- 6 Ocak 2022
- 75
- 7
- 3
- Konu Sahibi Afsinhazan
-
Bu doktor da özel muayene etti 6,7k arası en azından şuan içiin öyle ama ameliyat icin en erken mayıs dedi . Bilmiyorum hem korkuyorum hem allak bullak oldum .moraliniz bozulmasın ama cidden zor bence paranız varsa özel de olun çünkü kalın deri zor bir ameliyat burnunuz daha kötü de olabilir
Bilemiyorum . Burada yabancı oldugum için henüz kimseye de danışma fırsatım olmadıKalın deri ciddi bir deneyim gerektiriyor. Çok iyi bir doktor bulup paraya kıymalısınız. Üniversite hastanelerinde başarı şansı imkansıza yakın.
Ya doktor sosyal medyada cok paylasım yapmamıs . Cok cok 10 ameliyat filan var belki daha fazla girmistir ama cok paylasilmamis . Kafam cok dolu suan napicam bilmiyorumdoktorun işlerine bakın mayısa daha var başka doktorlar ile de görüşün ve kesinlikle çok fazla deneyimi olan sizi portfolyo sunabilecek bir doktoru seçin
Haklsiniz da gitgide zam geliyor.Içinize sinmediyse bu doktor ameliyat olmayın ona.
Içinize sinen bir doktor bulana kadar bekleyin
Zam geliyorsa, sizde bi yandanda para biriktirinHaklsiniz da gitgide zam geliyor.
Ben halen kalın derili burun ameliyatlarının nedrn zor olduğunu anlamadımKalın deri ciddi bir deneyim gerektiriyor. Çok iyi bir doktor bulup paraya kıymalısınız. Üniversite hastanelerinde başarı şansı imkansıza yakın.
Nedeni deriye mudahale edilememesi. Burun estetigi dediğimiz olay sadece kemiğe ve kikirdaga mudahaledir. Deriniz kalınsa altta yapılan işlem gözükmez,deri kapatır ve ameliyat olduğunuza değmezBen halen kalın derili burun ameliyatlarının nedrn zor olduğunu anlamadım
2 3 doktorun daha görüşünü alın ve ona göre hareket edin. Deriniz çok mu kalın orta kalın mi öncelikle bunu öğrenin. Çok kalınsa,kalın derili burun ameliyatına fazlaca girmiş ve bu işte epey deneyimli doktor olması lazım. Aksi halde hem eskisinden kötü olur hem deriniz sarkar hem paranız boşa gider. 2. Ameliyat hem daha zor gem maliyeti daha pahalı oluyorMerhaba arkadaşlar . Uzun zamandır şikayetçi oldugum burnuma veda etme zamanü geldi deyip Kırıkkale univ. Hast. Bir kbb doktoruna muayene oldum . Bu bi ögretim görevlisiydi . Burnumun kalın derili , kemerli ve dusuk uçlu oldugunu söyledi. Morelim cok bozuldu tabi. Tomografi istedi cektim . Ve zor bir burun ameliyat zor olucak dedi. Butun hevesim yerle bir oldu . Varsa deneyiminiz yada cevrenizden duydugunuz . Yardımcı olursanız cok mutlu olurum. Tesekkur ederiim
Mesela kim?Doktor zor bir burun dediyse daha çok düşünmelisiniz. Ortaya istemediğiniz bir sonuç çıkarsa çok daha fazla üzülürsünüz. Bu noktada parayı düşünmemenizi öneririm. Telafisi çok daha pahalıya mal oup ekstra sorunlar çıkıyor çünkü. Ankara’da adını duyduğum bu işi çok iyi yapan doktorlar var. Onları bir araştırın bence.
Delirmek uzereyin . Bu ameliyat isi mental sagligimi bozdu.2 3 doktorun daha görüşünü alın ve ona göre hareket edin. Deriniz çok mu kalın orta kalın mi öncelikle bunu öğrenin. Çok kalınsa,kalın derili burun ameliyatına fazlaca girmiş ve bu işte epey deneyimli doktor olması lazım. Aksi halde hem eskisinden kötü olur hem deriniz sarkar hem paranız boşa gider. 2. Ameliyat hem daha zor gem maliyeti daha pahalı oluyor
Tavsiye niteliğinde değil ama ben Ankara’ya gelebilirsem Eren Taştan,Tural Fatullayev ve Orhan Murat Özdemir ile görüşmeyi planlıyorum.Mesela kim?
Bu arada mental sağlık asıl işler yolunda gitmeyince bozuluyor.O yüzden acele etmeyin.Aklınıza en çok yatana ameliyat olunDelirmek uzereyin . Bu ameliyat isi mental sagligimi bozdu.
Ne kadar en uygun olan?Tavsiye niteliğinde değil ama ben Ankara’ya gelebilirsem Eren Taştan,Tural Fatullayev ve Orhan Murat Özdemir ile görüşmeyi planlıyorum.
Son yazdığım üçü arasında içlerinde fiyat olarak en uygun olanı. İlk olanda en pahalısı sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?