosentez yapıp para kazanmak için mahsus yapıyorlar benimde başıma geldi. hemen farklı bir dr a gitmiştim ve herşeyin yolunda olduğunu söylemişti. ilk hamileliğimde yaşadığım birşeydi. ben sadece başka dr a gitmeni öneririm. kendine stres yapma sakin ol kesin birşey söyleninceye kadar. Allah yardımcın olsun

Canım allah yardımcın olsun bencede başka doktora görünmelisin benimde perşembe günü afp değerim yüksek çıktı başka doktora göründüm allahım yardım etsin

Arkadaşlar çok teşekkür ederim başka bir dr den randevu aldım aldım gidicem yalvarıyorum rabbime kızımı sağlıcakla nasip etsin kucağıma almayı allahım bütün annelere yavrularına sarılmayı nasip etsin bu arada amniyosentez yaptırmayıda düşünmüyorum hata etmiyorum deyilmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…